Otjerati Zeca i Bogicevica. To treba da bude prioritet prvenstveno sto su oni trenutno jedini koji su spremni opstruirati ismijavati i ogovarati novog trenera.
Od ostalih igraca ne vidim nekoga ko je na to spreman.
Nije izvuceno iz konteksta. Sa Fb profila:Kospicar je napisao/la:Izvuceno je iz konteksta
“To su lijepi trenuci, samo mi je žao što slike te generacije nema u klubu. Nije to uradio samo jedan igrač, niti onih 16, već čitav tim, zajedno sa svim osobama koje su bile i van terena. Na Plavom zidu na Grbavici nema te generacije. Tu je još mnogo legendi na koje je klub zaboravio, i nema ih nigdje. To su neke stvari koje meni sada smetaju, hvala svim ljudima koji se sjete te generacije i tog perioda”, kazao je Biščević.
Istina frajer izgleda pogubljeno na terenu. Stoji daleko od igraca svaki put i lose se postavlja i kosto nas je nekoliko bodova. Al isto tako ima korak i fiziku za lige petice. Zasto malo ne poraditi na njemu podrzati ga mozemo imati vrh beka pa i krilo ponekad. Ovim samo odmazemo frajeru..
Lakse je raditi na igracu koji trci. Dzaba sto je Zeba majstor sa loptom kad ne zna potrcati.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 10:09 pmma može Bog biti u nogama kad je najgluplji frajer koji je zaigrao fudbal.
on ne zna dva i dva sabrat kunem vam se.
on lopte ne zna primit. Daleko je to od psihe. Jednostavno NE ZNA!
Ovo ti o nasem Adiju?sastrane je napisao/la:Istina frajer izgleda pogubljeno na terenu. Stoji daleko od igraca svaki put i lose se postavlja i kosto nas je nekoliko bodova. Al isto tako ima korak i fiziku za lige petice. Zasto malo ne poraditi na njemu podrzati ga mozemo imati vrh beka pa i krilo ponekad. Ovim samo odmazemo frajeru..
i mene ovo zanimaElegant je napisao/la:Ostaje li Nedim Covic u klubu ?