Boga mi, to zavisi od toga koliko pojedini igrači imaju havera na juguCURVA je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 9:41 amBogami je jucer Fata rekla 2 kola i noga hahaskretnicar je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:34 amNiko nije ni rekao da jesmo, samo se nadamo najboljem u osnovi ono sto prica da ce pretvoriti u djela...
Bolje nego pricat kako ce otic nakon 2 kola
Ako je ovo boldirano tačno, onda imamo više neprijatelja nego što sam očekivao. I to u vlastitim redovimaneroazzuro je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 11:09 amBoga mi, to zavisi od toga koliko pojedini igrači imaju havera na juguCURVA je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 9:41 amBogami je jucer Fata rekla 2 kola i noga hahaskretnicar je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 1:34 amNiko nije ni rekao da jesmo, samo se nadamo najboljem u osnovi ono sto prica da ce pretvoriti u djela...
Bolje nego pricat kako ce otic nakon 2 kola![]()
Mislim da je bolje riješenje psudbe, ali u stilu pošalješ trenera i 5-6 igrača i da ih on isforsira.ponosannavas je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 11:08 amMoram još jednu stvar reći, a to je da B tim mora postojati. Jednostavno ne mogu se tako lako odreći ovih momaka. Znam da po pravilima saveza nije moguće da jedan igrač igra i za B tim i za A i da je to razlog ali moramo od neega krenuti. Jednostavno žao mi je da ova djeca nemaju kontinuitet. Ili našeg trenera poslati u GOražde ili negdje sa naših pet šest momaka i da ih gura. Jednostavno po meni nema ostnove da Velić dobije šansu ove godine. Ja mislim da ako samo npr Graovac ostane i plus Kemo Ćubara i DŽindo, Velić će teško dobiti minutažu. Možda griješim. Možda i je Velić bolji od nekog od ovih ali trenutno mi je Velić od svih njih nekako najlaganiji teško bi se mogao nositi u seniorskoj konkueniciji. Treba mu godina dvije posudbi, ali ja bi najviše volio Želju B jer tu jednostavno guraš svoje koje želiš, ali to je malo teže trenutno s obzirom na finansije. Mi bi morali imati potpuno novih 20 igrača koji ne mogu igrati za A tim nikako ali ujedno da nemaju ni ambicija da igraju ligu veću od kantnalne. TO je teško sad reći Veliću hadj u kantonalnu kad je on realno za prve lige FBiH. Ali hajd ga pošalji u Metlege npr a tamo neki ubleha trener. baš je komplikovano. Moramo početi sa tim B timom makar i prvu godinu doveli mahalce neke da igraju ali da izbore drugu ligu FBiH pa da onda možeš donekle kombinovati sa juniorima ovim malo lošijim, a onda aBd i sa boljim.
Ovaj već uigrava,ne ceka nista,pola ih je na ljekarskom,francuza je prekrizio.
Jesil na treningu, imal sta novoexdomorocki je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 11:21 amOvaj već uigrava,ne ceka nista,pola ih je na ljekarskom,francuza je prekrizio.
Super je krenuo, samo se ja bojim slučaja Kostić, bojkot i noga sto kazu, kad vide da nisu sposobni vjezbu uraditi potegnuce sve veze od menadzera,trenera do navijača da mu namjeste dva poraza i adio.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jun 12, 2018 11:26 amSlabo jos igraci kontaju sta im ovaj prica. Ponavlja akcije svakih deset sekundi i objasnjava im sta treba da rade. Valjda nauce. Kako exdomorocki rece fali ih dosta zbog ljekarskog. Na treningu ih je mozda 12. Ostali ce vjerovatno veceras trenirati .
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk