Evo i ja se cudim.igla je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 9:36 amBrate, i meni je krivo, loša utakmica, ali previše seremo, ko da su nas ponizili sa 0-3 i fulili još 2 penala.
Loši bili, svi toga svjesni, mora biti ovakvih utakmica, a i dalje smo na djelidbi prvog mjesta. Idemo dalje, probati dobiti, ili bar ne izgubiti u Širokom, a onda ide lakši malo raspored.
Nemojte crnjačenja toliko.
Je li ti maloprije pisem, ima i Real Madrid beskonacan budzet pa remizira ili izgubi od nekog ko je pri dnu tabele.Morzhy je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 10:07 amOpet se potencira pojedinačni učinak igrača i trazese pojedinačni krivci. Mi nemamo tim ljudi dragi,džaba ko god je unutra. Zamijeni dresove nama i Krupi ništa se promijeniti na terenu neće. Nama budžet 3 miliona,Krupi 100 Maraka. Ljudi kokuzi grizu li grizu,a našim mrsko disati,ptičjeg mlijeka imaju. Mora se uraditi revizija ugovora,ne smiju imati punu platu hodali ili trčali,gubili ili pobjeđivali...to nema nigdje osim kod nas . Ovako će samo jadni Oda ispaštati, ne može ove niko natjerati da se dugotrajno zalažu,niko. Da ne pominjem kako imaju snage za 15 minuta fudbala...sramote jedne
Glupo je na ovoj temi pomenuti Real Madrid u bilo kakvom kontekstu. Oni izgube ponekad od levata,ali i osvajaju sve živo i mrtvo na svjetskom nivou,dok mi gubimo od levata a osvajamo kar'nu na međuentitetskom nivou. Ako ćemo se mi raspadati kada izađu strašne vedete u liku Blagojevića i Čurjurića onda ne znam čemu se iko nada ovdje? Bili smo kar'na i dok su oni bili tu,na nešto smo ličili samo prvih 15 minuta dok je bilo kondicije. Ne dajite debilima alibi poredeći njihove konstantne neuspjehe sa sporadičnim neuspjesima Real MadridaAjzea je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 10:14 amJe li ti maloprije pisem, ima i Real Madrid beskonacan budzet pa remizira ili izgubi od nekog ko je pri dnu tabele.Morzhy je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 10:07 amOpet se potencira pojedinačni učinak igrača i trazese pojedinačni krivci. Mi nemamo tim ljudi dragi,džaba ko god je unutra. Zamijeni dresove nama i Krupi ništa se promijeniti na terenu neće. Nama budžet 3 miliona,Krupi 100 Maraka. Ljudi kokuzi grizu li grizu,a našim mrsko disati,ptičjeg mlijeka imaju. Mora se uraditi revizija ugovora,ne smiju imati punu platu hodali ili trčali,gubili ili pobjeđivali...to nema nigdje osim kod nas . Ovako će samo jadni Oda ispaštati, ne može ove niko natjerati da se dugotrajno zalažu,niko. Da ne pominjem kako imaju snage za 15 minuta fudbala...sramote jedne
Fudbal ne bi bio zanimljiv da favoriti ili oni sa vise novca uvijek pobjedjuju.
Nama se igra raspala izlaskom Curjurica i Bogicevica. Ubili su ljudi tad brasno u nama.
Bio je Oda počeo o lošoj kondiciji...pa ga je neko skrenuo sa kolosijeka...kao umor ovo-ono...Mirek11 je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 9:38 amImam molbu za vas, mozete li napraviti razgovor sa nasim prof. Covicem da nam kaze nesto o kondiciji nasih igraca, koliko su pojedini napredovali od kada je on tu i sl..1921.ba je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 12:38 amFotografije sa utakmice.
https://www.facebook.com/pg/1921.ba/pho ... tn__=-UC-R
ubio nas frajer.
A što nema autoriteta? Zato što nije plata 370 KM + šta šef kaže na kraju mjeseca. Može se i na taj varijabilni dio plaćati porez i doprinosi,ne mora biti nelegalno. Ne bi ti nikad za te uslove potpisao Vranješ,ali Dacić sigurno bi. Ovi ne zaslužuju svoju punu bruto platu,nijedanChWilla je napisao/la: ↑pon avg 27, 2018 10:20 ampo stoti put, to se nadovezuje na tim. kad igračima glavni trener "ne može ništa", kad su sa dva glavna trenera na rubu fizičkog obračuna, kad gađaju trećeg loptom na treningu i otvoreno prozivaju u intervjuima - ukratko rečeno nema poretka ni autoriteta u cjelini, šta može kondicioni. kad je sumnjiv voljni momenat na mnogim utakmicama, možete misliti kakav je na kondicionim pripremama.
zali boze para od Hirosa.......