ChWilla je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 7:33 am
i stvarno mi nije jasna priča o "mudima", po vama bi oda trebao otjerati frtalj rostera, odnosno trećinu rotacije kad se ne mogu dovesti nikakve zamjene. on nije doveo nikoga, izabrao nikoga, i ne može sada ni dovesti nikoga. šta mislite da bismo time dobili.
također vi pretpostavljate da on misli isto za "kolovođe", a to realno ne znamo. ja tri godine pričam da se ekipa sabotira. govorio sam to i gdje se pika. sad je svima jasno da jeste tako, ali to se ne rješava samo tjeranjem pojedinačnih igrača i dovođenjem novih - da se tako rješava mi bi dosad bili najbolja ekipa na svijetu. igrači se ne boje kluba generalno, pa se ne mogu bojati ni trenera.
Ne mora otjerati, ostavio ih je do zime, ali je protiv jedne Zvijezde stavio u prvih 11 svih 5 klosara.
Sta je on tu kontao samo da mi je znati. Mozda je bas to nedostatak muda, misliti ne mogu bez ovih moram ih opet staviti.
Bogicevic mu nikako nije trebao, al bas nikako. Covjek koji ide u penziju na zimu i umjesto da uigravas stoperski par Bakrac - Rodin ti stavljas Bogija.
Zajmovic - Zec. Sam je rekao da ce ih klupirati cim mu se oporave Jazvic i Veseli. Na kraju tekme oni nisu nista uradili sto ne bi i bilo ko drugi. Mozda bi Veseli dao, mozda ne bi uopce ni dosao u ove sanse al krajnji rezultat ne moze gori od ovog a to je 0.
Kjosevski protiv Zvijezde i ne mora braniti. Igramo protiv Zvijezde, ne igramo protiv Reala.
Blagojevic je sinoc bio nas najbolji igrac, ali u normalnim uslovima i bez njeg bi trebao dobiti Zvijezdu na Grbavici sa Vranjesom i Hajdarom u sredini.
Umjesto da ih nekako kaznis, da ne pocnu ovaj mec protiv nominalno najlosijeg tima u ligi ti ih apsolutno sve stavljas u prvih 11. Da ih je klupirao i izgubio ne bi ga vjerujem niko krivio kao sad.
Ma Oda je sinoc kapitulirao i pokazao da nije takav karakter da se moze s ovim izboriti. Svih 5 mu nije trebalo. Po cijenu poraza nemoj stavljat one koji te jebu. Evo svakako smo izgubili i sa njima, ali Oda pokazao da to ne smije uraditi.
Podrsku uprave ima i da izgubi sve do kraja al da oni ne igraju. Imao bi i moju. Ovako ni bodova ni presjecanja. Najgora mogua opcija se desila.