I ovo je pjesma da se pusta prije tekme i na poluvremenu, a ne despasito i ostala euro sranja.. Doduse ovi danasnji ultrasi bi kontali da je ovo nova pjesma...
Evo konkretno skauting ok ako je tako, ali kao trener golmana ocito ne valja, jer do sad nijednom nasem golmanu nije uklonio nedostatke, odnosno ako vecina ovdje vidi u cemu lupam Kjosevski grijesi, a 90% ljudi to vidi, kako on kao trener golmana to ne vidi? Veca ima veliki potencijal, ali nikad nece postat pravi golman s ovakvim stilom branjenja.. On mora biti kralj sesnaesterca, mora sve razgrnuti.. Vecin refleks je nesto sjajno, ali ove nedostatke nikako da neko mu pokusa ispraviti..Minjore je napisao/la:Ma samo crncuge i brazilci. Karabag je bio prosjecan klub u azerbejdzanu dok nisu doveli 3 brazlica u vezni red i odjednom odskocili od lige. Kaze mi jedan susjed sto je igrao u Az. ligi da je jednom igrao 70 minute a loptu dotakao jednom i to kad je izasla u aut. I nama bi to valjalo, na spor sistem premijer lige, dovest tamnoputu desetku ili vam ga crncugu, i na krilo isto, a na stopera nekog iz Bosne ili srbije, radi lakseg sporazumjevanja.
Karic je ostavljen iskljucivo iz razloga sto odlicno radi skauting protivnika. Amar Osim je rekao za njega u onaj vakat da mu najbolje on odradio skauting protivnika...
Nego, zna li neko hoce li biti grijaci
Pa mozda nije do Karica uopste. Mozda frajer bas daje napore da Veca to ispravi ali nece pa nece. Svi odma dignu halabuku Karic Karic a ne znaju pravu situaciju, povode se sto im je Karic nesto antipatican i odmah ne valja. I ja Ibrahimovica ne volim na slici vidjeti al je frajer zvijer. Mozda se Veca nedovoljno trudi, prirodni manjak kvaliteta. Ne mozes ti od Mujagica napraviti Kerola.. tako i on.Vipla1921 je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 2:35 amEvo konkretno skauting ok ako je tako, ali kao trener golmana ocito ne valja, jer do sad nijednom nasem golmanu nije uklonio nedostatke, odnosno ako vecina ovdje vidi u cemu lupam Kjosevski grijesi, a 90% ljudi to vidi, kako on kao trener golmana to ne vidi? Veca ima veliki potencijal, ali nikad nece postat pravi golman s ovakvim stilom branjenja.. On mora biti kralj sesnaesterca, mora sve razgrnuti.. Vecin refleks je nesto sjajno, ali ove nedostatke nikako da neko mu pokusa ispraviti..Minjore je napisao/la:Ma samo crncuge i brazilci. Karabag je bio prosjecan klub u azerbejdzanu dok nisu doveli 3 brazlica u vezni red i odjednom odskocili od lige. Kaze mi jedan susjed sto je igrao u Az. ligi da je jednom igrao 70 minute a loptu dotakao jednom i to kad je izasla u aut. I nama bi to valjalo, na spor sistem premijer lige, dovest tamnoputu desetku ili vam ga crncugu, i na krilo isto, a na stopera nekog iz Bosne ili srbije, radi lakseg sporazumjevanja.
Karic je ostavljen iskljucivo iz razloga sto odlicno radi skauting protivnika. Amar Osim je rekao za njega u onaj vakat da mu najbolje on odradio skauting protivnika...
Nego, zna li neko hoce li biti grijaci
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Brkoo je napisao/la: ↑sub jun 09, 2018 4:13 pmPolako sa tim pisanjem da je polozio, dobar je itd, previse lako zaboravljamo. Slavko Petrovic je isto bio ovakav, med iz usta dok prica, a u stvarnosti sve suprotno radio. Djela, a ne rijeci. Dovedi dobra pojacanja, odigraj dobro u evropi, osvoji titulu i onda cu te hvaliti do neba ako treba..
A jos ovakve stvari dodatno ne ulijevaju povjerenje, ali sto i sam kazes, vidjecemo... Potencira mlade igrace koje je afirmisao i razvijao (nekada prije 10 godina), pa vidjecemo da li ce to primjenjivati kod nas. Ako zapostavi Kemu na ustrb tog novog stopera, onda nije uradio dobar posao. Ako zapostavi Sabana i Hajdarevica (ako ne odu) a dovede tu dzuturuma od 33 iz Srbije, bivseg Maradonu, opet nije uradio dobar posao. Pa sacekajmo, meni ne sluti na dobro, iskreno.Moram biti iskren i reći da nisam baš previše upoznat sa ligom. Pratio sam preko portala, kroz novine onoliko koliko mi je bilo dostupno
Vazduh treperi ... Dobro jutro ŽeljovciPlava Porodica je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 7:27 amhoce li danas štagod biti?
naoblačilo se pravo![]()
Dobro jutro AdžemeAdmirA je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 8:46 amVazduh treperi ... Dobro jutro ŽeljovciPlava Porodica je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 7:27 amhoce li danas štagod biti?
naoblačilo se pravo![]()
@ Brkoo - Ovo mi liči na foru, daj da vidim kakva si u krevetu pa te ženim.SWRA_1921 je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 8:01 amBrkoo je napisao/la: ↑sub jun 09, 2018 4:13 pmPolako sa tim pisanjem da je polozio, dobar je itd, previse lako zaboravljamo. Slavko Petrovic je isto bio ovakav, med iz usta dok prica, a u stvarnosti sve suprotno radio. Djela, a ne rijeci. Dovedi dobra pojacanja, odigraj dobro u evropi, osvoji titulu i onda cu te hvaliti do neba ako treba..A jos ovakve stvari dodatno ne ulijevaju povjerenje, ali sto i sam kazes, vidjecemo... Potencira mlade igrace koje je afirmisao i razvijao (nekada prije 10 godina), pa vidjecemo da li ce to primjenjivati kod nas. Ako zapostavi Kemu na ustrb tog novog stopera, onda nije uradio dobar posao. Ako zapostavi Sabana i Hajdarevica (ako ne odu) a dovede tu dzuturuma od 33 iz Srbije, bivseg Maradonu, opet nije uradio dobar posao. Pa sacekajmo, meni ne sluti na dobro, iskreno.Moram biti iskren i reći da nisam baš previše upoznat sa ligom. Pratio sam preko portala, kroz novine onoliko koliko mi je bilo dostupno
Znači Graovac ako ostane je prvi izbor. Ko je drugi? Bogičević? Ili neki stranac koji tek treba da se uigrava i navikava na ekipu i ligu. Po meni je onda bolje da Osmanković bude u tandemu sa Graovcem. Kako drugačije da napravimo dobrog igrača nego kroz utakmice.