Ko je Adis Hadzic

Majstor do majstora
Majstor do majstora
Kiksali na pocetku, al onda im udjose navijaci u svalcionicu na treningu i odrzali im govor. Niko od medija fol nije znao, a nasi kad su odrzali govor poslije utakmice zvonilo na sva zvona.ChWilla je napisao/la: ↑sub okt 06, 2018 9:52 pmi sami pitari su koliko prije mjesec i po husrefa zvali usref i sprdali se sa njegovim izmjenama, planovima i izjavama poslije utakmice. a decenijama nemaju boljeg od njega, kao što ni mi sada nemamo boljeg od ode. nismo ga mogli naći ni iz šest pokušaja i vratili smo se opet u krug. amar će biti opcija kad i ako klub izađe iz građanskog rata. a neko zaista dokazan negdje vani, ko je vani osvajao seniorske titula će biti opcija kad budemo mogli izvaliti jednu petobanku mjesečno za trenera.
ima jos dosta da se igra.
,ko da su 3 kola do krajaOn je banovan davno

Tacnije, odigrano 39.39% svih utakmicaplavi brat je napisao/la: ↑ned okt 07, 2018 12:01 amJao ludnice na forumu,isto ko da smo mi izgubili a ne gosk,mladost i sloboda.
Normlno da ce izgubit kad su protiv nas poginuli,zadugo se nece oporavit.
Fakat previse panicite liga nije ni na pola puta,bruku bodova je jos u igri.Bit ce jos padova i dizanja.Jedva cekam duele sa zrinskim i pitama,bas da vidim jesu li bas toliko jaki kako govore ovi rezultati.
Nasi sad treba da se zainate i pobjede i jedne i duge,kako bi smo dusmanima dokazli da previse lete.
Pokazimo malo strpljenja,i mi smo prosle sezone imali finu prednost pred kraj prvenstva pa smo popusili.
Svakom se o moze desit,sto da ne i anamnjmaima jos dosta da se igra.
Eno i husref leti pred rudu,prizeljkuje nama remi u sljedecem kolu,i keze neke ce stvari biti jasnij,ko da su 3 kola do kraja
Sto znaci 60,61% prvensta je pred nama11plavih'92 je napisao/la: ↑ned okt 07, 2018 8:07 amTacnije, odigrano 39.39% svih utakmicaplavi brat je napisao/la: ↑ned okt 07, 2018 12:01 amJao ludnice na forumu,isto ko da smo mi izgubili a ne gosk,mladost i sloboda.
Normlno da ce izgubit kad su protiv nas poginuli,zadugo se nece oporavit.
Fakat previse panicite liga nije ni na pola puta,bruku bodova je jos u igri.Bit ce jos padova i dizanja.Jedva cekam duele sa zrinskim i pitama,bas da vidim jesu li bas toliko jaki kako govore ovi rezultati.
Nasi sad treba da se zainate i pobjede i jedne i duge,kako bi smo dusmanima dokazli da previse lete.
Pokazimo malo strpljenja,i mi smo prosle sezone imali finu prednost pred kraj prvenstva pa smo popusili.
Svakom se o moze desit,sto da ne i anamnjmaima jos dosta da se igra.
Eno i husref leti pred rudu,prizeljkuje nama remi u sljedecem kolu,i keze neke ce stvari biti jasnij,ko da su 3 kola do kraja

Gdje li se oni stele,pa im grbavica tako lezi?Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 07, 2018 8:43 amManite se međugorja, štelite se na glavnom, svi igraju ko barsa na Grbavici jedino mi tri pasa ne možemo sastavit
na njivama nauče pa ovamo ko pušteni s lanca..plavi brat je napisao/la: ↑ned okt 07, 2018 8:49 amGdje li se oni stele,pa im grbavica tako lezi?Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 07, 2018 8:43 amManite se međugorja, štelite se na glavnom, svi igraju ko barsa na Grbavici jedino mi tri pasa ne možemo sastavit