Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Zvaka72
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 05, 2018 2:59 pm

19tm87 je napisao/la:
pet okt 05, 2018 12:30 am
Sta je ba ovo forum baba narikaca :placeodsmijeha:
Hahahahaha postali smo kao pitari. Po pet puta pogledam da nisam na pitarskom forumu od prošle godine. Smanjite očekivanja o Bosanskom Dinamu kao o pite pa će sve biti za pet.

teatrale36
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:00 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
pet okt 05, 2018 12:16 pm
mi se mozemo zayebavati, ali objektivno gledano nama je 3.mjesto vrh ove sezone! i to bez igranja kupa... znaci igracki smo losiji skoro duplo i od kona i laznih mostaraca...
Nismo mi toliko loši igrački koliko nam je stanje u klubu loše i to sve utiče i prenosi se na teren.
Nemaju pitari nista bolje igrače.

plavi brat
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:04 pm

sajo10 je napisao/la:
pet okt 05, 2018 2:56 pm
Nemogu nikako prihvatiti da se Kjosevski kazni a Blagojevic i ostali prolaze nekazneno. Nikako ne podrzavam tu odluku, Odovica. Sramota... Moj stav o Vedranu je jasan, ali ovo nije fer. Ispade jedan igrac nosi krivicu samo. Dokle cemo morati gledati celavu ublehu u Zelji?

Ali hajd sta se ja tu pitam. Valjda mogu pobijediti Celika danas. :)
Ma jos samo jovana i bogija na tribine,a zaima i zeca na klupu,davat im minute na kapaljku dok se ne poprave.Gurat djecu,gradit hram i laganica

plavi brat
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:10 pm

Pojacat treninge,jednom sedmicno planina,za rucak krompir corba sa snecim mesom u lovackom domu,dok neizadje nargila i cuga na kozne pore.
Antaliju,bazene,k...e,palce nek zaborave
VTŽ

Premier
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:10 pm

Do kad ce raditi fanshop danas?

Eric Cantona
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:14 pm

Dimitrije113 je napisao/la:
pet okt 05, 2018 2:32 pm
mirzza je napisao/la:
pet okt 05, 2018 2:27 pm
Dimitrije113 je napisao/la:
pet okt 05, 2018 2:10 pm

Demantuje vas on svaku utakmicu,nego ste zaslepljeni i ne vidite dalje od nosa. Jel neko od vas uopste pogledao poslednju utakmicu ponovo,pa da vidi hladne glave neke stvari. Nema s kim covek da odigra,sve kao igraci a jedan pas ne znaju da odigraju. I onda ko treba da nadrlja,najbolji.pozz
Upratio sam ja da 3 puta namjerno nije htio da doda Zecu koji je bio otkriven. Upratio sam da do sada ima 10 povratnih lopti protivnicima u noge. Upratio sam da igra kada hoce a kada nece da se zajebava.
Jel si upratio kad je presakao napad 10tak puta ,i kad je dodao tamo gde je trebao i kad ga ima i napred i nazad dok se ostali vuku. Jel si to video? I kad je prosao dva puta kroz sredinu i doda i ceka na dupli pas ali nista. Pogledaj ti to ponovo.
Pogledaj bre kako proigrava ''bez gledanja'' :roll:
phpBB [video]

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:20 pm

Iks večeras (0:0), a možda i pobjedimo uz velike, velike muke nekom frljokom 1:0.

Nadam se:
Ćeman, Stevanović, Bakrač, Rodin, Pavić, Vranješ, Hajdarević, E. Šehić, Čurjurić, Zec, Krpić.

Klupa: Fejzić, Šehić, Osmanković, Dacić, Šabanadžović, Blagojević, Zajmović.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

zubanovic89
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:25 pm

teatrale36 je napisao/la:
pet okt 05, 2018 3:00 pm
mi se mozemo zayebavati, ali objektivno gledano nama je 3.mjesto vrh ove sezone! i to bez igranja kupa... znaci igracki smo losiji skoro duplo i od kona i laznih mostaraca...
Nismo mi toliko loši igrački koliko nam je stanje u klubu loše i to sve utiče i prenosi se na teren.
Nemaju pitari nista bolje igrače.
Stanje u klubu uopste nije lose, mi ga pravimo losim, imamo seriju od 3 lose utakmice, kriza OK, ali od toga praviti ovoliku dramu, nije mi jasno nikako. Prije mjesec smo pricali da nam je ekipa extra izbalansirana, odlicno igraju, Oda majstore, preko noci niko nista ne zna, Odovic vec nije trener za titulu, Misimovic lazni hadzija klepa pare.

azbaha
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:30 pm

samo_plavo je napisao/la:
Iks večeras (0:0), a možda i pobjedimo uz velike, velike muke nekom frljokom 1:0.

Nadam se:
Ćeman, Stevanović, Bakrač, Rodin, Pavić, Vranješ, Hajdarević, E. Šehić, Čurjurić, Zec, Krpić.

Kao da sam ja birao sastav

EdiTM
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:36 pm

Dali ce raditi fan shop prije tekme i poslije?

Hadzijalagic
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:39 pm

Na tribine pa ih prizivati za dva kola kao i sve ostale.. Koja komedija.. Juce doktor danas celava ubleha.. Ne sumnjam da ce se ti ciklusi epiteta i u buduce vrtiti.. Ne samo za Jovana vec i za svakog ostalog.. Najvece ublehe smo mi koji pojma nemamo a blebecemo neprestano.. Al haj, bolje lijeciti frustracije na forumu ako ih necete lijeciti na stadionu..

@samo_plavo Igrace isti sastav kao protiv Slobode, bar prema jucasnjem treningu.. Jedino je upitna golmanska pozicija..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

igla
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:49 pm

Nismo.

Atmosferom smo samo gori duplo, igrački smo bara bara.

MiroslavKruzik

pet okt 05, 2018 3:50 pm

Po nekoj logici ako Ceman ne bude na golu a Fejza bude, Kjosevskog mozemo ocekivati vrlo brzo i bez nekih vecih sankcija. Ako bude obrnuto, onda ocekujem da Kjosevski do kraja sezone buda klupa mladom Cemanu kojem bi se dala sansa da se pokaze. Iskreno, volio bih da bude tako, da Kjosevski shvati da nije veci od kluba i sve sto do sada je stekao u karijeri je ISKLJUCIVO zahvaljujuci FK ŽELJEZNIČAR. Pa kad skonta da ga ni u repki nema na spisku, da se na njega ne racuna u prvih 11, da nema transfera ni u mašti, doci ce nase dijete do pameti. Tipicno za nase podneblje, samo na ovaj nacin je moguce dovesti i njega i ostale u red,kad shvate da stagniraju i nemaju sansi za napredak!

Veceras ocekujem neki brzi pogodak i lagano zatvaranje utakmice, minimalnu pobjedu od 1:0 ili u najboljem slucaju 2:0.

Pozdrav iz Tuzle

Elegant
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:50 pm

cipiripi je napisao/la:
pet okt 05, 2018 2:39 pm
plavi brat je napisao/la:
pet okt 05, 2018 2:26 pm
Svi smo govorili,nek naprave istok pa makar titulu nevidili x godina.
To zaboravljamo,a ja i sad kazem,
Nek naprave jug,i mene su kupili jos nekoliko god.Dovoljno mi je da igramo evropu,par kola godisnje,otresemo pitare par puta godisnje i ELHAM
Kada bi mnogi znali sta je sve u planu u skorije vrijeme tj.vec je sve u poodmakloj fazi da se implementira svi biste sada potpisali da titulu ne osvojimo jos narednih 10 godina.
Ovi ljudo iz Uprave rade ogroman posao i uskoro ce svima zapecatiti usta.
Samo budite strpljivi i dajte im podrsku
Covjek iz saveza zaduzen za infrastrukturu pri UEFA, prije neki dan je rekao da je projekat juga zavrsen, da se radi na idejnom za zapad i da ce sve ubrzo biti objavljeno. Prije toga najvjerovatnije ide krov istoka i ovo sto prati isti tj. prostorije - poslovni prostori ispod + fasada istoka zajedno sa fasadom sjevera. Vjerovatno je negdje i u planu plato iza istok tj. novi parking i trg.

