Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 26, 2018 10:56 pm

Blagojevicu picko
Željezničar ante portas !

MiroslavKruzik

sri sep 26, 2018 10:56 pm

AsharaK je napisao/la:
sri sep 26, 2018 10:51 pm
Picke jedne, Blagojevicu mrs iz svetinje
Potpisujem!

P.s. ali gdje ces bolan na Blagojevica , sad ces dobiti niz argumenata kako ti pojma nemas. Nemoj bolan, on je znalac,da ga nema ne bi igre imali. 😂

igla
Kontakt:

sri sep 26, 2018 10:57 pm

NE MOŽE SVAKA EKIPA U LIGI BITI SPREMNIJA OD NAS!!!!!!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri sep 26, 2018 10:57 pm

ovo je strasno. Zajmovic, Saban i Bakrac ocajni. ostatak ekipe, izuzev Stevanovica i Krpica, jako los.
utakmica za zaborav i razlog za odbijanje najmanje pola plate.

NEKA VAS JE SRAMOTA!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri sep 26, 2018 10:58 pm

Svi su danas bili losi i glupo je nekoga isticati.. Sinisa je bio najmanje los zahvaljujuci borbenosti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hadzijalagic
Kontakt:

sri sep 26, 2018 10:59 pm

A sta je sa Blagojevicem?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri sep 26, 2018 11:00 pm

AsharaK je napisao/la:
sri sep 26, 2018 10:51 pm
Picke jedne, Blagojevicu mrs iz svetinje
Izvini,sto tjeras Blagojevica??Ako je iz nekog razloga koji mi nije poznat,ovo drugo poluvrijeme ti je cisti dokaz kako mi pasa ne mozemo uvezati bez njega.Znaci Saban i Hajdar(koji,usput receno,nekako u 11 odigranih kola ima najmanje 5 kila viska) pasa ne mogu uvezati!!!
Definitvno je ovo mozda i najgora partija Zelje,poslije rata,na Grbavici.I kad smo gubili,imali smo neke situacije,pritisak,nesto.Mi smo veceras slovom i brojem 1(jednom) sutnuli u okvir gola Slobode.Ljudi nas razbili trkom,sto i nije tesko jer smo medju 3 najnespremnije ekipe lige i umor nas je polako poceo stizati.Sto je najzalosnije od svega,izgledali smo kao prava seoska ekipa kojoj je sva igra bila da ispuca loptu na svog jablana u napadu(u ovom slucaju Krpica) koji je poginuo gore.Imao je vise skokova od Duncana iz najboljih dana. :oops1:
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

MiroslavKruzik

Paranoja je napisao/la:
sri sep 26, 2018 10:55 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
sri sep 26, 2018 10:47 pm
Grbavica je napisao/la:
sri sep 26, 2018 10:30 pm
Saban je veceras bio najbolji u vezi.
Ti i ja ocito nismo gledali istu utakmicu a ne cudi me ovo,jednostavno neki igraci a Saban je medju njima ima opravdanje za sve pa i to da ga skoro cijelu utakmicu na sredini na svaki jaci kontakt je izgubio duel.
Šaban je jedno 13 kilometara ja mislim danas pretrcao, uzeo je dosta lopti, napravio par pametnih faula i poslao par finih dugih lopti. Ko to osim Stevanovića je bolje od njega odigrao? Rodin je užasan opet danas bio, treća tekma zaredom gdje pravi očajne greške i gdje kontinuirao ispada i šalje pasove u aut na 10 metara. Bakrač i Osmanković iduću molim... Čurjurić ima super pas i dobar pregled igre, ali trkom skoro da nikako ne doprinosi odbrani i uvijek ostavlja Blagojevića i Šabana da ginu iza njega, Ramović puno više pomaže u tim zadacima. Zajmović i Zec razočarali, slabo ikako prodora a i Krpić nije onaj isti već dvije tekme zaredom.
Dobro si reko "par finih" koji nikakav uticaj nisu imali. Pa bolan mi izgradjene akcije sastavili nismo,koga ba levatis ovdje, suta na gol kako treba nismo uputili. Njegov zadatak nije da uputi par finih vec da razigrava a u defanzivi je nejak na sredini terena, jednostavno ne uspijeva da se kvalitetno zagradi osim prekrsajem kao veceras par puta isforsirane faule je pravio i zaradio zuti karton.

