Hahahahaha postali smo kao pitari. Po pet puta pogledam da nisam na pitarskom forumu od prošle godine. Smanjite očekivanja o Bosanskom Dinamu kao o pite pa će sve biti za pet.
Nismo mi toliko loši igrački koliko nam je stanje u klubu loše i to sve utiče i prenosi se na teren.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 12:16 pmmi se mozemo zayebavati, ali objektivno gledano nama je 3.mjesto vrh ove sezone! i to bez igranja kupa... znaci igracki smo losiji skoro duplo i od kona i laznih mostaraca...
Ma jos samo jovana i bogija na tribine,a zaima i zeca na klupu,davat im minute na kapaljku dok se ne poprave.Gurat djecu,gradit hram i laganicasajo10 je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 2:56 pmNemogu nikako prihvatiti da se Kjosevski kazni a Blagojevic i ostali prolaze nekazneno. Nikako ne podrzavam tu odluku, Odovica. Sramota... Moj stav o Vedranu je jasan, ali ovo nije fer. Ispade jedan igrac nosi krivicu samo. Dokle cemo morati gledati celavu ublehu u Zelji?
Ali hajd sta se ja tu pitam. Valjda mogu pobijediti Celika danas.![]()
Pogledaj bre kako proigrava ''bez gledanja''Dimitrije113 je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 2:32 pmJel si upratio kad je presakao napad 10tak puta ,i kad je dodao tamo gde je trebao i kad ga ima i napred i nazad dok se ostali vuku. Jel si to video? I kad je prosao dva puta kroz sredinu i doda i ceka na dupli pas ali nista. Pogledaj ti to ponovo.mirzza je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 2:27 pmUpratio sam ja da 3 puta namjerno nije htio da doda Zecu koji je bio otkriven. Upratio sam da do sada ima 10 povratnih lopti protivnicima u noge. Upratio sam da igra kada hoce a kada nece da se zajebava.Dimitrije113 je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 2:10 pm
Demantuje vas on svaku utakmicu,nego ste zaslepljeni i ne vidite dalje od nosa. Jel neko od vas uopste pogledao poslednju utakmicu ponovo,pa da vidi hladne glave neke stvari. Nema s kim covek da odigra,sve kao igraci a jedan pas ne znaju da odigraju. I onda ko treba da nadrlja,najbolji.pozz
Stanje u klubu uopste nije lose, mi ga pravimo losim, imamo seriju od 3 lose utakmice, kriza OK, ali od toga praviti ovoliku dramu, nije mi jasno nikako. Prije mjesec smo pricali da nam je ekipa extra izbalansirana, odlicno igraju, Oda majstore, preko noci niko nista ne zna, Odovic vec nije trener za titulu, Misimovic lazni hadzija klepa pare.teatrale36 je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 3:00 pmNismo mi toliko loši igrački koliko nam je stanje u klubu loše i to sve utiče i prenosi se na teren.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 12:16 pmmi se mozemo zayebavati, ali objektivno gledano nama je 3.mjesto vrh ove sezone! i to bez igranja kupa... znaci igracki smo losiji skoro duplo i od kona i laznih mostaraca...
Nemaju pitari nista bolje igrače.
Kao da sam ja birao sastavsamo_plavo je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 3:20 pmIks večeras (0:0), a možda i pobjedimo uz velike, velike muke nekom frljokom 1:0.
Nadam se:
Ćeman, Stevanović, Bakrač, Rodin, Pavić, Vranješ, Hajdarević, E. Šehić, Čurjurić, Zec, Krpić.
Klupa: Fejzić, Šehić, Osmanković, Dacić, Šabanadžović, Blagojević, Zajmović.
Nismo.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 12:16 pmmi se mozemo zayebavati, ali objektivno gledano nama je 3.mjesto vrh ove sezone! i to bez igranja kupa... znaci igracki smo losiji skoro duplo i od kona i laznih mostaraca...
Covjek iz saveza zaduzen za infrastrukturu pri UEFA, prije neki dan je rekao da je projekat juga zavrsen, da se radi na idejnom za zapad i da ce sve ubrzo biti objavljeno. Prije toga najvjerovatnije ide krov istoka i ovo sto prati isti tj. prostorije - poslovni prostori ispod + fasada istoka zajedno sa fasadom sjevera. Vjerovatno je negdje i u planu plato iza istok tj. novi parking i trg.cipiripi je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 2:39 pmKada bi mnogi znali sta je sve u planu u skorije vrijeme tj.vec je sve u poodmakloj fazi da se implementira svi biste sada potpisali da titulu ne osvojimo jos narednih 10 godina.plavi brat je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 2:26 pmSvi smo govorili,nek naprave istok pa makar titulu nevidili x godina.
To zaboravljamo,a ja i sad kazem,
Nek naprave jug,i mene su kupili jos nekoliko god.Dovoljno mi je da igramo evropu,par kola godisnje,otresemo pitare par puta godisnje i ELHAM
Ovi ljudo iz Uprave rade ogroman posao i uskoro ce svima zapecatiti usta.
Samo budite strpljivi i dajte im podrsku
Dakle: Fejzić na golu, Šaban u vezi (sjetite se šta je Oda rekao za njega) i po najavi Ode, u vezi će igrati Osmanović, a Stojan i Hajdar klupa, ako uopšte bude smio u zapisnik staviti Stojketa (uf šta pišem, je li to moguće!). Uostalom, neko ovdje već napisa komentar da ko pogodi sastav, svaka mu čast! Jer kod našeg Ode se nikad ne zna! Samo nisam siguran za zajma i ćelavca hoće li biti u prvih 11 i to mi je misterija. Daj da nas krene više, a ćelavac ne bude starter ili uopšte ne uđe, da mu pokažemo da nije nezamjenjiv kakvim se smatra i da možemo pobjeđivati i bez njega u vezi! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, SAMO ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, JEDINI JE ON, ON JE ŠAMPION!samo_plavo je napisao/la: ↑pet okt 05, 2018 3:20 pmIks večeras (0:0), a možda i pobjedimo uz velike, velike muke nekom frljokom 1:0.
Nadam se:
Ćeman, Stevanović, Bakrač, Rodin, Pavić, Vranješ, Hajdarević, E. Šehić, Čurjurić, Zec, Krpić.
Klupa: Fejzić, Šehić, Osmanković, Dacić, Šabanadžović, Blagojević, Zajmović.
To je to.Hadzijalagic je napisao/la:Na tribine pa ih prizivati za dva kola kao i sve ostale.. Koja komedija.. Juce doktor danas celava ubleha.. Ne sumnjam da ce se ti ciklusi epiteta i u buduce vrtiti.. Ne samo za Jovana vec i za svakog ostalog.. Najvece ublehe smo mi koji pojma nemamo a blebecemo neprestano.. Al haj, bolje lijeciti frustracije na forumu ako ih necete lijeciti na stadionu..
@samo_plavo Igrace isti sastav kao protiv Slobode, bar prema jucasnjem treningu.. Jedino je upitna golmanska pozicija..