Opekli smo se u zadnje 3 sezone, pa sad i u jogurt pusemo, i od toga ne treba bjezati. Necu mnogo da pisem o Krcmarevicu, dok ne vidim kako to na terenu izgleda, ali ono sto sam do sada mogao vidjeti, a covjeka sam upoznao kratko... vidi se da je sa asfalta, da je prosao dosta toga i da je dosta britak na jeziku. Onako, starogradsko - beogradski, a takvi su neoptereceni bilo kakvim nacionalizmom. Covjek se kune u Ivicu Osima i bez njega ne prolazi ni jedan razgovor. Kaze, prvo Tito, pa Svabo. E sada, vidjecemo hoce li to sve biti dovoljno veoma brzo. Podrsku ima, a i Zeba u strucnom stabu je pametan potez Uprave, on bi trebao biti ta spona izmedju igraca i strucnog staba. Samo lagano i neka rade na miru.CURVA je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 6:03 pmNe znam sto ali imam neki dobar osjecaj za ovog Slobu evo ko prati sta pisem uvijek sam bio negativan ni Papac mi se sekunde nije svidio ali Slobo kao da tacno zna sta hoce I da ima neki plan I da ce uspjeti ali polako I opet je uprava pokazala da svaki trener ima apsolutnu podrsku I slobodu u radu jer mali Zeric cim je nogiran znaci da nema prilegovanih. Volio bih da arezina potpise
Nista onda je trebalo dovesti trenera bez vizije bolje bi bilo...bianco blu je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 5:18 pma Krčmarević ima viziju? Po čemu? Kako znaš?skretnicar je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 2:53 pmDa li su ? Vezni red Slavke pored omladinaca..phily je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 2:46 pmimao je i Kostic viziju i Slavko i Adzem je imao viziju..svi su se eijesavali oni koji ne igraju i koji su losi... uvijek isto ...ko kaze da nece ovi nasi klosari poceti ponovo da bojkotuju trenera zato sto su im treninzi "teski " ....
i ja nemam nista protiv uprave ....
Adzem i forsiranje iste ekipe drugi dio polusezone gdje je sve unistio
Kostic koji je otisao na nacin na kakav je otisao, po meni ni priliku nije imao..
Po trenutnim stavovima igraca bar onih koji imaju 'ime' i zalaganjem i trudom ne vidim da je na pomolu bojkot, ko ne prihvati nacin nece ni igrat to im je i sam rekao.
Najvaznije je da uprava stane iza trenera, a u ovom slucaju sigurno hoce s obzirom da su trebali nauciti bas iz slucaja kostica sta i kako trebaju, nemaju oni sta bojkotovat.
A sami pristup Krcmara prema Bogicevicu, Krpicu, Blagojevicu, Vranjesu... sa motivacijom i pohvalama u korijenu sjece negativitet, nadam se da ce tako i ostati. (po zaslugama)
Odradio 5 treninga i ima viziju?
Pa imali su i Adžem i Slavko i Kostić i Čapljić itd.
Frajer došao samo lovu da uzmeMrRiccoli je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 6:16 pmNista onda je trebalo dovesti trenera bez vizije bolje bi bilo...bianco blu je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 5:18 pma Krčmarević ima viziju? Po čemu? Kako znaš?skretnicar je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 2:53 pm
Da li su ? Vezni red Slavke pored omladinaca..
Adzem i forsiranje iste ekipe drugi dio polusezone gdje je sve unistio
Kostic koji je otisao na nacin na kakav je otisao, po meni ni priliku nije imao..
Po trenutnim stavovima igraca bar onih koji imaju 'ime' i zalaganjem i trudom ne vidim da je na pomolu bojkot, ko ne prihvati nacin nece ni igrat to im je i sam rekao.
Najvaznije je da uprava stane iza trenera, a u ovom slucaju sigurno hoce s obzirom da su trebali nauciti bas iz slucaja kostica sta i kako trebaju, nemaju oni sta bojkotovat.
A sami pristup Krcmara prema Bogicevicu, Krpicu, Blagojevicu, Vranjesu... sa motivacijom i pohvalama u korijenu sjece negativitet, nadam se da ce tako i ostati. (po zaslugama)
Odradio 5 treninga i ima viziju?
Pa imali su i Adžem i Slavko i Kostić i Čapljić itd.
Ma neki su još od starta nezadovoljni Arežinom.zubanovic89 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 6:15 pmAko bi dosao Arezina to bi znacilo da vec dvije godine za redom dovodimo najboljeg igraca iz Mladosti i ponajbolje igrace lige. Zrinjski to da je uradio mrtve glave bi padale, kod nas to prodje ko normala stvar.
Cekaj, jel ovo sad znaci da Ceman i B. Sehic takodjer nece biti u planovima za iducu sezonu? Mnogi su ovdje hvalili Benjamina ako se ne varam.Među prvima koji su dobili 'odriješene ruke' su mlađi igrači koji su proljetnu polusezonu proveli na posudbi, osim Ajdina Mujagića, koji je ostao u kadru za narednu sezonu.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/krcm ... ama/121903
Pitari kazu da je Arezina njihov. Ja bi stvarno volio da dodje. Odlican je igrac.Ndare je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 6:11 pmSa ovim prinovama aBd vidi se da u startu hoce da nas ubrza jer Arezina, Veselinovic su poprilicno pokretljivi igraci. Uz Zaima, Ramovica kad se opravi jednog od klinaca Hajdar ili Saban dobija se puno pokretljiviji Zeljo. Uz Blagog, Vranjesa, mozda Zakarica koji znaju sa loptom a nisu neki sprinteri mogli bi izgledati puno bolje i brze od onog Adinog dizel tima koji je imao sporiju tranziciju. Uostalom vidjet cemo.