radi sebe i radi nas poradi na sebi i vrati se u onu formu kad me prvenstveno bilo strah tebe u duelima sa slobodom
jeKo sljedeci

Ma umorim se dok citam sve te stranice negativnosti... i onda se jedva natjeram da napisem nesto protiv toga...ponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 9:53 amBravo drug. Slomiše. Nije ni čudo da svima dosadi pisati na forumima.Durgo je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 9:50 amDa li cemo ikada barem malo (milimetar) napredovati kao navijaci...
Svake godine isto:
2017: Miru na tribinu, unistiti mu karijeru...
2018: Zakaru na tribinu, ponizava klub...
2017: Necemo vise starije igrace, hocemo mlade
2018: Necemo stare, hocemo mlade, ali dobre. Da igraju dzaba zato sto vole Zelju. Da igraju dobro i lijevom i desnom nogom. Da su brzi, a vala i da trce ko Vojo, da se vracaju nazad i brane kao Veca. Gledaj Zere sto se zajebava neka je dobio nogu.
2017: Dosta nam je polovnjaka
2018: Djelmic je dobar moze Djelmic...
Ne kontam, brata mi... zacarani krug...
Odes na tribinu kada pocne sezona i radis ono sto volis, gledas i navijas za klub koji volis...
Samo seremo i kukamo, postali smo gori od kona... Ostao nam je kostur tima (izuzev Voje), a ove sto je Slobo prekrizio svi bi isto uradili... al je.bo to, hajmo kukat kako se raspadamo, a Zrinjski ce biti prvak...
**** ga Zrinjski... mi smo ZELJEZNICAR i da izgubimo 10 tiutala u 10 godina... opet smo vecih od svih....nabijamo sebi komplekse bez potrebe....
GRADI MISKE, JE.BI IM MATER!!!!!
Ma Sinana nema prije oktobraexbabilon je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 12:12 pmNa prvu gledano, nama fali samo normalan lijevi bek i to je neka fina ekipca racunajuci da imamo i Ramovica. Kad malo zagrebemo dublje, svasta je jos upitno. Prije svega kako ce se nasi prilagoditi na tu novu formaciju ako uopce bude nova? Haj pretpostavimo da ce ostati 4-2-3-1.
Hoce li Veca ostati, a ako ode, ko ce ga naslijediti?
Potpuno novi stoperski par, novi lijevi bek, to je gotovo potpuno rekonstruisana odbrana, kako ce se to uigrati?
Sinisa se vratio poslije povrede, evo sad je opet pauzirao 2-3 dana, hoce li to biti onaj Sinisa u najboljoj formi kao prije povrede?
Hoce li Zakaric otici, a ako ode kako cemo nadoknaditi najboljeg igraca lige?
Kako ce se Krpic pokazati?
Kad i koliko cemo moci racunati na Ramovica, a ko ce ga mijenjati dok se ne vrati?
Necu da budem nesto pesimistican, ali situacija je takva da ce sigurno biti jos tumbanja u ekipi, da je puno posla pred ekipom i strucnim stabom, a da vremena nema previse.
bit ce izvjestaji sa utakmica sad za sadCh.Willa1986 je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 12:36 pm@1921 TV
Hocete li nas obradovati kakvim videom iz medjugorja, je li otisla ekipa dole?
Dokle nam je teren, ima li kakvih novih slika? Nije valjda da su grci tri dana samo baklave jeli?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
I bolje je sto je samo sa tekmi. Prosli put kada je bilo svaki dan iz Antalije, hvalili smo ih kako rade od dine pekica do misketa. Na kraju se razocarasmo1921.ba je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 12:45 pmbit ce izvjestaji sa utakmica sad za sadCh.Willa1986 je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 12:36 pm@1921 TV
Dokle nam je teren, ima li kakvih novih slika? Nije valjda da su grci tri dana samo baklave jeli?
Samo nemojte više profine treninge za fizičku spremu snimati, kao i izjave igrača da idu na duplu.1921.ba je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 12:45 pmbit ce izvjestaji sa utakmica sad za sadCh.Willa1986 je napisao/la: ↑pon jun 18, 2018 12:36 pm@1921 TV