Poslije proslave gola Zrinjskog u Bijeljini na derbiju, ja ne bih...exbabilon je napisao/la:Da nam nesto bolje misle od laznih mostaraca, ne misle, al vise bih volio da se protiv njih borimo za titulu. Gospodskog kluba, Sulente i Beusa mi je na vrh glave, ko bi ih gledao cetvrtu godinu u nizu da uzimaju titulu.
Nije to sto ja njima mislim dobro, nego sto bi lakse s njima izasli na kraj. Kad Baka krene sa pritiskom na sudije, a Beus i Sulenta pocnu dirigovat sudjenje, Zrinjski postaje Real. Nema vise Ibrakovica i Selimovica da isti posao rade za njih.Durgo je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 6:02 pmPoslije proslave gola Zrinjskog u Bijeljini na derbiju, ja ne bih...exbabilon je napisao/la:Da nam nesto bolje misle od laznih mostaraca, ne misle, al vise bih volio da se protiv njih borimo za titulu. Gospodskog kluba, Sulente i Beusa mi je na vrh glave, ko bi ih gledao cetvrtu godinu u nizu da uzimaju titulu.
Najvise bih volio da ispadnu iz lige...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Durgo je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 6:02 pmPoslije proslave gola Zrinjskog u Bijeljini na derbiju, ja ne bih...exbabilon je napisao/la:Da nam nesto bolje misle od laznih mostaraca, ne misle, al vise bih volio da se protiv njih borimo za titulu. Gospodskog kluba, Sulente i Beusa mi je na vrh glave, ko bi ih gledao cetvrtu godinu u nizu da uzimaju titulu.
Da se ugase kolega, molim lijepo.Durgo je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 6:02 pmPoslije proslave gola Zrinjskog u Bijeljini na derbiju, ja ne bih...exbabilon je napisao/la:Da nam nesto bolje misle od laznih mostaraca, ne misle, al vise bih volio da se protiv njih borimo za titulu. Gospodskog kluba, Sulente i Beusa mi je na vrh glave, ko bi ih gledao cetvrtu godinu u nizu da uzimaju titulu.
i da se ugase, najveci dusmani od 1946Durgo je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 6:02 pmPoslije proslave gola Zrinjskog u Bijeljini na derbiju, ja ne bih...exbabilon je napisao/la:Da nam nesto bolje misle od laznih mostaraca, ne misle, al vise bih volio da se protiv njih borimo za titulu. Gospodskog kluba, Sulente i Beusa mi je na vrh glave, ko bi ih gledao cetvrtu godinu u nizu da uzimaju titulu.
Ma dzaba sve...exbabilon je napisao/la:Nije to sto ja njima mislim dobro, nego sto bi lakse s njima izasli na kraj. Kad Baka krene sa pritiskom na sudije, a Beus i Sulenta pocnu dirigovat sudjenje, Zrinjski postaje Real. Nema vise Ibrakovica i Selimovica da isti posao rade za njih.Durgo je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 6:02 pmPoslije proslave gola Zrinjskog u Bijeljini na derbiju, ja ne bih...exbabilon je napisao/la:Da nam nesto bolje misle od laznih mostaraca, ne misle, al vise bih volio da se protiv njih borimo za titulu. Gospodskog kluba, Sulente i Beusa mi je na vrh glave, ko bi ih gledao cetvrtu godinu u nizu da uzimaju titulu.
Dafcz je napisao/la:Durgo je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 6:02 pmPoslije proslave gola Zrinjskog u Bijeljini na derbiju, ja ne bih...exbabilon je napisao/la:Da nam nesto bolje misle od laznih mostaraca, ne misle, al vise bih volio da se protiv njih borimo za titulu. Gospodskog kluba, Sulente i Beusa mi je na vrh glave, ko bi ih gledao cetvrtu godinu u nizu da uzimaju titulu.
I po mogucnosti se ugase.
Hahaha... to to...Ajzea je napisao/la:Da se ugase kolega, molim lijepo.Durgo je napisao/la: ↑sub avg 25, 2018 6:02 pmPoslije proslave gola Zrinjskog u Bijeljini na derbiju, ja ne bih...exbabilon je napisao/la:Da nam nesto bolje misle od laznih mostaraca, ne misle, al vise bih volio da se protiv njih borimo za titulu. Gospodskog kluba, Sulente i Beusa mi je na vrh glave, ko bi ih gledao cetvrtu godinu u nizu da uzimaju titulu.