ned sep 23, 2018 8:01 pm
Svako ima pravo na gresku,od trenera pa do igraca. Ne treba ovdje zamjeriti nikome,mislim na raju koja pise i ljuta je. To je vise plod neke isfrustriranosti istim greskama iz sezone u sezonu,gdje nikako da naucimo na vlastitim iskustvima i izvucemo pouku. Padamo na istim stvarima. I onda ne treba cuditi kad i nekom navijacu pukne film pa napise da Oda sere konstantno isto iz tekme u tekmu,a nekako se ne ispravlja sve to na najbolji nacin. Uklonio je te neke igrace ,ali ispada da sad i drugih ima koji zaboravljaju za koga igraju.
Sa druge strane,opet ove dvije izmjene su unijele zivosti i oba ova momka sto su usla su odigrali dobro. Ima tekmi gdje se zaista vidi ogroman napredak,a onda opet dodje jedna ovakva tekma gdje ne znamo jesmo li dosli ili posli.
Imamo peh sa povredama,otpisujemo neke igrace,losa sprema,ali sve je normalno. Normalno i da smo ljuti jer te boli sto prospias bodove,a sutra ce ovakve ekipe prodavat ili gubit utakmice protiv konkurenata ,na nacin koji vrijedja ljudsku inteligenciju.
Meni samo jedna stvar bode oci. Evo taj nas strasni vezni red. Od kako im se odstrani konkurencija,oni su sve gori i gori . Dobro je Morzy to primjetio,hoces da znaju za koga igraju,a eliminises im konkurenciju. Boga mi dragog,ova dva momka sto su usla su vise pokazala nego komplet nas vezni red za 80 min. Ako ne racunamo par dobrih lopti Ivana. Saban,proslu najbolji,ovu nidje veze. To mi je i logicno,mlad je,ali sta je sa Ivanom i Jovanom. Zaim los u prvom ali u drugom par odlicnih prodora,Zec nula bodova.
Ova igra na centarsut i skok,nije ono sto Oda igra. A evo tako zabismo 5-6 golova i par tekmi dobismo tako.
Svima nam je krivo jbg,meni ne smeta toliko kad raja poludi zbog Zelje i kad u nervozi svasta kaze.Pa kaze to igracima i Odovic sam. Meni su gori ovi sto im je vazda dobro i sve im valja. Oni ili su na necemu ili su flegmani. Zato hajmo dobit ove 3 naredne. Pa ce valjda pitari kiksat jednu. Mladost ce zavrsit,ali nadam se da Radnik i Siroki mogu nesto uradit.
Zadnja izmjena:
barbarez, dana/u ned sep 23, 2018 8:05 pm, ukupno mijenjano 2 puta.