Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 27, 2018 10:35 am

Nije problem sto neko ima drugacije misljenje, problem je sto vecina ima drugacije misljenje, ako je suditi po uzorku od sinoc. Bio manje brojniji "orkestra Gorana Bregovica" ili ne, ja necu biti dio tog hora.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

čet sep 27, 2018 10:38 am

Nisam ja misljenja da su zvizduci upuceni Sabanu, nego besmislenoj izmjeni u onom trenutku. Kao da smo cuvali 0:0 pa pravimo takticku izmjenu u nadoknadi vremena. Inace, sve tri izmjene su nam bile za dobrih zvizduka. Upariti Anela i Hajdara i ganjati rezultat je za nijansu veca glupost nego upariti Vranjesa i Arezinu.

Moj Oda, na preiskusni vezni red Slobode gurnes dva golobrada momka u kombinaciji sa Ivanom koji jedva dise, i deres se "igraj, igraj", a ko da ti igra?

godrina
Kontakt:

čet sep 27, 2018 10:48 am

Jbg ispada da nam fali Bogi, tj neko ko ce zagalamit i na saigrace i protivnike i sudije. Kao da nemamo mudonje na terenu.
Meni sinoc Saban bas bio dobar, u odnosu na ostale naravno.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

svraka
Kontakt:

čet sep 27, 2018 10:49 am

exbabilon je napisao/la:
čet sep 27, 2018 10:38 am
Nisam ja misljenja da su zvizduci upuceni Sabanu, nego besmislenoj izmjeni u onom trenutku. Kao da smo cuvali 0:0 pa pravimo takticku izmjenu u nadoknadi vremena. Inace, sve tri izmjene su nam bile za dobrih zvizduka. Upariti Anela i Hajdara i ganjati rezultat je za nijansu veca glupost nego upariti Vranjesa i Arezinu.

Moj Oda, na preiskusni vezni red Slobode gurnes dva golobrada momka u kombinaciji sa Ivanom koji jedva dise, i deres se "igraj, igraj", a ko da ti igra?
Zvizduci su bili upuceni i Zaimu i Sabanu i na kraju utakmice komplet ekipi. Zvizduke su i zasluzili.
Nek se saberu dok imaju vremena i postanu jedan tim da igraju jedan za drugog.
Forza 1921!

Oda majstore!

19tm87
Kontakt:

čet sep 27, 2018 10:50 am

Niko nas nije onako nadigrao kao sinoc i mogli bismo reci da smo bod izvukli.
I ok sve nisi imao na klupi igraca koji ce preokrenuti tekmu sobzirom da ne racunas ocito na Arezinu i Vranjesa (ne mislim da bi i oni ista uradili) da su ti Veselinovic i Jazvic povrijedjeni i da si se morao osloniti na mlade (super) ali onako da nas natrce sa tim se ne mogu pomiriti onakav presing kalav su cijelu utakmicu skoro drzali mi mozrmo samo sanjati.

Ps: gdje mogu naci prosjek gledaoca u proslim sezonama ? Konkretno mi treba 2001 2002 2003

Elegant
Kontakt:

čet sep 27, 2018 10:51 am

Samo bi postavio pitanje, cemu one baklje sinoc, pa da li je toj grupi navijaca ista sveto ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

čet sep 27, 2018 10:53 am

Ljudi nisu igrali visoki presing. Oni su igrali presing po cijelom terenu od prve do zadnje minute. Fizički i taktički su posložena ekipa. Igraju pravilno. Koristim košarkaški rječnik, jer ne znam drugačije objasniti. Meni su izgledali kao dopingovani. Fantastično. U ekipi imaju jednog Husejinovića, Alispahića, Ivetića - sve stariji igrači, a trče k+o navijeni. nevjerovatno. Sinoć smo igrali koliko nam je Sloboda dozvolila, ali ova ekipa Slobode će kod kuće uvijek imati problema na postavljenu odbranu.

I još nešto. Pod visokim presingom podrazumjevam, njiohovu zadnju liniju na centru, a toga nije bilo. Fascinirao me je i Nalić - pravi gospodin. Naučio je svoje igrače da poštuju igru. Tjera svog igrača, kod izmjene, da što prije izađe. Nisu se bunili (previše) kod čistog penala za njih. Svaka im čast.

Mi smo upali u njihov ritam i pogubili se. Počeli igrati, odnosno nadtrčavati se sa njima. Frka, trka, izbij, nabij...nismo imali igrača (osim Ćurjurića) koji zna stati na loptu. Slobodine šanse su bile iz grešaka proizvedenih presingom po cijelom terenu. Košarkaški cijelu utakmicu su odigrali - igrača. Nemamo lidera na terenu.

Gošk - mislim da ćemo dobiti, ali samo ako budemo igrali svoju igru i stali na loptu. Makar se pokušavali dodavati svih 90 minuta.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet sep 27, 2018 10:54 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

sahmat

čet sep 27, 2018 10:54 am

godrina je napisao/la:
čet sep 27, 2018 10:48 am
Jbg ispada da nam fali Bogi, tj neko ko ce zagalamit i na saigrace i protivnike i sudije. Kao da nemamo mudonje na terenu.
Meni sinoc Saban bas bio dobar, u odnosu na ostale naravno.
Naravno da fali, tacnije fali nam kapiten
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

ChWilla
Kontakt:

čet sep 27, 2018 10:57 am

mi jednostavno sa svoje strane nismo dovoljno trčali da bi se moglo išta osim izbij-nabij. da bi iznio loptu pasovima mora se neko otvoriti bez lopte. naprosto nismo to radili. u svakom momentu je bio igrač na leđima. i cijela ekipa bez izuzetka je zakazala.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:00 am

ChWilla je napisao/la:
čet sep 27, 2018 10:57 am
mi jednostavno sa svoje strane nismo dovoljno trčali da bi se moglo išta osim izbij-nabij. da bi iznio loptu pasovima mora se neko otvoriti bez lopte. naprosto nismo to radili. u svakom momentu je bio igrač na leđima. i cijela ekipa bez izuzetka je zakazala.
Dobro, OK.
Ali, kako objasniti da igrači Slobode odigraju 90+ čovjeka (presing po cijelom terenu)? :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Grbavica
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:01 am

avlami97 je napisao/la:
čet sep 27, 2018 10:53 am
Ljudi nisu igrali visoki presing. Oni su igrali presing po cijelom terenu od prve do zadnje minute. Fizički i taktički su posložena ekipa. Igraju pravilno. Koristim košarkaški rječnik, jer ne znam drugačije objasniti. Meni su izgledali kao dopingovani. Fantastično. U ekipi imaju jednog Husejinovića, Alispahića, Ivetića - sve stariji igrači, a trče k+o navijeni. nevjerovatno. Sinoć smo igrali koliko nam je Sloboda dozvolila, ali ova ekipa Slobode će kod kuće uvijek imati problema na postavljenu odbranu.

I još nešto. Pod visokim presingom podrazumjevam, njiohovu zadnju liniju na centru, a toga nije bilo. Fascinirao me je i Nalić - pravi gospodin. Naučio je svoje igrače da poštuju igru. Tjera svog igrača, kod izmjene, da što prije izađe. Nisu se bunili (previše) kod čistog penala za njih. Svaka im čast.

Mi smo upali u njihov ritam i pogubili se. Počeli igrati, odnosno nadtrčavati se sa njima. Frka, trka, izbij, nabij...nismo imali igrača (osim Ćurjurića) koji zna stati na loptu. Slobodine šanse su bile iz grešaka proizvedenih presingom po cijelom terenu. Košarkaški cijelu utakmicu su odigrali - igrača. Nemamo lidera na terenu.

Gošk - mislim da ćemo dobiti, ali samo ako budemo igrali svoju igru i stali na loptu. Makar se pokušavali dodavati svih 90 minuta.
Upravo to. Upali smo u "masinu", nabijali lopte i automatski ih gubili. Nismo smirili igru, pokusali pasovima nesto iskombinovati i svi smo vidjeli epilog. A nismo mogli igrati pas igru jer nismo trcali, nismo se otkrivali, nismo imali hrabrosti, maste, kako god. Vecina pasova je isla nazad ili visoka lopta napamet koja je zavrsavala u njihovim nogama.

Ali interesantno je da u zadnje vrijeme stalno nam Sloboda nametne tu neku njihovu "divlju" igru, izbij, nabij, nikako da preuzmemo kontrolu i igramo mirno.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:03 am

Pa mogu odigrat presing kad nasi nisu ni trcali, nisu se ljudi ni umorili :D
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:05 am

ne znam.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:13 am

Morzhy je napisao/la:
čet sep 27, 2018 9:33 am
Ušli smo u četvrtu godinu dumanja na koju nogu je Blagojević ustao,dosta vala više,nek' se goni u 3 p.m.
Bas vala. I niko nevalja ispred njega, svi spori, svi tromi, jedino on ustane na neku nogu...

mirzza
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:17 am

Daj nam slika stadiona, da presjecemo ovu negativu.

Vortex
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:26 am

Ama ljudi polako. Pa ne možeš očekivati promjene preko noći. Oda je kad je došao pokušao igrati lopte, bez onog izbij, nabij, ubaci pa šta bude i to je u početku ferceralo jer su ostale ekipe bile neuigrane a i naše budaletine na terenu su imale nekog respecta prema Odi. To više ne funkcioniše jer bagra obučena u željine dresove koja šeta po terenu više ne poštuje ni rođenu mater i zajebaje se kako stigne, a Oda ne želi da vraća "igru" izbij, nabij, koja možda i može dati rezultat na prvu al u konačnici ta igra nema perspektivu i obije ti se o glavu. Sinoć je i on shvatio neke stvari. Polako ba narode. Moramo i mi spustiti loptu i pustiti čovjeka da radi. Trebamo u svakom trenutku biti svijesni mogućnosti ove ekipe koja je realno možda 4. ili 5. ekipa u ligi po kvaliteti. Jbg tako nam je kako je. Prošle godine smo sa Graovcem, Zakarićem ,Vojom realno za minimum 40% bili bolji od ove ekipe sada, pa smo opet se na momente patili. Glavu gore.

1921.ba
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:26 am

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Sloboda 0:0

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... -00-3-5112
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Charlie Sheen
Kontakt:

čet sep 27, 2018 11:47 am

Ocekujem sad 3,4 tekme da proigraju i onda opet raspad.Ostalo je samo ime.

NAVIJAČ

čet sep 27, 2018 11:53 am

Da imamo navijacku grupu, pa da im ode 50 ljudi na trening i postroji sve, poskida gole, mozda bi i bilo nekog hajra. Al jok bolje pametovat i prozivat, mazanje ociju ha hu
Zadnja izmjena: NAVIJAČ, dana/u čet sep 27, 2018 12:43 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim Želju. Za njega sve.

MrkiMedo
Kontakt:

čet sep 27, 2018 12:03 pm

Nek napisu opet kakvu parolu da nam ni liga nije bitna, mozda onda osvojimo glat

Trenutno korisnika/ca: cala, cipiripi, Google [Bot], Zaki87 i 54 gosta.

Prijava