Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 07, 2018 10:58 am

ova firma je smijesna bez obzira kako ce sve na kraju ispasti.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 07, 2018 10:58 am

Ono gdje je lokva moraju nekako sanirati. Da nije bilo ovih kisa ono bi se onako ostavilo. Ne znam postoji li neki strucnjak za terene kod nas da ga angazujemo da provjeri svaki metar terena jer ovim grcima nista ne vjerujem..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

sub jul 07, 2018 10:59 am

zubanovic89 je napisao/la:
sub jul 07, 2018 10:47 am
Ja mislim da se vi fakat previse sikirate, ako ne valja, ha skidaj, ha ponovo i kraj price
U tome i jeste probelm sto se nije skidalo i popravljalo, vec su na kriticnom mjestu stavili busen, ne bi mi ni znali da se na tom mjestu opet voda zadrzava da tu travu nisu morali opet skinuti i da sinoc nije bilo jake kise, dobicemo teren koji je dobar kad je suh, mora kod nas naopako, u Zenici grijaci kod nas drenaza..

barbarez
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:02 am

Rashid je napisao/la:
sub jul 07, 2018 10:52 am
zubanovic89 je napisao/la:
sub jul 07, 2018 10:47 am
Ja mislim da se vi fakat previse sikirate, ako ne valja, ha skidaj, ha ponovo i kraj price
Ne mogu skinuti tako lako, imaju grijaci postavljeni. Onda nema vremena, pocinje liga, igra reprezentacija. Tako je kako je.
Ma nema sta tako je kako je. Ba **** te hljeb Grcki,dizi sve i pravi kako smo ti platili. Radi u 7 smijena ,napravi plastenik iznad Grbavice ako ti smeta Kisa,radi citavu noc. Zaboli me *****. Ali tacno covjeku vise nervozu nabiju ovi sto sve znaju i glume advokate i portparole nego ovi Grci.Ne mislim na tebe ,da ne shvatis pogresno,nego na ove nije tacno,odkud vam ta informacija. Sta se sekirate. Bice sve u roku.
Sad malo sale. Evo nadjite prije par dana kad je Kraj Price,rekao da ce teren biti spreman,mene je presijeklo. Ali ono sto me vise od toga zabrinulo kad je napisao lako cemo proci Estonce. Brat ustvari ima taj neki Amarovski smek sve mu je u kontri.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u sub jul 07, 2018 11:07 am, ukupno mijenjano 3 puta.

Valter
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:02 am

Veliko je pitanje da li možemo igrati na Koševu. Sarajevo sutradan igra uzvrat protiv Armenaca i sumnjam da bi nama bilo dozvoljeno da igramo. Nadat se najboljem ali ponavljam, zbog ovih radova na Grbavici Evropa se ove godine morala igrati na Koševu da ne bi dolazili u cajtnot nepotrebno a teren bi baš imao vremena da se primi kako treba.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:06 am

**** bi ja njima stromajku, kakvi kreteni, fakini, debili, dobili bruku para da ga zgotove ko u Engleskoj, nema, stoka konta ma hajd **** ti njih, bosanska lika, bosanski mentalitet, glupi bosnjo... ***** TI SVE I JEDNOG GRKA
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:07 am

samo da hoce zavrsiti kako Bog zapovjeda i da se gube da ih vise nikad ne vidimo. prava seljacka firma. dva frajera u odjelu, jedan strucnjak i 30 indijanaca na dnevnicu za posao od 1.2 miliona maraka.
ko da su ih u Bosni poslu ucili.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

cikazubo
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:09 am

Trava je najmanji problem, ona ce kad tad doci u idealno stanje, ali ako sada predjemo preko toga da nam dreanza ne valja, onda cemo opet morat iskesirat par stotina hiljada da nam neko dize teren, prskalice, grijace i popravi taj dio koji ne pusta vodu i postavu tu novi busen.
Ne znam zasto su nasi toliko zaludjeni da bude gotovo do Narve Trans, al gotovo je sad, skart od terena, ni prvi ni zadnji, prevarena je bila vec Zvezda a i Dinamo prije par godina kad su radili terene, 1.2mil ovim rekretivnim vrtlarima dati, tuga..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sub jul 07, 2018 11:10 am, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:10 am

da, bezveze se sekirate.

viša sila je bila i ovdje i u grčkoj gdje je uzgajana trava. nigdje na svijetu se ne odgovara za to. ali biće spremno sve na vrijeme. i nije tačno za drenažu, nego tu ulaze mašine i ulegnu. trebalo bi sve biti gotovo danas i ostati više nego dovoljno vremena do utakmice.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:12 am

Treba dobit prvu u estoniji sa 0:4 ili 1:4 pa kad nam registruju ovde 0:3 da prođemo dalje :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:13 am

sekirajte se kako ćemo igrati, tu ima razloga :kafa:

cikazubo
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:13 am

Chwila kakve veze ima sto je ulegnuto s tom da voda ne prolazi, nije 4 dana kisa padala pa da je doslo do zasicenja, ima 50cm pjescanih slojeva ispod a ona se zadrzava na tom mjestu, nije to nikakvo ulegnuce vec kvar, otisla drenazna cijev ili sta vec..

ChWilla
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:15 am

pa eto vidjećemo.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:16 am

Ulegnuto ili ne tu bi voda morala ici ako drenaza radi..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Southboy
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:16 am

ChWilla je napisao/la:
da, bezveze se sekirate.

viša sila je bila i ovdje i u grčkoj gdje je uzgajana trava. nigdje na svijetu se ne odgovara za to. ali biće spremno sve na vrijeme. i nije tačno za drenažu, nego tu ulaze mašine i ulegnu. trebalo bi sve biti gotovo danas i ostati više nego dovoljno vremena do utakmice.
Ja napisem sinoc da ce bit gotovo do nedelje sve onda 2-3 posta iza i pitanje" kad ce zavrsiti i da li ce stici na vrijeme,rade li oni ista itd"..
Mrsko ljudima citati ili jednostavno nece da vide nego pisu samo da bi se nesto pisalo.
Znas ti nas,**** ti nas...

Hare79
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:17 am

ChWilla je napisao/la:
da, bezveze se sekirate.

De ziv bio reci koja visa sila, objasni malo da se ljudi smire, svi cemo postat dijabeticari. Nije dovoljno sto nas drugoligas podero nego nas i Grci je.bu.

Valter
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:19 am

ChWilla je napisao/la:
da, bezveze se sekirate.

Niko sretniji od mene ako nema razloga za brigu po pitanju terena. Što se igre tiče, kvalitetno riješiti pitanje štopera (umjesto Keme) jer je to ključna pozicija i vremenom će i to nadoći
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:21 am

pa vremenski uslovi. nigdje na svijetu se ne odgovara za to. 15 dana se kod nas nije moglo raditi, a dole su bile i prave poplave.

zvezda završila radove sedam dana prije utakmice i igrali normalno. utakmicu grupa.

Eric Cantona
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:21 am

Nema šanse da završe na vrijeme. A za sve je kriv Stephan Giilli što je spuc'o onog Grka u Zenici. Sad nam Grci vračaju na ovaj način.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 07, 2018 11:27 am

najbolje se ne sikirati ništa.. a pogotovo ovde ne iznositi.
neka se piše kako je sve divno i bajno.
sve humoristi..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava