Sto je najbolje sreci nema kraja jer novi projekti dolaze, farbanje reflektora, kontrola ulaza/brojaci, hibrid, krov na istoku, i to prema pisanjima na nasim forumima sve to ce biti kompletirano do oktobra ove godine.
Mozda brate ne moze na zor. Upravu si 21 mu je godina a prica se o njemu kao da mu je 17. Sigurno da talenti kao Amir ,Rijad i ostali svojim kvalitetom odskacu i lako ih je usmjeravat. I oni imaju padove i uspone. Neke talente ubije njihova glupa glava. Kao Zerica i Mujagica,a nekad i od najlosijeg medju njima mozes dobiti najvise. Najbolji je onaj trener koji od svakog igraca izvuce maksimum.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sub jul 14, 2018 3:01 pmMa lahko je napraviti igraca od Hadziahmetovica, Bajica, Hodzica, ti se momci sami jednostavno nametnu. Kvalitet i znanje trenera ispliva kad treba igraca tipa Keme oblikovat', unaprijedit, dat mu priliku. Lik ima 21 godinu, kod nas se gleda na njega kao da mu je 17.
Iz plavog oka
Tarik Pehilj iz Veleza?
imas PPplavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jul 14, 2018 3:19 pmMože li mi neko reći kako šta ide ovo sa dodjelom godišnjih karti?
Mislim da je to taj
Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 14, 2018 3:25 pmkrčmareviću nadam se da ćeš dati priliku u srijedu šehićima, kemi, daciću, a da se toliko neće osjetiti na rezultatu protiv amatera(iako mislim da samo može i bolje biti) da bi ovi prvotimci bili spremni za subotu i gošk. potrebni su nam bodovi od samog starta, a prva dva kola nisu nimalo lagana.