I od ovoga trenutno moze biti gore. Nastavimo li u ovom tempu, Željo će igrati pred praznim tribinama (mada su po meni već prazne). Bez publike i atmosfere u i oko kluba, i ovo malo pametnih i sposobnih ljudi će dići ruke i napustiti Želju. Ko ima motiva u takvoj situaciji da bude dio kolektiva? Niko. Sve se svodi na interes i novce.
Od kako je ova struktura ljudi u klubu, svake godine se ponavlja ista priča. Jasno je ko dan, da određena grupa simpatizera sa zapadne tribine, određena grupa sa juga, te određena grupa igrača miniraju rad ovih ljudi. Isti simptomi, ista bolest i dijagnoza. Cilj nisu još ispunili ali se ide ka tome, pitanje je ko će prvi posustati. Ja se nadam da će razum i Željo pobjediti u ovoj situaciji, pod svaku cijenu.
Ja ne znam zašto su pojedini igrači toliko "jebeni" pa da ih nijedan šef struke nema muda poslati u vražiju mater i dati ispisnicu? Ko ih to "čuva" ? Meksički kartel možda?
Puna podrška Odi, ali Oda ako nemaš autoritet, idi i ti s njima. Ja da ne slušam nadređenog i idem u kontru na poslu znam da bi bio sankcionisan. Posao ti je da ih sankcionišeš. Izađi javno sa imenima ko te ne poštuje, podnesi izvještaj, zaštiti i sebe i klub.
Krčma sve rekao na odlasku, mi mu nismo vjerovali. Nekim igračima je pun k Želje, i ne igra im se više ovde, to je očigledno, godinama pojedinci stagniraju, zabušavaju i šalju jasnu poruku i opet niko ništa... Kome je mrsko da radi puno radno vrijeme u klubu, NOGAAAAAAA AMATERI, da mi je brat rođeni, mrš!