ChWilla je napisao/la: ↑pet jul 27, 2018 4:01 pm
Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 27, 2018 3:58 pm
vala ja bih sve odmorio što se može odmoriti, jer po meni ništa nije izgubljeno i treba odmora ovim što su igrali.
fejza-sehic-bogi-kemo-pavic-hare-celo-zec-arezina-jazvic-krpic
arežina i bogi bi svakako bili klupirani za revanše, jedino krpa i pavic bi igrali svaku od pocetka do kraja, dok hare i ćelo nisu cijelu.
fakat nisi ironičan da se može proći. čini mi se po stilu da nisi
nisam boga mi..
vjerujem fakat u prolaz ako se sve posloži.
previše svi precjenjujete ekipu apolona koja je sinoć samo iskoristila naše mane, odnosno udarila gdje nas najviše boli. uzela posjed lopte, radi dizelne veze, i odlično skautirala da smo protiv goška igrali sa grdosijom od 1,95 na desnom beku, i čovjek pošalje brzog lijevog beka te ispomoć u vidu najboljeg tehnički jakog igrača na terenu papoulisa, i cijelo prvo poluvrijeme nam prave belaje po toj strani.
i pored vidno osakaćene ekipe na svim dijelovima terena, oni su imali tri šanse. dvije su dali, iz treće stativu pogodili.
mogu sa sigurnošću tvrditi nakon tri pregledane utakmice apollona da nisu kvalitet za grupne faze europske lige, i to će se potvrditi.
ja vjerujem u nas, realno šanse su nekih 10%, ali eto što ne bi pokušali totalnu kontru odigrati od sinoćnje partije. izbaciti sve brze igrače, postaviti se visoko pa kud puklo da puklo.. jal petica, jal utakmica u egalu ništa izgubiti nećemo. ali bar ćemo ostaviti pozitivan dojam, i moći ćemo graditi ekipu.
meni defanziva naša najviše optimizma daje i za sljedeći četvrtak, i za zrinjski, i za cijelu sezonu.
e hajde sad da se nadogradimo i posložimo naprijed kako treba, a imamo vrlo zanimljiv roster naprijed. bez pretjeranih zvijezda, tzv individualaca, gdje bi se moglo koristiti svaki od njih zavisno kako se utakmica odvija.