Zato sto je dusa od covjeka. To sto mu se nekad proigra neka nosi kuci, pa nek zeni igra.teatrale36 je napisao/la:Pa sto Blagojević? Hajde Bogi i nekako ima zamjenu, a Oda nista nije pokazao da ostane na kormilu. Blagojević sinoć kad je proigrao i Zeljo je krenuo igrati mislim da je greska ipak je veza srce ekipe.
Nije nikad niti imao ovakve šljamove u ekipi i stručnom štabu da bi to morao raditi.teatrale36 je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 5:16 pmNikad ovo Zeljo nije radio ovo je nemoć upravnih struktura. Samo nadji krivca u drugom
Pa on da je dobar ne bi kod nas igrao sta vam je mislite da bira utakmice??!! Svi su limitirani manje vise, ali on u ovoj ekipi ima mjesta sto se tice fudbalskog znanja, ostale stvari ne znam samo pročitam ove nebulozne izjave sto se nižu ima par dana.amar92 je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 5:16 pmZato sto je dusa od covjeka. To sto mu se nekad proigra neka nosi kuci, pa nek zeni igra.teatrale36 je napisao/la:Pa sto Blagojević? Hajde Bogi i nekako ima zamjenu, a Oda nista nije pokazao da ostane na kormilu. Blagojević sinoć kad je proigrao i Zeljo je krenuo igrati mislim da je greska ipak je veza srce ekipe.
I da, obavezno Jovanu i Bogiju zabraniti i treninge i sve ostalo sa ekipom. Odstraniti ih od ostatka ekipe. Budu li trenirali, kao Arezina, onda nismo puno postigli. Znaci suspenzija, mogu samo sa juniorima trenirati, ako hoce.
Sent from my iPhone using Tapatalk