Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 29, 2018 9:46 am

Sinoc nakon utakmice pricam sa momkom sa 1921 TV koji bude na sjeveru i snima, reko molim vas uradite uvod i samo stavite crnu sliku, jer nemamo sta pogledati.

Skoro dva sata nove radne sedmice su prosla, rade li nasi sta u Klubu, do koliko sati su sinoc bili na stadionu, ima li iko ikakvih informacija sta se desava jer ovo ovako vise ne ide.
Alea iacta est!

cikazubo
Kontakt:

pon okt 29, 2018 9:47 am

Razbit cemo pitare :kafa:

azbaha
Kontakt:

pon okt 29, 2018 9:48 am

AsharaK je napisao/la:
pon okt 29, 2018 9:45 am
Sto je najgore Zajim ce zabiti na derbiju i donijet pobjedu :D
Nek ga zabija sestri svojoj.
Dosta vise ko god bude branio igrace, taj nije normalan.

mula
Kontakt:

pon okt 29, 2018 9:49 am

Ovakav javašluk je nezapamćen među fudbalerima Željezničara.
Ne mogu da vjerujem da su igrači toliko primitivni i glupi da to rade. Samim tim sebi skaču u stomak. Zar nisu svjesni u kakav su klub došli i kako misle da prođu bez posljedica- kako materijalnih tako i fizički i psihičkih. Ne mogu da vjerujem da ih neko iz kluba nije ranije upozorio na to. Pa nije isto igrati u Mladosti, Gošku i Zeljezničaru. Pa ovdje su dvostruki aršini po pitanju pobjede i poraza. Kada gubimo najgori smo, kada pobjeđujemo najbolji. Toga su morali biti svjesni kada su dolazili, sada nek se zapitaju da li će nastaviti po starom.
Što se tiče Odovića sad je kasno mjenjati trenera. Nek ostane do kraja sezone, pa šta napravi. Ne može niti jedan trener ovdje Bog zna kako pomoći.
Gledao sam njegovu izjavu jučer i potpuno se slažem kada je rekao da nema igrača koji zna predriblati jedan na jedan. Jbg to je naša realnost u ovom trenutku.
Imamo par igraća u sredini terena koji znaju podvaliti loptu, stati na nju i slično, ali to je nedovoljno. Potreban je igrač kao Zakarić, da može napraviti višak.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon okt 29, 2018 9:50 am

Samo nam javite kada bude trening molim vas...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

azbaha
Kontakt:

pon okt 29, 2018 9:50 am

mula je napisao/la:
pon okt 29, 2018 9:49 am
Ovakav javašluk je nezapamćen među fudbalerima Željezničara.
Ne mogu da vjerujem da su igrači toliko primitivni i glupi da to rade. Samim tim sebi skaču u stomak. Zar nisu svjesni u kakav su klub došli i kako misle da prođu bez posljedica- kako materijalnih tako i fizički i psihičkih. Ne mogu da vjerujem da ih neko iz kluba nije ranije upozorio na to. Pa nije isto igrati u Mladosti, Gošku i Zeljezničaru. Pa ovdje su dvostruki aršini po pitanju pobjede i poraza. Kada gubimo najgori smo, kada pobjeđujemo najbolji. Toga su morali biti svjesni kada su dolazili, sada nek se zapitaju da li će nastaviti po starom.
Što se tiče Odovića sad je kasno mjenjati trenera. Nek ostane do kraja sezone, pa šta napravi. Ne može niti jedan trener ovdje Bog zna kako pomoći.
Gledao sam njegovu izjavu jučer i potpuno se slažem kada je rekao da nema igrača koji zna predriblati jedan na jedan. Jbg to je naša realnost u ovom trenutku.
Imamo par igraća u sredini terena koji znaju podvaliti loptu, stati na nju i slično, ali to je nedovoljno. Potreban je igrač kao Zakarić, da može napraviti višak.
Ma sve je to divno i krasno, ali mu opet Zajim i Bogicevic igraju.

