Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 10:56 am

Bajicu produzena posudba na godinu dana, ja cigana ....
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

uto jun 12, 2018 10:57 am

Zna li se kome je rekao od ove djece da ne dolazi više :)
Ovo do sada što sam čuo od njega jako jako koretkno. TO je polazna osnova za nšeto više. Nadam se da će i djelima pokazati ovo što priča. Rezon ima i to jako jako dobar.

sastrane

uto jun 12, 2018 10:58 am

I mene igra zanima, da imamo ono glavu i rep sto kazu. Bilo je samo na srecu nabij pa ako zabije zabije i na individualni kvalitet.
Rece Krcmar 3 4 igraca ceka, pojacanja.

Jel ko na treningu znaju li vjezbu odraditi ?

ponosannavas
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:08 am

Moram još jednu stvar reći, a to je da B tim mora postojati. Jednostavno ne mogu se tako lako odreći ovih momaka. Znam da po pravilima saveza nije moguće da jedan igrač igra i za B tim i za A i da je to razlog ali moramo od neega krenuti. Jednostavno žao mi je da ova djeca nemaju kontinuitet. Ili našeg trenera poslati u GOražde ili negdje sa naših pet šest momaka i da ih gura. Jednostavno po meni nema ostnove da Velić dobije šansu ove godine. Ja mislim da ako samo npr Graovac ostane i plus Kemo Ćubara i DŽindo, Velić će teško dobiti minutažu. Možda griješim. Možda je Velić bolji od nekog od ovih ali trenutno mi je Velić od svih njih nekako najlaganiji i teško bi se mogao nositi u seniorskoj konkueniciji. Treba mu godina dvije posudbi, ali ja bi najviše volio Želju B jer tu jednostavno guraš svoje koje želiš, ali to je malo teže trenutno s obzirom na finansije. Mi bi morali imati potpuno novih 20 igrača koji ne mogu igrati za A tim nikako ali ujedno da nemaju ni ambicija da igraju ligu veću od kantnalne. TO je teško sad reći Veliću hadj u kantonalnu kad je on realno za prve lige FBiH. Ali hajd ga pošalji u Metlege npr a tamo neki ubleha trener. baš je komplikovano. Moramo početi sa tim B timom makar i prvu godinu doveli mahalce neke da igraju ali da izbore drugu ligu FBiH pa da onda možeš donekle kombinovati sa juniorima ovim malo lošijim, a onda aBd i sa boljim.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u uto jun 12, 2018 11:10 am, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzuro
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:09 am

CURVA je napisao/la:
uto jun 12, 2018 9:41 am
skretnicar je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:34 am
Niko nije ni rekao da jesmo, samo se nadamo najboljem u osnovi ono sto prica da ce pretvoriti u djela...
Bolje nego pricat kako ce otic nakon 2 kola
Bogami je jucer Fata rekla 2 kola i noga haha
Boga mi, to zavisi od toga koliko pojedini igrači imaju havera na jugu :)

avlami97
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:13 am

neroazzuro je napisao/la:
uto jun 12, 2018 11:09 am
CURVA je napisao/la:
uto jun 12, 2018 9:41 am
skretnicar je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:34 am
Niko nije ni rekao da jesmo, samo se nadamo najboljem u osnovi ono sto prica da ce pretvoriti u djela...
Bolje nego pricat kako ce otic nakon 2 kola
Bogami je jucer Fata rekla 2 kola i noga haha
Boga mi, to zavisi od toga koliko pojedini igrači imaju havera na jugu :)
Ako je ovo boldirano tačno, onda imamo više neprijatelja nego što sam očekivao. I to u vlastitim redovima :roll: .

Ocjenu o radu Krčmarevića bih mogao donijeti nakon 6-7 kola prvenstva.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ublehas
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:18 am

ponosannavas je napisao/la:
uto jun 12, 2018 11:08 am
Moram još jednu stvar reći, a to je da B tim mora postojati. Jednostavno ne mogu se tako lako odreći ovih momaka. Znam da po pravilima saveza nije moguće da jedan igrač igra i za B tim i za A i da je to razlog ali moramo od neega krenuti. Jednostavno žao mi je da ova djeca nemaju kontinuitet. Ili našeg trenera poslati u GOražde ili negdje sa naših pet šest momaka i da ih gura. Jednostavno po meni nema ostnove da Velić dobije šansu ove godine. Ja mislim da ako samo npr Graovac ostane i plus Kemo Ćubara i DŽindo, Velić će teško dobiti minutažu. Možda griješim. Možda i je Velić bolji od nekog od ovih ali trenutno mi je Velić od svih njih nekako najlaganiji teško bi se mogao nositi u seniorskoj konkueniciji. Treba mu godina dvije posudbi, ali ja bi najviše volio Želju B jer tu jednostavno guraš svoje koje želiš, ali to je malo teže trenutno s obzirom na finansije. Mi bi morali imati potpuno novih 20 igrača koji ne mogu igrati za A tim nikako ali ujedno da nemaju ni ambicija da igraju ligu veću od kantnalne. TO je teško sad reći Veliću hadj u kantonalnu kad je on realno za prve lige FBiH. Ali hajd ga pošalji u Metlege npr a tamo neki ubleha trener. baš je komplikovano. Moramo početi sa tim B timom makar i prvu godinu doveli mahalce neke da igraju ali da izbore drugu ligu FBiH pa da onda možeš donekle kombinovati sa juniorima ovim malo lošijim, a onda aBd i sa boljim.
Mislim da je bolje riješenje psudbe, ali u stilu pošalješ trenera i 5-6 igrača i da ih on isforsira.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:19 am

Kad se oformio B tim rekao sam daj Boze da ostane dugo. Evo vec prosle sezone pred kraj nije ga bilo. Sta ce ove sezone biti, sumnjam da ce ista bolje.
Takav je zakon, takva je situacija. B tim se nigdje ne takmici, nema smisla ga ni imati.
Momci poput Velica ce ici na posudbu, to je sigurno. On i jos par njih. Eh gdje na posudbu i kako ce se neko odnositi sa njima na posudbi, vidjet cemo.
Moramo s nekim klubom ostvariti bas dobre odnose i da nasi igraci budu standardni u tim timovima, jer djeci trebaju utakmice. U B timu ih nemaju, pogotovo ne na nivou 1. lige federacija ( kakva god da je ona ).

exdomorocki
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:21 am

sastrane je napisao/la:
I mene igra zanima, da imamo ono glavu i rep sto kazu. Bilo je samo na srecu nabij pa ako zabije zabije i na individualni kvalitet.

Ovaj već uigrava,ne ceka nista,pola ih je na ljekarskom,francuza je prekrizio.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:22 am

Zar ga je vec prekrizio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:23 am

exdomorocki je napisao/la:
uto jun 12, 2018 11:21 am
sastrane je napisao/la:

Ovaj već uigrava,ne ceka nista,pola ih je na ljekarskom,francuza je prekrizio.
Jesil na treningu, imal sta novo
Željezničar ante portas !

sastrane

uto jun 12, 2018 11:24 am

Ma Bosna Visoko jos blizu tu.. bili smo u Tesnju ono godisnjica za onaj klub koju ligu igraju? Gorazde moze.. Olimpik kad bi moglo extra bi bilo.. Slavija dokle je ona

Moramo imati filijalu neku gdje cemo gurati nase igrace koji imaju manje od 22 godine. Sve preko ako nisi vec stasao za 1. tima ganjaj dalje. Olimpic je extra opcija kad bi ga kupili :D
Zadnja izmjena: sastrane, dana/u uto jun 12, 2018 11:27 am, ukupno mijenjano 1 put.

exdomorocki
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:26 am

Biće do Međugorja nesto,tako kazu....
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Hadzijalagic
Kontakt:

Slabo jos igraci kontaju sta im ovaj prica. Ponavlja akcije svakih deset sekundi i objasnjava im sta treba da rade. Valjda nauce. Kako exdomorocki rece fali ih dosta zbog ljekarskog. Na treningu ih je mozda 12. Ostali ce vjerovatno veceras trenirati .

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sejo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:30 am

Na zvanicnoj pise da je trening bio samo za defanzivce i zadnje vezne

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:37 am

slika

Je li ovo Sehic, samo mu malo kosa narasla ili je neko drugi ?

boja mora
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:38 am

Moji su prvi utisci sa prozivke da smo se sa trenutnim igračkim kadrom i novim trenerom več oprostili od ozbiljnije borbe u Europi a i takođe i od borbe za titulu makar u prvoj polusezoni, naravno mislim na prvo mjesto. Morali bi se dobro pojačati da bude drugačije a sumljam da je ova uprava sposobna za to što se tiče sportskog segmenta iako sam ih uvijek u svemu do sada podržavao.

teteac8684
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:40 am

Evo ibretom se ibretim...

teatrale36
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:41 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Slabo jos igraci kontaju sta im ovaj prica. Ponavlja akcije svakih deset sekundi i objasnjava im sta treba da rade. Valjda nauce. Kako exdomorocki rece fali ih dosta zbog ljekarskog. Na treningu ih je mozda 12. Ostali ce vjerovatno veceras trenirati .

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Super je krenuo, samo se ja bojim slučaja Kostić, bojkot i noga sto kazu, kad vide da nisu sposobni vjezbu uraditi potegnuce sve veze od menadzera,trenera do navijača da mu namjeste dva poraza i adio.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 12, 2018 11:44 am

Ko je Želji preporučio Malika?

Željezničar je danas zvanično počeo pripreme za novu sezonu. Pored stručnog štaba novo ime u redovima Plavih od danas je i Bilel Ait Malik, a do kada vidjet ćemo.

Ovaj 21-godišnjak je stigao na probni rad, a struci osvajača Kupa BiH ga je preporučio Banjalučanin Nedjeljko Biuković.

Strastveni zaljubljenik u fudbal se nada da će Malik iskoristiti priliku i potpisati ugovor sa Željezničarom.

Malik ima francuski pasoš, a porijeklom je iz Maroka. U karijeri je nastupao za Versailles i drugi tim Lensa.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava