Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 24, 2018 10:25 am

Ja mislim da se on tek sad zaista osjetio igracem. Dosao u najveci klub u drzavi, igra konstantno, evropske utakmice, prvo mjesto na tabeli, prelijepa Grbavica, sarajevski derbi... Nista od toga nije imao. Cak mu nije ofirno dovest curu na utakmicu, ima mala sta da vidi. :D

cikazubo
Kontakt:

pet avg 24, 2018 10:27 am

Dodje i Zec iz Slobode, Zajim iz Travnika, Mujaga i Zera iz OP, Blagojevic iz Veleza, pa imaju faze kada misle da su iz prve postave Leverkusena dosli u Zelju

ChWilla
Kontakt:

pet avg 24, 2018 10:30 am

imaće i on :D
gradi željo boli te *****

kvalitet
Kontakt:

pet avg 24, 2018 10:59 am

storm_raider je napisao/la:
pet avg 24, 2018 8:29 am
Samo im dajmo vremena, i onim skepticnijim je do sada jasno da je ovo ispravan nacin. Necu reci da je jedini takav - ispravan nacin, ali jeste jedan od njih. I to je put kojim je ova Uprava krenula, zajedno sa vodstvom Misimovicevim. Dajmo im vremena, a dajmo i Odovicu vremena i naseg strpljenja. Trebace, vjerujte. Ide ovo ka boljem, a trebace nam da radimo na jacanju veza sa medijima, te gradjenju stabilnijih politickih kanala. I u ono doba, u doba "bratstva i jedinstva", tesko da je neki klub mogao ista bez politicke podrske. To je tako, nazalost. I ne treba od toga bjezati. To je samo znak snage kluba.
Mislim da je jasno da Misimović ima punu podršku. Ne vjerujem da bismo druge trpili ovako dugo, a da ne osvajamo titule. Osim nekoliko forumaša na drugim forumima koji očito imaju neke druge interese u vezi sa Željom, svi ostali ne žele da vide leđa ovim ljudima. Veći je problem, bar ja tako mislim, što nemamo isto tako povjerenje u stručni štab. Nadam se da je ovo prekretnica i da ćemo Odu zadržati pod svaku cijenu. Željovac, ima motiv, ima jasan plan i viziju, znamo da zna... šta još više treba?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

pet avg 24, 2018 11:26 am

Koji navijaci zele da vide leđa ovim ljudima ?

Eno momak na klix forumu prije koju sedmcu postavio pitanje, dobro neka odu ovi ljudi a ko da ih zamjeni ? Dobio ban, a ovi ostali ne znaju beknuti ko da ih zamjeni jedno ime sem Amara ne znaju reci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rashid
Kontakt:

pet avg 24, 2018 11:29 am

Zna li neko od vas sta predstavlja onaj tromblon na stadionu Bijeli Brijeg kod svlacionica?

Hadzijalagic
Kontakt:

pet avg 24, 2018 11:30 am

Bio je lik i na 1921 forumu, mozda isti kao i ti sa klixa, koji je na isto pitanje odgovorio sa Gredicem i Vukoticem a dok su oni bili tu jebavali im sve po spisku i tjerali ih.. Njima je trn u oku samo Misimovic a znamo i zbog cega..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sajo10
Kontakt:

pet avg 24, 2018 11:31 am

Znaci Bakrac – Bogicevic stoperski tandem protiv Krupe :D

ChWilla
Kontakt:

pet avg 24, 2018 11:41 am

da je gredić mogao završiti sanaciju kluba koju je počeo bez jedne takve ispomoći, senada ne bi bilo u klubu. a da su ranije blagodeti ili amar sam mogli sanirati klub, ni gredića ne bi bilo. nego bi se nastavilo kao ranije - haj' biće dobro, riješiće se nekako.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet avg 24, 2018 11:48 am

Jel ovo jutarnji trening samo danas bio?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Elegant
Kontakt:

pet avg 24, 2018 11:51 am

Nakon dugo vremena BHT prenosi nasu utakmicu, da je barem gostujuca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 24, 2018 12:09 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pet avg 24, 2018 5:56 am
trening danas u koliko?
?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet avg 24, 2018 12:25 pm

18h

1921.ba
Kontakt:

pet avg 24, 2018 12:32 pm

steta sto se u mojoj blizini ti "nermani" ne pojavljuju, bas sam prema takvim susretljiv :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ChWilla
Kontakt:

pet avg 24, 2018 12:39 pm

najjači su ovi koji se raspravljaju.

azbaha
Kontakt:

pet avg 24, 2018 12:43 pm

mirzza je napisao/la:
pet avg 24, 2018 10:01 am
Htjeli ili ne priznati mi smo na pravom putu.
Gledam ove kvalifikacije i ono sto se vidi na prvi pogled je da malo ko ima bolji teren od nas. Infrastruktura je jako bitna u danasnje doba, a na derbiju se vidjelo koliko ti znaci teren i uslovi, bolji tereni znace i bolju igru sto i Amar rece u analizi derbija, isto kao da je neki drugi sport jer mozes centrirati iz prve da ne gledas hoce li ti grba odvuci loptu, igras tecnije i brze i sve ide bolje.
Ulaganje u infrastrukturu dugorocno donosi napredak i boljitak, a kada vise ne bude ulaganja u te stvari ostaje ti ulaganje u ekipu, pa kada budemo mogli zadrzati najbolje igrace bit cemo i konkuretni za napad na grupu nekog takmicenja. Tada cemo imati i priliv od reklama na sjeveru, poslovnih prostora na istoku sto ce omoguciti jos jacu ekipu. A evo malo da pustimo masti na volju i uzmemo zadnje 3 godine ponajbolje igrace u toj ekipi.
Da danas imamo nesto tipa
Sehic (bit cemo u stanju da igracima tipa Sehic ponudimo pare da mogu igrati u Zelji)
Memija - Graovac-Rodin- Pavic /Kvesic
Amir-Gojak
Miro Stevanovic-Curjuric (Ramovic)-Zakaric
Lendric
Siguran sam da bi ova ekipa bila konkurent Apolonu i imala bi sta reci definitivno protiv bilo kojeg protivnika posebno kada bi ti na klupi cekali Ubiparip, Ramovic, Saban, Blagoje, Sinisa Stevanovic, Bakrac.
Priliovom novca opet cemo moci kao nekad pred NUFC da dovodimo ono sto vrijedi u nasoj ligi, Primjera radi tada smo doveli Karica i Joldica iz Slobode, Seferovice iz Iskre Bugojno, Silica iz Sirokog, pa evo zamislite da u dva tri prelazna roka dovedes slijedece igrace:
Piric, Ordagic, Memisevic, Koljic a mi smo u proteklom periodu doveli jednog takvog koji bas odskace i ime mu je Sinan Ramovic.
Lijepo nas vrijeme ceka to je definitivno, samo treba strpljenja da se zavrsi ovo sto se pocelo i da se krene u obrazovanje trenera, mi od Cice, Zebe moramo praviti ozbiljne trenere, jako bih volio vidjeti Adzema u omladinskom pogonu kao nekog koordinatora ili trenera juniora. Covjek radi fantasticne stvari, on je najjaci u drzavi u prelazu juniora u seniore i tom prelazu i jako nam je bitan.
Ti i ja se mescini rijetko slazemo, ali ovo potpisujem. Vrlo je bitno graditi buducnost, Zeba i Cica ce da budu vrlo vrlo bitno karike sutra u Zelji i bitno je njih obrazovati na pravilan nacin i na kraju krajeva tjerati da upijaju ideje modernog fudbala. Nekad sam ranije napisao ako ne mozemo dovoditi kvalitetne trenere, hajmo uradit isto kao sa igracima, praviti ih!

MrkiMedo
Kontakt:

pet avg 24, 2018 1:03 pm

Ima li novosti za Jazvica ?

gavran
Kontakt:

pet avg 24, 2018 1:21 pm

CURVA je napisao/la:
pet avg 24, 2018 8:36 am
vopla je napisao/la:
čet avg 23, 2018 11:34 pm
Nesto razmisljam i kontam kako malo imamo samopoštovanja prema sebi, koliko ce nam uvijek tudje izgledati sjajnije i koliko cemo svrsavati na sve oko sebe a samo sebe pljuvati.
Gledam klip Rodina i one mu picke obadvoje izbacili na svoje profile, vidis koliko su fascinirani atmosferom. Ivan Curjuric obisao dosta klubova izjavljuje da je dva puta igrao pred atmosferom kao na derbiju, prvi put Dinamo-Hajduk i sada na nasoj Grbavici.Bakrac,Pavic,Jazvic sve su to igraci koji se prvi put susrecu sa tim, 50-60 % fudbalera u svom zivotu ne dozivi atmosferu kao na Grbavici.Pa hocemo li malo poceti cijeniti sebe ? Hocemo li kod transfera svrsavati na igrace kao vidi on zeli kod nas ili se postaviti u takav gard da on mora biti svjestan kad dolazi,gdje dolazi i sta sve dobija u Zelji.Dobija teren u top 3 na balkanu, dobija armiju navijaca iza sebe, dobija veliki broj utakmica pred paklenim tribinama.Dolazi u klub za koji zivi Ivica Osim pojam fudbala, dolazi u klub iz kojeg je krenuo Edin Dzeko,klub koji ima historiju koju malo ko iza sebe ima.
Kako ne cijenimo ono sto smo prosli kao klub, zapaljenju Grbavicu,pokusaje da nas ugase, iz pepela smo se dizali i opstalI. Gdje je taj prkos u nama ?!
Divimo se komsijama (Partizan,Zvezda,Partizan) i njihovim navijacima? Pa za mene nikad i nikad nece biti blizu mojih Manijaka.
Grobari se podijelili na 100 grupa, kolju se izmedju sebe.
Delije fasisticike parole izbacuju, i velicaju ubijanje uefa ih kaznjava svaku utakmicu.
Ja nigdje ne osjetim pripadnost i ljubav jedni izmedju drugih nego na Grbavici.
Na derbiju na sjeveru poslije gola deda ispred mene skace grli me, lik iza mene me grli.. tacno osjetis i ako ih ne znas da je to jedna familija i da vas veze jedna ljubav.
Zato nedam reci da ima neko bolji, za mene je ovo najbolje.
Mozda neko ima vise para,mozda neko pravi bolje rezultate, mozda ima vise navijaca..
JA NEMAM DRUGOG IZBORA, JA NEMAM DRUGE ALTERNATIVE.. IMAM SAMO SVOG JEDNOG ZELJU I NEDAM GA NIKOME. ZA MENE NE POSTOJI BOLJE, ZA MENE NE POSTOJI LJEPSE.
POSTUJMO SE MALO VISE IZMEDJU SEBE I POSTUJMO SVOJ KLUB. JER DRUGOG KLUBA NEMAMO ;)
Bruda svaka ti cast! ali nazalost to ce kod nas tesko ici mi smo narod koji najvise voli pljunuti po svome ali eto . Evo samo koliko mi ovdje onu pticurinu prozivamo kao da je to najgora zivotinja na svijetu :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:ne: :ne:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 24, 2018 1:57 pm

da je uzet naredne dvije, pa to bi bio džekpot.. ni 4 bobe nisu loše, možda su i najrealnije, ali svakako, bar meni, nije katastrofa ni 1.bod u naredne dvije, ako budemo igrali smislen fudbal sa kamarom prilika.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

pet avg 24, 2018 2:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pet avg 24, 2018 1:57 pm
da je uzet naredne dvije, pa to bi bio džekpot.. ni 4 bobe nisu loše, možda su i najrealnije, ali svakako, bar meni, nije katastrofa ni 1.bod u naredne dvije, ako budemo igrali smislen fudbal sa kamarom prilika.
Minimum cetiri boda iz te dvije utakmice, i onda slijedi vrlo povoljan raspored kojeg jednostavno moramo iskoristiti!! Ne dolaze nam otpisane ekipe, sta vise, dosta nezgodne. Ali ruku na srce ni jedan od ovih protivnika nebi trebao imati sta da trazi na Grbavici! Uz to idemo u goste najgoroj ekipi prvenstva.

slika

Trenutno korisnika/ca: Sekuba Diatta i 40 gostiju.

Prijava