1921.ba
Kontakt:

pon okt 29, 2018 9:51 am

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Zvijezda 09 0:1

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... 09-01-5205
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

azbaha
Kontakt:

pon okt 29, 2018 9:53 am

Momci hvala vam puno na izvjestaju. Ja nisam u stanju da ga gledam, gade mi se! Bacio sam lajk i dalje :D

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon okt 29, 2018 9:59 am

moje misljenje je da mi nemamo klan kao klan u smislu da su to igraci koji kao sjednu za stol pa se dogovore da rade ovako i onako.
ovo je spoj nadobudnih i umisljenih seljacica i seoskih varalica koji misle da su Boga za jaja povukli. cast izuzetcima. iz takvog stava dolaze ovakve partije koje su plod ocajne atmosfere koju generisu ti igraci unutar kolektiva. naravno, ima tu i do Ode, Zajke i Cice te Beslije kao i do Uprave.

po mom misljenju rjesenje je odstranjivanje iz ekipe tih par pojedinaca koji svojom zivotnom i igrackom nediscciplinom miniraju rad ekipe.

taj posao trebamo zavrsiti mudro bez ishitrenih poteza i besmislenih raskida koji mogu dovesti do tuzbi. ovu krizu treba amortizovati a ne produbiti.

samo laparoskopski zahvat. nikave amputacije. precizno i sto manje invazivno.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Leon_Professional
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:00 am

ChWilla je napisao/la:
pon okt 29, 2018 7:33 am
i stvarno mi nije jasna priča o "mudima", po vama bi oda trebao otjerati frtalj rostera, odnosno trećinu rotacije kad se ne mogu dovesti nikakve zamjene. on nije doveo nikoga, izabrao nikoga, i ne može sada ni dovesti nikoga. šta mislite da bismo time dobili.

također vi pretpostavljate da on misli isto za "kolovođe", a to realno ne znamo. ja tri godine pričam da se ekipa sabotira. govorio sam to i gdje se pika. sad je svima jasno da jeste tako, ali to se ne rješava samo tjeranjem pojedinačnih igrača i dovođenjem novih - da se tako rješava mi bi dosad bili najbolja ekipa na svijetu. igrači se ne boje kluba generalno, pa se ne mogu bojati ni trenera.
Ne mora otjerati, ostavio ih je do zime, ali je protiv jedne Zvijezde stavio u prvih 11 svih 5 klosara.
Sta je on tu kontao samo da mi je znati. Mozda je bas to nedostatak muda, misliti ne mogu bez ovih moram ih opet staviti.
Bogicevic mu nikako nije trebao, al bas nikako. Covjek koji ide u penziju na zimu i umjesto da uigravas stoperski par Bakrac - Rodin ti stavljas Bogija.
Zajmovic - Zec. Sam je rekao da ce ih klupirati cim mu se oporave Jazvic i Veseli. Na kraju tekme oni nisu nista uradili sto ne bi i bilo ko drugi. Mozda bi Veseli dao, mozda ne bi uopce ni dosao u ove sanse al krajnji rezultat ne moze gori od ovog a to je 0.
Kjosevski protiv Zvijezde i ne mora braniti. Igramo protiv Zvijezde, ne igramo protiv Reala.
Blagojevic je sinoc bio nas najbolji igrac, ali u normalnim uslovima i bez njeg bi trebao dobiti Zvijezdu na Grbavici sa Vranjesom i Hajdarom u sredini.

Umjesto da ih nekako kaznis, da ne pocnu ovaj mec protiv nominalno najlosijeg tima u ligi ti ih apsolutno sve stavljas u prvih 11. Da ih je klupirao i izgubio ne bi ga vjerujem niko krivio kao sad.

Ma Oda je sinoc kapitulirao i pokazao da nije takav karakter da se moze s ovim izboriti. Svih 5 mu nije trebalo. Po cijenu poraza nemoj stavljat one koji te jebu. Evo svakako smo izgubili i sa njima, ali Oda pokazao da to ne smije uraditi.
Podrsku uprave ima i da izgubi sve do kraja al da oni ne igraju. Imao bi i moju. Ovako ni bodova ni presjecanja. Najgora mogua opcija se desila.

teteac8684
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:00 am

Isto ću po prvi put preskočiti izvještaj, ne ide više brate, nakupilo se previše...

