Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

amar92
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 11, 2018 12:26 am

Ne znam jel neki ne znaju procitati sta se pise, ili ne zele. Klub nista nije mogao povodom slucaja Graovca. Uslovi koje je klub nudio su bili prijvatljivi Danielu, ali njegova agencija ne zeli da on igra u ovoj ligi odakle ce ga teze prodati. Steta jest, velika ali nije greska uprave. Trebamo biti sretni sto smo bili u mogucnosti i gledati igraca kao sto je Daniel i jednu sezonu kod nas. Hvala mu na svemu!

P.S. Jel ovaj Dedic sto ga Amar sprda na filmu sad treber golmana Sloge SH? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:32 am

U sustini jos nista nije sigurno. Vidjet cemo.
Zna KrajPrice i pogodit nekad, al eto valjda sad nece :D

Amar927
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:36 am

Krcmarevic u intervju za mondo kaze da je Graovac blizu odlaska ...steta

bogi
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:14 am

"Dejo Savićević mi je pričao kada je otišao u Milan da im je Fabio Kapelo, koji je tada bio na vrhu sa Van Bastenom, Gulitom, Rajkaradom..., dao trening koji mu je Osim davao četiri-pet godina ranije u reprezentaciji. Čovjek je bio ispred svog vremena".

http://mondo.ba/a810162/Sport/Fudbal/Mo ... nicar.html
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LeBlue
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:16 am

Ili su ljudi kratkog pamcenja ili se prave ludi. Svi koji pratimo dobro se sjecamo da je pri dolasku Graovca jasno bilo da samo moze na posudbu. Tad smo svi govorili, super, dokazan igrac za nasu ligu, cak mozda i za vise, tako da je i posudba uredu, pa ce mo kasnije viditi. Imati to u vidu, mora se reci, da svako produzivanje ugovara sa takvim igracem je bonus. Tad smo govorili da je ok da uprava odstupi od prakse da se samo dovode igraci koji mogu biti pod ugovorom kod nas a ne samo posudba, jer je isti slucaj bio sa Subic kad nismo htjeli taj scenariji.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:20 am

To je i u neku ruku mana posudjenim igracima. Na kraju sezone mogu otici a ti izgubiti glavnog igraca odbrane. Ali Boze moj, njemu hvala igrao je dobro za nas klub, pokazao interes i da ostane ali menadjer nije htio tako. ( Valjda, vidjet cemo )

Treba traziti nova dva stopera ali problem je sto moraju biti nasi a valja iskopati neke kvalitetne nase stopere.

LeBlue
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:24 am

Da se razumijemo, svi mi zalimo za Graovcem sa razlogom. Kako ne bi, uz Zakarica glavni igrac. Veci je peh sto Graovac takodje nije krenuo na top nivou, napravio kardinalnu gresku protiv Zete. Debitantsku sto bi Baho rekao :) isto naredne utakmice je igrao kao da moze puno vise, i lagano je formu dizao sve do kraja sezone. I sad kad je fakticki top, napusta. To je crnjak, ali svi smo mi nekako mogli i ocekivati da je to realan scenariji, mada smo se ovo zadnje vrijeme nekako nadali pa sami sebe ubijedili da ce ostati.

exbabilon
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:27 am

A mi mislili njegovo produzenje gotova stvar prije 10ak dana... Opet smo poletili prerano. Bice veselo sklapanje odbrane za Evropu.

cikazubo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:28 am

Sta je s onim Bakracem iz Sutjeske ?

neroazzuro
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:34 am

Eno ga, onaj je već precizno da ćemo u iduću sezonu ući ni manje ni više nego 40% slabiji, iako ima još dva mjeseca transfer roka. I da je Adžem, pazi, najgori trener, a Krčmarević još gori od njega. To ja zovem analizom.
Bože baci ciglu...

