Sa druge strane Zeljovce koji se dograbe pozicije trenera u Zelji, puskom ne mozes otjerati, ni stida ni srama, nek kapne jos koja plata.

Umjesto vece ako stavi fejzića, mislit će ljudi da smo ga iz pofalićkog doveli, ako stavimo ćemana mislit će ovaj iz vrbanjuše juče došao.
Većinom si u pravu. Iskreno ne znam slučaj da su igrači u Europi kažnjavani kad o njima ovisiš. Nije pametno. Kazna im je ono kao Arežini, kao što je Zecu...treniraj sa juniorima, a na stadion možeš samo ako sebi kupiš kartu. I to jednom kad odlučiš nema nazad. Imat dobrog pravnika koji to prati.nikson je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 9:00 pmkad sam pisao da nije trebalo sve igrace kazniti, docekan sam na noz....veceras ni oni sto su inace ginuli nisu imali morala ( eto ako izuzmemo sinisu).....veceras je bio pogubljen hajdarevic, pavic los, krpic los, rodin los, curjuric los....ma svi su bili losi al je cinjenica da su bili losi oni sto nas jebu i oni sto su dosad ginuli....morala u ekipi nema...obraza pogotovo! Muda imaju al do poda, onakva muda da nas jebu na sred Grbavice kad svi molimo Boga da samo to ne bude.....svaka im cast za muda! A otkud muda?? e pa kad sam pisao da smo smijesni sa SMIJESNIM DISCIPLINSKIM POSTUPCIMA opet sam bio napadnut i okarakterisan kao mrzilac Misimovica. E pa jesmo smijesni jer se igraci NE BOJE MISIMOVICA I DISCPLINSKIH POSTUPAKA! to im dodje kao hladjenje, 2 sedmice odmora za iste pare! A isti taj Misimovic se ocigledno BOJI RAZNIH MENADZERA pa pojedinim igracima ne daje papire! I sad me mozete napadati, pricati sta hocete, od veceras mrzim redom Misimovic Senada pa sve ostale u klubu do onog Mece sto lopte unosi na teren. Mrzim sve igrace, mrzim sve iz uprave, mrzim sve trenere, mrzim onu u fan shopu sto mi daje popust i kad nemam clansku sa sobom, mrzim one grke sto su sadili teren. Sve vas mrzim majku vam *****. SENADE MISIMOVICU ti i tvoje kaznjavanje koje mozda prolazi u megamixu si uzrok za ovo, a ovi drugi, sto im ne vrijedi ime spomenuti su djubrad koja su napravila situaciju da to iskoriste! Tako da vas kolektivno mrzim sve i nadam se da cete svi zajedno otici iz Zelje. Tebi hvala za sve sto si uradio, napravio stadion, ocistio sve, spasio nas propasti al ti o fudbalu veze nemas! Znaci veceras me mogu utjesiti samo odlasci i to redom : Misimovic i svi Misimovicevi u upravi, svi igraci koji su ikad odmahnuli glavom na neku naredbu a ne sta vise, Odovic i pomocnici ( iako sam za tebe bio Odovicu, ti si postao jedna picka!) fizioterapeuti, marketing menadzeri, prodavaci, hostese, oni sto prodaju kospice u ime Zelje ( jer nam trebaju tablete za smirenje a ne kospice) Dino Pekic (komesar za sigurnost il nesigurnost...sta li vec) i ostali....samo nek ostane onaj ciko sto ocrtava linije na terenu, jer jedino su one bile kako treba!
Zato nas ima 1911 na stadionu i gubimo od Zvijezde iz Brgula.Elegant je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 9:06 pmSto je on trn u oku upravi, hajde to prvo da razjasnimo ? Drugo ko je rekao da je on neprijatelj ove uprave i zasto ?teatrale36 je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 8:58 pmAmar se mora dovesti pod cijenu da svi odu iz Uprave. Znam ja da je on njima trn u oku i da su ga i na ovom forumu pojedinci smatraju neprijateljem uprave ali je on jedini koji nas može izvaditi i natjerati ove igrače da igraju i da liče na nesto.
A hajde i da razjasnimo zasto mu je dva puta nuđeno da bude trener i zasto je oba puta odbio. A ne treba da pricamo o tome "da se Amaru da sve i da se on za sve pita pod cjenu svega" e to se nece desiti. Rekao je Misimovic ljepo i diplomastski "da se vizije moraju poklopiti" drugim rjecima da svako radi svoj posao, a svi uslovi za to postoje, druga je prica sto Amar ili neko drugi misli da on moze biti od trenera, preko direktora do cistacice. Mozda upravo on zbog toga u CV-u ima samo Zelju, ove i Katara kao da nije ni vodio, i ono u Japanu sto je bilo u proslom zivotu, a glave neko hoce da odsjeca sto nije izabran za selektora.
Da ne idemo dalje, sto puta ispricana prica i jasna kao dao.
To je informacija nakon bojkota. OD sutra ne znam kako ce ici...zeljeznicka21 je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 9:16 pmZnaci nista se nije promijenilo i nakon jos jedne blamaze ? Pa je li mogucestorm_raider je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 9:15 pmNa zimu ce oni sa novcanica biti svakako otjerani, samo je Oda trazio da budu tu do zime. I razumijem ga. Ne podrzavam, ali razumijem.
Poenta !Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 9:22 pmPrica o trenerima i promjenama na tom mjestu je suvisna sve dok igra ova saka jada koja nas bruka..
a mršSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 9:25 pmAli zvanicna nista hahahaha sve stalo u 46min...sta je prestali da volontiraju.
Hajmo picke jedan po jedan mrs iz kluba.