Plava Porodica
Kontakt:

sri sep 26, 2018 11:01 pm

bravo Oda majstore.
vadiš Blagojevića, koji je bio ne očajan, preočajan, ali i takav je JEDINI u ekipi koji može provući i povući loptu kroz dvojicu te napraviti višak da bi dolazili u dobre pozicije.
umjesto njega ubacuješ hajdara koji u tandemu sa Anelom ne može igrati protiv laktaša, a pri tome znaš da Čurjurić može disati do 55.minute. ja ne znam kakva je zamisao bila u tom slučaju da napravimo koju šansu. ako se već mijenjalo, vani je trebo šaban a daca unutra.
i evo mislim četvrtu u nizu utakmicu praviš treću izmjenu u 90+ ili ne praviš nikako.
e hajde recite mi šta to Šeha ne bi uradio što danas nije Zaim?
zeca opet neću spominjati jer se opet jedini našao u jedinoj kakvoj takvoj šansi za razliku od ove varalice.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sri sep 26, 2018 11:01 pm

Šta reći, a neopsovati?
Stidite se pičkice!
Svaki put isto, svake godine sve isto, uvijek ista priča. **** ga hljeb pa jel mi kakve god da dovedemo igrače igramo isto? Jel moguće?
1. Čim krene nizbrdo - bojkot
2. Svake godine problem u glavama igrača. Pa kako više dan ga ****? Sa Petrovićem, sa Adžemom, sa Krčmarevićem, evo sad i sa Odovićem. Nije mi jasno majke mi. Hajde bilo mi je normalno prije, al' mi promijenimo svake godine gotovo kompletan tim i opet isti problem. Kakve god jebene igrače da dovedeš ista igra, isti problemi, isto sve. Meni nije jasno.
3. Do neki dan smo govorili kako nikad nismo odradili bolji prelazni rok, kako smo doveli odlične igrače. Nismo znali koga prije staviti u vezni red. Gledaj nas sad. I to svake godine isto. Svaki put svršavamo na prelazni rok i onda za nekoliko utakmica nemamo koga uvesti sa klupe. Kako?
4. 90% ovih igrača da sad odu recimo u Zrinjski bi bili među najboljim u ligi. Šta je problem kod nas?
5. Ništa nije logično. Odmaraš glavne igrače, ispadneš iz kupa, i oni opet se popišaju po tebi. Kako je moguće da smo na tako lošem fizičkom nivou?
Bukvalno svake godine nam se iste stvari dešavaju, sve iste greške se ponavljaju. Mi ili smo naograisalii ili smo toliko nezdrava sredina. Ne mogu da vjerujem da igrači pored svih uslova koje imaju ne mogu za 90 minuta da upute udarac u gol, da odigraju bar jednu smislenu akciju. Nije mi jasno mnogo stvari, igru neću komentarisati jer je nismo ni imali. Siniša najpristojniji i najborbeniji. Ostali nisu vrijedni pomena. 70% od plate Miske! Nema drugog rješenja.
Razočaran sam napustio Dolinu. Smrzao se i zažalio što sam došao. Rekao da do daljnjeg neću doći na utakmicu, ali u nedjelju ću opet biti tu. Ako je njima mrsko igrati i ginuti za sveti dres, nama nije. Nas dvije hiljade bolesnika će uvijek tu stajati uspravno, ginuti i boriti se za našeg Želju. Jer mi smo bili tu i prije 2, 5, 10 godina, prije svih ovih balerina koji samo kvare onaj tepih Grbavice, bićemo i sad. IGRAJTE PIČKE!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Zeljo
Kontakt:

sri sep 26, 2018 11:02 pm

Ali kako su svi spremniji od nas? KAKO?????? Pa sta radis nedime idiote jedan.. Bar da imamo nekog na klupi, al ni to nemamio. Ma uzas. Oda sretno, ne znam ni zasto si se upustio ovo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Jer cese muda drugu tekmu zaredom i samo se smjeska, uz to i odmahivanja rukom. Ako se celavoj ublehi ide, neka ide odma.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

