Ako bi Graovac ostao i bez lijevog beka bi imali najjacu odbranu u ligi bez imalo konkurencije. Projic bez problema moze pokriti defanzivu protiv svakog kluba, Adija stavljati kad napadamo protiv slabijih ekipa.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:08 pmUz lijevog beka, makar prosječnog,to bi već bila lijepa i neuobičajena slika naše zadnje linije.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:06 pmAko bi Graovac ostao imali bi 2 reprezentativca kao prve stopere.
Najbolja odbrana lige, u 30. kolu osigurali titulu, kada bi do tada gledali, u 30 kola primili 15 golova. U prvih 17 kola samo 4 gola primili. Ako gledamo ovu sezonu u 2017. godini su odigrali 19 utakmica, i primili 7 golova.
Proglašen je i najboljim igračem ovog turnira u Gabeli kojeg su osvojili. Srušili su i rekord, 11 utakmica nisu gol primili i od 7. do 17. kola, ukljucujuci oba.
Vratiti Stanu, a evo i Bevab nema kluba trenutnozubanovic89 je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:15 pmAko bi Graovac ostao i bez lijevog beka bi imali najjacu odbranu u ligi bez imalo konkurencije. Projic bez problema moze pokriti defanzivu protiv svakog kluba, Adija stavljati kad napadamo protiv slabijih ekipa.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:08 pmUz lijevog beka, makar prosječnog,to bi već bila lijepa i neuobičajena slika naše zadnje linije.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:06 pmAko bi Graovac ostao imali bi 2 reprezentativca kao prve stopere.
Ja se opet nadam beku ali je jako tesko, prvi naci beka a drugo naci beka koji je domaci igrac, jer su vec trojica u odbrani stranci (Sinisa, ovaj novi i Projic). Ne znam gdje je Sejo Salihovic![]()
Husic iz Celika hahhaHare79 je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:21 pmVratiti Stanu, a evo i Bevab nema kluba trenutnozubanovic89 je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:15 pmAko bi Graovac ostao i bez lijevog beka bi imali najjacu odbranu u ligi bez imalo konkurencije. Projic bez problema moze pokriti defanzivu protiv svakog kluba, Adija stavljati kad napadamo protiv slabijih ekipa.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:08 pm
Uz lijevog beka, makar prosječnog,to bi već bila lijepa i neuobičajena slika naše zadnje linije.
Ja se opet nadam beku ali je jako tesko, prvi naci beka a drugo naci beka koji je domaci igrac, jer su vec trojica u odbrani stranci (Sinisa, ovaj novi i Projic). Ne znam gdje je Sejo Salihovic![]()
Ili vratiti onog što je bio jednu polusezonu kod nas, što je skrivio penal u Zenici, kako se ono zove?
Dobro si, cudo nema komentara i hvalospjeva na potez mostarace.
Jeste, jeste, e to je bio lik, gdje li je sad? Bože dragi, jesmo svašta i dovodiliSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:22 pmHusic iz Celika hahhaHare79 je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:21 pmVratiti Stanu, a evo i Bevab nema kluba trenutnozubanovic89 je napisao/la: ↑sri jun 13, 2018 1:15 pm
Ako bi Graovac ostao i bez lijevog beka bi imali najjacu odbranu u ligi bez imalo konkurencije. Projic bez problema moze pokriti defanzivu protiv svakog kluba, Adija stavljati kad napadamo protiv slabijih ekipa.
Ili vratiti onog što je bio jednu polusezonu kod nas, što je skrivio penal u Zenici, kako se ono zove?