Ch.Willa1986
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:01 am

Ja o debriju i nerazmišljam nit' me ta utakmica interesuje, a ne interesuje me ni slijedeća poslije nje. To što će oni možda dobiti derbi ništa ne rješava. Nama ne treba nikakvo gašenje požara, privremeni izlazak iz krize. Nama treba reset, rebuild, nazovite ga kako god hoćete. Ne znam kako se išta više može očekivati od ovih panjeva, i kako imati povjerenje u bilo koga od ovog sastava i stručnog štaba. Žao mi je nas navijača koji najviše ispaštamo. Žao mi je i pojedinaca koji igraju na 100% svaku tekmu, koji gube svoje živce zbog odpadaka koje boli *urac. Siniša kralju svaka tebi čast. Na tebi se vidi da ti je stalo. Čovjek grize i nervira se, dok Zaima boli uho i za zvižduk i sramotu koju pruža na terenu. Ista stvar je i sa ostalim pojedincima koje ovde stalno prozivamo. Sad je najbolje vrijeme za radikalne poteze, ne na zimskoj pauzi. SAD! Svaki dan koji prođe a da se ništa ne uradi je izgubljeno vrijeme. Na zimskoj pauzi treba mir, tim, radna atmosfera, nemamo vremena na pauzi gasiti požare. Sad treba presjeći, napraviti plodno tlo za ekipu koja će na zimu raditi kako treba. Jebeš i derbi i utakmice do te pauze, halali to sve, to sad nije bitno. Bitno je korjen problema odstraniti. Do sad se stalno radilo na pola, nešto privremeno, pa ko bumerang se problemi vrate i spucaju nas svaki put sve jače. Ako može jedna Danska raspustiti sve, jedan Olimpiakos, može i Željo. Koliko god nas to koštalo. Evo 3 godine nas košta silnih para, zdravlja, živaca. Odluke donesite još danas, sutra je već kasno!

plavi brat
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:03 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned okt 28, 2018 11:35 pm
Treba.Da nam Ado kaze kako nas je iznenadila cinjenica da smo ostali s igracem vise pa slabije igrali... :rofl: :rofl:
Tobejarabi,sta mi necemo dozivit :rofl:

djoxxx1921
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:05 am

storm_raider je napisao/la:
pon okt 29, 2018 9:43 am
Dobro ce doci reset. Previse je negativne energije i u klubu i oko kluba. Ali, sami su krivi. Neka se izbore kako znaju i umiju sa tim. Zeljo je kroz historiju i igrao druge lige i ispadao u druge lige, ali se uvijek borio.
I imao neke druge navijace...

storm_raider
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:06 am

djoxxx1921 je napisao/la:
pon okt 29, 2018 10:05 am
storm_raider je napisao/la:
pon okt 29, 2018 9:43 am
Dobro ce doci reset. Previse je negativne energije i u klubu i oko kluba. Ali, sami su krivi. Neka se izbore kako znaju i umiju sa tim. Zeljo je kroz historiju i igrao druge lige i ispadao u druge lige, ali se uvijek borio.
I imao neke druge navijace...
Jebi ga, sada smo sekirlije.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:06 am

Ja cu pogledati izvjestaj da malo bolje vidim one promasaje i pokusaje Thierry Henrya :kafa:

Pa ono i Dzeko tesko uhvati iz prve, e moj klosaru trebao si i ti upast na loptu ko jaro ti Zec. Glupani jadni.

1921.ba
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:07 am

Ima i čitava presica, ako ništa :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Ajzea
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:08 am

Zamisli kakav sljam moras biti da navijace dovedes do toga da im ni rezultat na derbiju nije prva misao u glavi jer smo u daleko vecim problemima.

Ako je iko imao strpljenja prema svima vama, onda su to navijaci. Vremena se vise nema, vec sutra je kasn. Rastjerajte gamad !
1921.ba je napisao/la:
pon okt 29, 2018 10:07 am
Ima i čitava presica, ako ništa :D
Da izvinete, u zadnje vrijeme vam cesto izbjegavam izvjestaje, a ni sekunde nije do vas.

Trebali ste staviti video kada sprintaju ka svlacionici, nisam imao pojma da imamo onoliko trkaca u ekipi, ja mislio sve dizelasi !

ž'21
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:12 am

Željezničar na putu da odigra najgoru domaću sezonu u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/zelj ... ine/135759

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon okt 29, 2018 10:16 am

Opa evo stranica pocela sa radom :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava