Eh jbgEric Cantona je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 5:01 pmZato ova dvojica imaju dvije lijeve, isto ti je to![]()

Eh jbgEric Cantona je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 5:01 pmZato ova dvojica imaju dvije lijeve, isto ti je to![]()
Šta ti se elegantni zamjerio da mi je znati
Na svim dostupnim video materijalima sve radi desnom nogom, od primanja do dugih lopti. Uz to igra i na poziciji desnog stopera. Nema sanse da je ljevak, u najbolje slucaju desnjak koji se zna koristiti i lijevom.Pompey je napisao/la:Na svim mogucim sajtovima pise da je Milos ljevak.
Treba onda to provjeriti s njim, valjda on znaamar92 je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 5:09 pmNa svim dostupnim video materijalima sve radi desnom nogom, od primanja do dugih lopti. Uz to igra i na poziciji desnog stopera. Nema sanse da je ljevak, u najbolje slucaju desnjak koji se zna koristiti i lijevom.Pompey je napisao/la:Na svim mogucim sajtovima pise da je Milos ljevak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni od svega toga je jos manje jasna moderacija zvanicne stranice i njeno tolerisanje ovih seljoberskih komentara.ponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 5:02 pmLjudi dragi vdiim opet neki komentari na fejsu ko je ovaj i sl. Valja li nama iko? Kad ćemo više skontati neke stvari kao npr.:
- ne pljuvati prije nego se pokaže i trener i igrač nego dati podršku
- ne dizati u nebesa prije nego se pokaže i trener i igrač
-ne mora cv ništa značiti za kvalitet bilo koga
- svi klubovi promijene veliki broj igrača na pauzama jer je takva liga nažalost, a mi smo među boljima vjerujte mi jer evo svi su već promijenili više nego mi
-vazda nam bolji onaj što ode kod komšije ili negdje drugo o nego naš
-vazda žalimo za ovim što odlaze a neke pljuvali prije toga itd itd itd
Ja ne mogu da shvatim da nikako ne možemo da shvatimo neke stvari
Fan page treba ignorisati i zaobilaziti u sirokom luku.
Sve je to kriva moderacija,niko drugi..
Slažem se sa tvojim mišljenjem. Zato sam ja došao ovdje na forum. Idila, u pravom smislu riječi.