Upravo, **** te ba bakljada. Hajd super jedna godisnje je dovoljna, dosta sada. Kad skontas mi odvajamo od plate da farbamo reflektor i puff, nestane ta svota koaj se mjesec dana skuplja vec...
ja kako izračunah 17,5 (7+9+1,5)
Naravno, znamo mi napraviti fantastičnu atmosferu koristeći grla i dlanove, što dokazuju i ovi snimci. Šteta, pogotovo imajući u vidi kada klub i navijači odvajaju maltene svaku marku za uljepšavanje naše Grbavice.
Vjerovatno smanjena kazna, jer u prvom dijeli pise za taj dio 56. i 57. Spoje se valjda pa se smanji
A nisam znao da se i za vatromet koji je van stadiona dobije kazna.Omar500 je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 4:39 pmRetardirani savez
Ja sam protiv pirotehnike na manjim tekmama, ali na derbiju je bilo vrh, pogotovo vatromet. Naravno da je najbolje oldskul navijanje sa grlom, dlanovima i zastavama, ali fakat mi na velikim utakmicama ne smetaju bakljade.
Evo onaj snimak je ipak na Youtubeu, propustio sam to![]()
Vatromet i nije bio zbog tekme,Ibro sina zenio pa se zaniomamba21 je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 4:44 pmA nisam znao da se i za vatromet koji je van stadiona dobije kazna.Omar500 je napisao/la: ↑pet avg 24, 2018 4:39 pmRetardirani savez
Ja sam protiv pirotehnike na manjim tekmama, ali na derbiju je bilo vrh, pogotovo vatromet. Naravno da je najbolje oldskul navijanje sa grlom, dlanovima i zastavama, ali fakat mi na velikim utakmicama ne smetaju bakljade.
Evo onaj snimak je ipak na Youtubeu, propustio sam to![]()
Konstruktivan prijedlog