Ogorman posao ljudi rade za sve treba puno novca i vremena, jos se bore sa vjetrenjacama politke i kojekakvih procedura. Sve je to za pohvale, ali opet na planu "sportskog segmenta" imamo velike probleme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm87alem
Kontakt:

pet okt 05, 2018 3:51 pm

samo_plavo je napisao/la:

Nadam se:

Dakle: Fejzić na golu, Šaban u vezi (sjetite se šta je Oda rekao za njega) i po najavi Ode, u vezi će igrati Osmanović, a Stojan i Hajdar klupa, ako uopšte bude smio u zapisnik staviti Stojketa (uf šta pišem, je li to moguće!). Uostalom, neko ovdje već napisa komentar da ko pogodi sastav, svaka mu čast! Jer kod našeg Ode se nikad ne zna! Samo nisam siguran za zajma i ćelavca hoće li biti u prvih 11 i to mi je misterija. Daj da nas krene više, a ćelavac ne bude starter ili uopšte ne uđe, da mu pokažemo da nije nezamjenjiv kakvim se smatra i da možemo pobjeđivati i bez njega u vezi! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, SAMO ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, JEDINI JE ON, ON JE ŠAMPION! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

pet okt 05, 2018 4:04 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Na tribine pa ih prizivati za dva kola kao i sve ostale.. Koja komedija.. Juce doktor danas celava ubleha.. Ne sumnjam da ce se ti ciklusi epiteta i u buduce vrtiti.. Ne samo za Jovana vec i za svakog ostalog.. Najvece ublehe smo mi koji pojma nemamo a blebecemo neprestano.. Al haj, bolje lijeciti frustracije na forumu ako ih necete lijeciti na stadionu..

@samo_plavo Igrace isti sastav kao protiv Slobode, bar prema jucasnjem treningu.. Jedino je upitna golmanska pozicija..
To je to.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 05, 2018 4:07 pm

ajde vako Oda živ bii

ceman-sinisa-rodin-bakrac-curjuric-hajdar-zec-dacic-e.sehic-krpic

zaima na istok da prodaje sokove!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dominic
Kontakt:

pet okt 05, 2018 4:09 pm

Povratak Vranjesa u tim je dobar i po meni ocekivan potez. Kamo srece da Oda nije otkrio da se bas toliko uprava pita o tom igracu, bilo bi pametnije ali gotovo je sada.
Treba dati covjeku sansu i valjda je Stojan toga svjestan. Ne pokaze li se u ovih 3-4 utakmice -noga u decembru.
Idemo razbiti smogovce.

plavi brat
Kontakt:

pet okt 05, 2018 4:14 pm

Nekontam nikako sto bi bojkotovali Odu. Hajd Kostic i Krcma,nisu mogli da ispstuju njihove zahtjevne treninge po pitanju nesto kompleksnijih vjezbi, ili petrovica zbog jakih fizickih vjezbi, trcanje uz stepenice i slicno. Ali zasto Odu,neznam nikako.Mozda sto znaju da Oda voli forsirat djecu pa se pojedini boje da ne izgube mjesto u prvih 11. Bez obzira na sve veceras svi na grbavicu. Svi ko jedan,dati podrsku ko god izadje na teren pa i cak i Jovanu ako bude igro...
A ove probleme rjesavat izmeju utakmica i na rep. pauzama. NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA !!!

neroazzuro
Kontakt:

pet okt 05, 2018 4:17 pm

Jovane, ja sve kontam da si sad namjerno udario kontra priču onoj lanjskoj optimističnoj, radi uroka.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 37 gostiju.

Prijava