sri jun 06, 2018 11:56 am
Prvo da vas pozdravim sve,(bla bla bla, novi sam bla bla bla)... Helem pratim dugo sva pisanja i rasprave i dosta toga vas pogodi u "sridu" a dosta i (ne)namjerno fula totalno.Nisam niti cu ikad biti "oni" ili "ovi", ali mišljenja sam da se širina klupe mora povečati kvalitetnim igračima, kakav je sigurno Arežina.. Nadam se da nema istine u ovim pisanjima za ove prvoligaške igrače koji se pominju jer nisu renomeu Kluba.Moramo dovoditi igrače tipa Beširevića koji su vrlo kvalitetni ali i mladi i od kojih možemo imati finansijske koristi.Ipak evidentno je da je Klub sva sredstva uložio u infrastrukturu i tu drugu stranu poslovanja sve dok se ta konstrukcija u potpunosti ne pokrije sve na uštrb rezultata, koji su i pored toga solidni (ne i željeni).Ja imam još mišljenje da ova Uprava mora biti ispoštovana do kraja i da izguraju zamišljeno ali i da kroz ove 1-2 sezone se mora napaviti rezultat (čitaj titula) i zaista razumijem sve strane u ovome i ljutnju navijača po pitanju svega (trenera, transfer politike i sl.) ali za više trenutno nemamo para niti se možemo trkati sa Zrinjskim oko istog.
Novom treneru želim svu sreću svijeta , a nama navijačima više strpljenja i razumijevanja i malo sekiracije u godini(ama) ispred nas.