sahmat

pon jun 11, 2018 1:36 am

Kur*c će mi ovako ikad išta napraviti u Evropi ili ligu da osvojimo, svaki malo bolji igrač sljedeće sezone nema ga u timu..
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

kvalitet
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:37 am

Ma nije problem s Graovcem kao Graovcem. Takav smo klub da u svakom trenutku možemo ostati bez najboljih igrača. Davno sam se ja pomirio s tim. Problem je što ništa nismo uradili da pojačamo tu konkurenciju. Dva prijelazna roka (ljetni i zimski) smo svi prizivali stopere, a nikoga doveli nismo. A, svi ćemo se složiti, tu nemamo nikakvu širinu. U Evropu se moglo izaći s Graovcem i Kemom (znaju se, uigrani su), a sad moraš dovesti dva stopera koji će biti neuigrani. Ponavljam, iako skoro nikad nismo imali kompletiranu ekipu pred Evropu, ovo je stvarno zabrinjavajuće, pogotovo što govorimo o osjetljivoj poziciji...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cikazubo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:39 am

sahmat je napisao/la:
Kur*c će mi ovako ikad išta napraviti u Evropi ili ligu da osvojimo, svaki malo bolji igrač sljedeće sezone nema ga u timu..
Osudjeni smo na to, ne postoji nacin da zadrzimo najbolje igrace, tako je u svakoj ekipi u BiH, i jos puno takvih ezona i prelaznih rokova nas ceka.

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:40 am

Kako cemo to mi biti 20% jaci od konkurenata kad nas napustaju najbolji igraci iz prethodne sezone?
Cuo sam da se spominje neki Palocevic kao zelja novog trenera.

Reha1921
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:43 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Kako cemo to mi biti 20% jaci od konkurenata kad nas napustaju najbolji igraci iz prethodne sezone?
https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/192740 Da nije ovaj :D

kvalitet
Kontakt:

pon jun 11, 2018 1:49 am

sahmat je napisao/la:
Donekle se slažem. Previše smo mi mali u evropskim okvirima da zadržimo najbolje igrače. Ali, moramo imati neku jasniju viziju. Realno, naši ključni igrači prošle sezone bili su Graovac, Jovan, Sinan, Zakarić i, donekle, Vojo. Eh, sad, odlazak jednog se može nadoknaditi, ali sve preko toga ne smijemo dozvoliti (osim u nekim iznimnim situacijama, a ovo sad to nije).

Dalje (nekako se veže), da se ja pitam, igrače kao što je bio Miro ili sad što je Zakarić, ja bih na tribine zakucao. Kratkoročno ćeš oslabiti ekipu, dugoročno šalješ poruku da si ozbiljan klub i da će igrač igrati samo ako je vezan ugovorom. Jučer prošlo Miri, pa to vidio Zakarić, pa i on nešto slično danas hoće, sutra će biti neko treći.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Doa1996

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 11, 2018 1:50 am

Kad bi ovog doveli i jos slicnu zamjenu za Zakarica, ja bi im halalio i Osmankovica sa Bogicevicem u zadnjem redu et.
Reha1921 je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
https://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/192740 Da nije ovaj :D
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

svraka
Kontakt:

pon jun 11, 2018 2:26 am

Ako ode treba mu se zahvaliti na svemu, jer je on to zasluzio. Covjek je znaci bio na posudbi kod nas i uzimao sigurno masnu platu iz svog kluba ( neko je spominjao 8000 eura) sto je za nase uslove i preprevise. Znaci mogao je igrati kako mu se cefne. Al je on pravi profesionalac i svaku tekmu je ginuo i davao sto posto. On treba da bude primjer svim ostalim igracima. Zato je on osvojio srca svih nas navijaca sto posto. I nema mu ko sta zamjeriti iako ne produzi saradnju sa nama.

Volio bi da Daniel ostane, al sta je tu je...
Forza 1921!

Oda majstore!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 11, 2018 2:48 am

"Ne kaže se džaba da napad daje golove, a odbrana osvaja prvenstvo".
Drago mi je sto ovako razmislja ovaj Free Krcmarovic. Ulozite jebene pare u dva stopera kvalitetna. Imas savrsen vezni red ( osim te famozne 10ke za sada a i ona ce ubrzo stici). Mozes ti u napad Ibrahimovica , Messija i Ronalda ali ako ti je pozadi svicarski sir i neskolovan(i) igrac(i) onda samo mozes gledat kako drugi uzimaju trofeje.
PARE ---> ŠTOPERI

ellaxaz
Kontakt:

pon jun 11, 2018 2:49 am

phpBB [video]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava