Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 07, 2018 3:51 pm

Dzaba sve borbe protiv namjestanja ako smo mi u stanju prokockati 0:3 i tako sjebati titulu..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Doa1996

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 07, 2018 3:54 pm

sta vise i ne mogu, niti smiju
Zrinjskom niko nista ne smije jer bi to bio udar drzave ili bosnjaka na hrvate(tako bi ga bar oni okarakterisali), tako su se postavili u drzavi kao neka zrtvena janjad i izvlace tu najdeblji kraj i najbolje prolaze kako u sportu tako i u drustvenom zivotu. A oni su primjer svim "hrvatskim" i "srpskim" klubovima po tom namjestanju kupovini, prodaji. "Bosnjacki" klubovi najmanje namjestaju to smijem garantovati.
tako da, slazem se da je broj kola nebitan
ChWilla je napisao/la:suština je da se organi lige i države ni ne pokušavaju boriti protiv namještanja. broj krugova i kola je nebitan sam po sebi.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

azbaha
Kontakt:

čet jun 07, 2018 3:55 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Dzaba sve borbe protiv namjestanja ako smo mi u stanju prokockati 0:3 i tako sjebati titulu..

Meni je to isto kao da si rekao:"Dzaba sto je ubica pusten, a sto posto je kriv, kada smo mi u stanju biti ubijeni"

ChWilla
Kontakt:

čet jun 07, 2018 3:56 pm

jedno ne isključuje dugo. puno su "završili", baš puno...kao što bi i prošle godine bilo dovoljno bilo da nije onog penala - bilo jedan naš gol slobodi, krupi ili sarajevu.
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

čet jun 07, 2018 3:58 pm

O tome govorim. Dok nam relacije Covic-Sulenta-Beus kroje sudjenje, dzaba mi analiziramo sistem takmicenja. Svaki sistem im ide na ruku. Dok ne budemo 20% bolji od njih nama ne odgovara nijedan.

sastrane

čet jun 07, 2018 4:05 pm

I Krupa šugava, sve fol mali simpaticni klub sa Vrbasa. Mrš !

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:06 pm

azbaha je napisao/la:

Meni je to isto kao da si rekao:"Dzaba sto je ubica pusten, a sto posto je kriv, kada smo mi u stanju biti ubijeni"
Ma mi sami sebe ubijamo u zadnje dvije sezone i to je cinjenica. Sami im guramo u ruke dvije titule. Ne treba ti ubica ako sam sebi dohakas..

ISB87
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:07 pm

znaci za zakarica i sabana bi mogli uzeti 1,5mil.
Na kraju to dobro ispadne ako uzmemo to da zaka nije zainteresovan za novi ugovor, a saban nikad ne igra u paru sa hajdarom pa bi uz neki % od slèdeceg transfera milion bio okej.

hajdar je nama potrebniji u ovoj ligi, jer je trkacki fantastican. sada je sezona iza njega, evropa ispred pa tek opet nova sezona gdje mislim da ce eksplodirat i biti glavni u nasoj ekipi.

ne znam sta ce biti sa zeca, on ili takav igrac bi nam haos valjao za rotacije.
MIRZA RASCIC

sastrane

Ni u tome stvar. Stvar je da oni namjestaju.

ISB87
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:09 pm

a na treneru je da sredi fiziku zajedno sa nedimom i uigra odbranu.
mi zadnjih sezona uopste nismo imali uigranu odbranu, zato su nam veza i krila u par navrata bila pogubljena.
MIRZA RASCIC

sastrane

čet jun 07, 2018 4:11 pm

ISB87 je napisao/la:
znaci za zakarica i sabana bi mogli uzeti 1,5mil.
Na kraju to dobro ispadne ako uzmemo to da zaka nije zainteresovan za novi ugovor, a saban nikad ne igra u paru sa hajdarom pa bi uz neki % od slèdeceg transfera milion bio okej.

hajdar je nama potrebniji u ovoj ligi, jer je trkacki fantastican. sada je sezona iza njega, evropa ispred pa tek opet nova sezona gdje mislim da ce eksplodirat i biti glavni u nasoj ekipi.

ne znam sta ce biti sa zeca, on ili takav igrac bi nam haos valjao za rotacije.
Zeca bi ja nogiro da je Bale. Unosi negativnost u svlacionicu, ismijava sve zivo a kako gledam i ovog ce novog trenera. Zanemari fudbalske kvalitete kad ti gubis na profesionalnosti. Sta ce evo mali E.Sehic lupam, nek popije 2 3 puta kafu sa Zecom pofatat ce negativnosti bruku i tako se odrazi na ekipu. On i Bogi out bas iz tih razloga.

Elegant
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:13 pm

Đenis se vraca u PL, cudi me da ga neko nije prizvao nazad kao i Đelmica iz Celika.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:17 pm

sastrane je napisao/la:Ni u tome stvar. Stvar je da oni namjestaju.
Namjestace i dalje i to je cinjenica. Namjestali su i kada smo mi dominirali ligom pa su nas mogli za qrac povuci a svaka greska sudija u nasu korist je i tad danima analizirana a u njihovu korist ignorisana. Treba se voditi cinjenicama a ne iluzijama o nekom sistemu gdje ce se stati u kraj stimanju. Moramo biti jaci 20% i biti 100% u odlucujucim utakmicama. Mi to nismo bili u stanju i ne vidim kako cemo biti u skorije vrijeme.

sahmat

čet jun 07, 2018 4:22 pm

Ma jednom će i to da prestane, mi kad odemo u Evropu da igramo, igramo čista obraza, oni znaju da im je vrhunac prvo pretkolo i onda ponovo vraćaju se u Mostar..
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

exbabilon
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:23 pm

Elegant je napisao/la:
čet jun 07, 2018 4:13 pm
Đenis se vraca u PL, cudi me da ga neko nije prizvao nazad kao i Đelmica iz Celika.
Ne smije vise niko povratnike ni prizvati. Djenis nek ganja gdje ce igrati, a ja ne bih bjezao od Djelmica kao neke jeftinije opcije sa klupe na desnom krilu, ako nemamo nekog omladinca da guramo. Zakaric ode, a Djelmic je fin igrac, 30 godina.

azbaha
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:24 pm

čet jun 07, 2018 4:06 pm
azbaha je napisao/la:

Ma mi sami sebe ubijamo u zadnje dvije sezone i to je cinjenica. Sami im guramo u ruke dvije titule. Ne treba ti ubica ako sam sebi dohakas..

Ma ne kazem ja da mi nismo krivi, ali i oni su ako me razumijes. Treba biti bolji i sve, ali realno smo bili bolji i u Mostaru i na Grbavici.
Tuzno je sto je GOSK bio bolji od njih, ali nazalost zbog Sudijskih odluka Zrinja ispade masina u ovoj ligi.
Sta zelim reci, trebamo mi ici na to da ih pojedemo pa da Husinoj materi stimaju, ali ne treba skretati krivicu sa njih, saveza i svakoga ko je ukljucen.
Ne moze biti ok da nas sudija na Grbavici kasapi i da nam da 7 zutih, a njima nijedan, treba bit glasan i za to!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:31 pm

Pa naravno da nije ok ali to je cinjenicno stanje kojim se mi moramo voditi a ne nekim iluzijama. Zrinjski je u povlastenom polozaju i sto se ostalih stvari tice, uzimajuci u obzir politiku koja im stoji iza ledja. Protiv toga mozes samo uz Senadov recept, stim sto ja mislim da trebamo biti jaci i vise od tih 20%. Mi trenutno nismo u situaciji da to mozemo ostvariti tako da treba malo spustiti loptu i smanjiti ocekivanja..

azbaha
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:46 pm

Ja od sljedece sezone ocekujem evropu, promociju 3 mlada igraca i poboljsanje igre, sto bas i nije teskou odnosu na ovu proljetos i eventualno trofej, ali to je eventualno, ako ispadne.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:47 pm

slika
slika
slika
slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 07, 2018 4:50 pm

Auuu, stigli grijaci :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava