Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 27, 2018 5:12 pm

bogičević je za šampionskog želju bio igrač 2010-12. danas nije. to što je on nama nezamjenjiv ove dvije i po godine kod šest trenera govori o politici dovođenja puno više nego o njemu, nažalost.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:14 pm

Sada kada se sve fino izanaliziralo, moglo bi se malo i za reflektore uplatiti. Hajde ljudi da poguramo molim vas, ne fali nam mnogo, a zajednickim snagama mozemo mi to!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mirzza
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:23 pm

ChWilla je napisao/la:
pon avg 27, 2018 5:12 pm
bogičević je za šampionskog želju bio igrač 2010-12. danas nije. to što je on nama nezamjenjiv ove dvije i po godine kod šest trenera govori o politici dovođenja puno više nego o njemu, nažalost.
Nije ni tada bio, u Mariboru nas sahranio upropastio životnu šansu nakon 1-0 za nas na poluvremenu.
Nije nezamjenjiv uopšte lik je vrlo lako zamjenjiv ali očito da ga klan drži u ekipi.
Kostić je pokazao koliko je on dobar a to je trening juniora.
Autogol protiv Apolona, drugi gol pitara i Koljić. Sve njegove greške a cekamo da nadodje, dok ne napuni 50.
I sada pojedinci brane takvu ublehu kao nije on, krilo sredinu. On se ko june zalijece i popusi već godinama i to nas košta a u svakoj utakmici ima 2,3 takva kiksa.
Onu bananu za penal ne treba ni spominjati ono je penal i crveni.
Van kluba čim prije, ne dati mu da pridje golu.
Kemo je za njega Luiz lično.
Čuj komanduje na terenu, nama treba igrač da zaustavlja napade a ne da komanduje. Za to imamo Odovica, Zebu i Cicu.
Sindikalni komandos je najslabija karika. On u Krupi mjesta nema.

ChWilla
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:25 pm

al' bili smo šampioni, jel... :D za nešto više se nisu ni ostali nešto aman zaman pokazali.

AdmirA
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:26 pm

ChWilla je napisao/la:
pon avg 27, 2018 2:42 pm
sjeckali igru da ne prime drugi, jer su znali da bi se vrlo teško vratili. i uspjelo im je.
Zato od sinoc od 22:15 h
Tuci protivnika dok ne pocrkas na terenu.
Ja vjerujem u Odovica, vjerujem u ovu ekipu i u ovu upravu i znam da ce se ovo kako treba zavrsiti.I jos da kazem da su sinoc navijaci zakazali, haman kao i ekipa. Losa noc, lose sve... Rahmet dusi nasem bratu Karisiku i hajmo ljudi zbiti redove! Trebamo jedni drugima!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:35 pm

slika

Morzhy
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:37 pm

U šampionskom Želji iz tih godina nam na Grbavici nije ni trebao štoper,protivnički treneri dolazili u Tuborg i molili Amara da ih ne trpa. Mi moramo zaboraviti na taj period,više nismo nikakvo ime, seljačke ekipe dolaze da te napadaju,da uživaju u ambijentu,sudija te zakida kako mu se ćefne,napadaš ćešće a dobijaš više kartona itd.
Eno i sinoć pomoćni pusti ofsajd od 2 metra Crnovu,sreća ovaj promaši

ChWilla
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:48 pm

čudna baš neka priča. svi su igrali lopte i svi su bili među najboljim u ligi na svojim pozicijama, pa tako i stoperi. ako je naša liga, nije termin i sve je moralo štimati da se u njoj obore rekordi i uzme dupla kruna. ali u današnjem vremenu, tri godine ti jadranko završava sezonu u startnih 11 i tri godine padaš pred samim ciljem. '16 za evropu a zadnje dvije za titulu. nije samo do njega, nije ni pretežno, ali što je dosta dosta je. frajeru je 35 punih a nikad se nije mogao pohvaliti brzinom. to mora bolje ako mi hoćemo negdje prispjeti.

sajo10
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:52 pm

Hvala ti, Armine. Iduci put da odes za duplo vise kesha u Bundesligu :D

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 27, 2018 5:56 pm

pa evo šta hoćemo bolje od bakrača i rodina?
pričam prije ljeta mi dok ne dovedemo dva štopera nova, mi nemamo o čemu pričati. sad smo ih doveli , po meni, vrh vrhova što mi možemo dovesti. ali očito se ne uklapaju sad za sad, i trebaće vremena da de uigraju. ali oni se mogu uigrati jer su kvalitetni i vrijedi čekati obojicu u tandemu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Morzhy
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:00 pm

Slažem se da se s Bogićevićem treba završiti i da nemamo neke perspektive s njim,ali nije po nas dobro da u njemu nalazimo krivca za sve,jer to jednostavno nije tako i amnestiramo ostale koji na taj način nezapaženo griješe. Dati mu u januaru sat i zahvalnicu,dotad ga koristiti po potrebi i pokušavati uvijek dati gol više,a ne braniti isti grčevito,barem ne na našoj Grbavici

ChWilla
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:02 pm

slažem se i da su dobri i da teško možemo bolje. a kako će se uigrati ako se ne uigravaju. i mislim da bogiju ne treba nuditi novi ugovor, nego da se ako kemo ne može treba naći mlađi treći stoper.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:06 pm

viewtopic.php?f=51&t=152&p=359604#p359604

statistika sa kartonima, golovima i medjusobnim omjerom sa sirokim brijegom!

uzivajte!
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:08 pm

jesu azmirovi zasad dosta slabiji od ovih. ali to što nam bukvalno nisu priprdili golu mora biti malo i do nas. ono je igra od koje se ti možeš nečemu nadati. držali smo mi i juče loptu, ali nekad je moraš i izgubiti. juče smo se katastrofalno vraćali nazad, i oni su gol dali bukvalno iz našeg izglednog napada.

sajo10
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:18 pm

Hajde, Vojo!

Elegant
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:30 pm

Sramota nema druga rijec za ovo sinoc.

Okrenuti se Sirkome, nema se sta vise pricati kad se ne uci na greskama po Bog zna koji put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:31 pm

Jao Krpa i Vojo :karanje: :karanje: :karanje:

alombardo
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:32 pm

Stojan Vranjes jeste imao juce katastrofalnih poteza, ali je cimjenica i da se vidi animozitet odredenih igraca prema njemu nazalost i bakracu, zato mi je malo krivo sto je oda javno prozivao stojana jer on sigurno nije najveci kabadajija. Uredu trena ici ali na kotektan nacin, ne zreba imati repove sa ljudima zeljo nije takav klub. Idemo dalje

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:33 pm

pa i protiv Goška odbrana je bila fenomenalna.
ali zato protiv Zrinjskog je bila neviđena za naše uslove. Bogičević odigrao , pa da je mlađi i da ga je neko pratio, nakon one partije hladno ga utopiti u salzburg.
mogu svi odigrati na vrhunskom nivou, ali treba pametno raditi sa svima.

što se tiče Vojo bi bio kec na desetku. I na špicu a i na polušpicu. Sigurno bi više dao od mrtvog arežine.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

pon avg 27, 2018 6:38 pm

Samo se nadam da je Bogicevic odigrao svoju zadnju utakmicu u klubu. Pa i Stojan. Stitio sam ga, ali nemogu vise. Platu kao on ima nije za igraca koji ce uci zadnjih 20 minuta i opet biti ponajgori igrac. Arezina nije igrao puno u zadnje vrijeme i neka ga jos neki period sto mene tice.

Trenutno korisnika/ca: gavran, Google [Bot], Hare79 i 43 gosta.

Prijava