I zaboravih, ovi što prizivaju Vranješa... Samo nam on još fali. Šlag na tortu!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Paranoja
Kontakt:

Paranoja je napisao/la:
sri sep 26, 2018 10:55 pm
sri sep 26, 2018 10:47 pm

Ti i ja ocito nismo gledali istu utakmicu a ne cudi me ovo,jednostavno neki igraci a Saban je medju njima ima opravdanje za sve pa i to da ga skoro cijelu utakmicu na sredini na svaki jaci kontakt je izgubio duel.
Šaban je jedno 13 kilometara ja mislim danas pretrcao, uzeo je dosta lopti, napravio par pametnih faula i poslao par finih dugih lopti. Ko to osim Stevanovića je bolje od njega odigrao? Rodin je užasan opet danas bio, treća tekma zaredom gdje pravi očajne greške i gdje kontinuirao ispada i šalje pasove u aut na 10 metara. Bakrač i Osmanković iduću molim... Čurjurić ima super pas i dobar pregled igre, ali trkom skoro da nikako ne doprinosi odbrani i uvijek ostavlja Blagojevića i Šabana da ginu iza njega, Ramović puno više pomaže u tim zadacima. Zajmović i Zec razočarali, slabo ikako prodora a i Krpić nije onaj isti već dvije tekme zaredom.
Dobro si reko "par finih" koji nikakav uticaj nisu imali. Pa bolan mi izgradjene akcije sastavili nismo,koga ba levatis ovdje, suta na gol kako treba nismo uputili. Njegov zadatak nije da uputi par finih vec da razigrava a u defanzivi je nejak na sredini terena, jednostavno ne uspijeva da se kvalitetno zagradi osim prekrsajem kao veceras par puta isforsirane faule je pravio i zaradio zuti karton.
Druže, ne levatim ja nikoga ali je li treba izdvojiti njega ili Blagojevića ili nekog trećeg kao pojedinca zbog kojeg nismo šuta imali? Šta je Hajdar uradio, igrao je cijelo drugo, šta su Zec, Zaim i Krpić? Svi su očajni bili, ali je glupo izdvajati jednog igrača, to je poenta.

staaarinavijac
Kontakt:

Ako su mogli pobjediti Zrinjski , Široki , itd. , znači mogu pobjediti svakoga ... činjenica je da nisu dovoljno fiz. spremni , ali je po meni glavni razlog psiha .Ili uđu nedovoljno koncentrisani u meč , ili ih boli briga , ili se nešto nekom inate, i sl.
Stvar je da se ove situacije ponavljaju već treću sezonu za redom - stvarno fenomen ... ali fenomen koji postaje vrlo ozbiljan problem za bilo kojeg šefa SŠ ... nijedan trener unazad tri-četiri godine nije uspio da riješi ovaj problem , a ne mogu garantovati ni da Odović može riješiti ... može on njima "nabiti kondiciju " ali ako im taj dan meča klikne da ne igraju džaba sve , a godine prolaze ...
Nekakva pravda bi bila da trenutna uprava bude konačno nagrađena i titulom za sve što je do sada postigla ...

fcz
Kontakt:

sri sep 26, 2018 11:03 pm

Raspad na terenu, raspad na tribinama...
Nece ovo na dobro.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Imamo i na klupi, vcrs nisu u rosteru bili Vranjes, Arezina te zbog povrede Jazvic i Veselinovic. Ne mogu mladici sve bit na klupi, nema sanse.

godrina
Kontakt:

bas bas lose
Jazvic, Ramovic, Veselinovic pa i Arezina i Vranjes
samo nas moze spasit cinjenica da je falilo 5 sasvim ok igraca
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri sep 26, 2018 11:04 pm

Anketa za igraca utakmice:

viewtopic.php?f=91&t=815

Uglavnom, raspad sistema, nista ni s cim. Kad se saberem napisat cu vec nesto smisleno
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

sri sep 26, 2018 11:04 pm

vranješ tribine, isto ko i arežina.
šabana sa njima poslati.
bravo Zeko i Siniša, ostali bi mi trenirali do ujutro.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Diverzant, Google [Bot] i 51 gost.

Prijava