kremenko je napisao/la: ↑sub sep 29, 2018 10:40 pm
Iz glave.
Faul Adukora (već imao zuti) gdje rusi covjeka u kontri. Mujić pusta prednost, ovaj folira povredu i izlazi. Nije dobio drugi i automatski crveni.
Rahmanovic slomio frajeru nos, nista.
Dupovac razvalio koljeno covjeku, zuti.
Gol za 2:1 iz ociglednog auta za Radnik.
Mujicu, bule te kupale dabogda.
Sta radi medijski partner? Penal slobode se oprao u 7 voda. Secirao se u frame.
Ovdje neki traže da se ne piše o konkurentima, a ovo je jedina "aktivna" tema na ovom forumu. Po meni se treba osim Želje koja prozboriti i o drugim stvarima koje se na direktan ili indirektan način odnose na Želju.
Svi govore o valjanju igrača Radnika, što je istina, a sudija nakon 6 iznjena + valjanje utakmicu produži 4 minute. Dupovac je skršio frajer i sudija nije odmah svirao nego čekao do koga će lopta doći. Kada je lopta došla do igrača Radnika koji je krenuo u kontru, tek tada je svirao. Sarajevo je sinoć odigralo krkanski, a ponašanje (psovanje) Musemića je njemu svojstveno i on to uvijek radi. Psuje mater svojim, a da ne psuje protivničkim igračima ili treneru.
Šta je još simptomatično. U jednom duelu pred kraj tekme, kada je srušen Peco u punom naletu, sudija svira gol-aut. Naravno, da taj događaj BHT ne prikazuje usporeno. Taj isti BHT u svojoj emisiji ponedjeljkom, ne prikazuje našu šansu protiv MDK iz prve minute, kada je golman skinuo šut Krpića, a potom niti šansu Zeca kji je uhvatio strašan volej nakon dijagonale Čurjurića. U prijevodu, uredništvo BHTa prikazuje, samo ono što im je ku.rcu ćejf. Na osnovu tih izvještaja, mnogi koji površno prate ovu našu ligu, donose zaključke,a zaključke donose i oni koji ne bi trebali - komentatori.
Što se tiče gola iz nepostojećeg auta, mogu samo reći da smo mi sličan primili na Grbavici, također, od Radnika. Koliko me sjećanje služi aut je bio za nas i svi čekamo da to neko izvede. Naši su na centru. Sudija pokazuje aut za Radnik i frajer ga na brzinu baca čovjeku koji se vraćao iz ofsajda. Izlazi sam i zabija. Tada je sve bilo OK za pitare i ostale navijače. To se desilo pred kraj tekme ili u sudijskoj nadoknadi i to za gubitak boda ili bodova.
Ovo je drugi put da gledam pitare i mogu reći da su me razočarali i igrom i poanašanjem. Sudija je cijelu tekmu navlačio Sarajevu. U takvoj situaciji si donji.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.