Ispostova me sarajevo i atletikoMorzhy je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 6:59 pmAko već moraš pasti onda padni na pitarima živ bio19tm87 je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 6:53 pmLjudi moji ne znam sta ste ocekivali za Zrinjski...znaci znao sam da je gore 2 kao sto je i u zenici ja sam odigrao i na jedne i na druge cisti fix i to su kvote dobro pale jer raja tovare na ta dva para. E sad sto cu ja pasti vjerovatno na ova 3 jos sto sam dodao to nista![]()
![]()
Lopta je loptastaEric Cantona je napisao/la:Lopta je okrugla.
Dobro je neka nisi na jednom,odmah lakše19tm87 je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 10:31 pmIspostova me sarajevo i atletikoMorzhy je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 6:59 pmAko već moraš pasti onda padni na pitarima živ bio19tm87 je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 6:53 pmLjudi moji ne znam sta ste ocekivali za Zrinjski...znaci znao sam da je gore 2 kao sto je i u zenici ja sam odigrao i na jedne i na druge cisti fix i to su kvote dobro pale jer raja tovare na ta dva para. E sad sto cu ja pasti vjerovatno na ova 3 jos sto sam dodao to nista![]()
![]()
![]()
Meni se Tatar cini kao bas dobar igrac, uvijek je u sansama i dao je koji i gol i to, jedan od najboljih kod njih sigurno.LeBlue je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 10:41 pmNormalno da nije kiks protiv Celika na strani odigrati nerijeseno pred punim stadionom, a gdje ti jos dominiras. Kiks je igrati tako protiv GOSKa. Samo je i njihov kapacitet liminitiran. Nece oni nista napraviti u Evropi sa igracima kao sto su Adukor i Tatar. Ne znam toliko velicanje Adukora kad nebi mogao igrati ni u prosjecnom timu Madjarske lige. Zadrzali su veliki dio mediocre igraca i to uigrali. Mi sa drugu stranu imamo dosta novih igraca, i novog trenera. Igraci koji ne mogu da trce.