Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 8:24 am
mulalić i ratništvo.
kostić i evropski eksperiment.
slavko i stara škola..njemačka.
adžem i naša djeca vol2.
koji je smjer kluba narednih godina? svake godine imamo novi kurs i plan za naredne godine.
po čemu funkcionišemo?
evo neka mi ovo odgovori neko i apsolutno me više ništa ne interesuje.
A sta je prije bilo dok nije ove uprave bilo?
Bio jasan cilj jel? Nije se lutalo?
Jesu li se osvajali trofeji prije toga, a da to nije Amar bio?
Po vasoj prici prije smo dovodili i trenere od 30 hiljada mjesecno i igrace kapitalce i sta sve ne. Frcalo sve od ciljeva, od planova i trofeja.
A znamo da je samo jedan covjek donio trofeje a to je Amar, al nije Amar bio cijelo vrijeme. Sta je bilo kad nije bilo Amara a neka druga uprava je bila? Sta je bilo? Jel se sjecas, jer ocito se ne sjecas, tad si gledao pokemone, pa ti sjecanje samo seze od 2014-2015.
Lutalo se i tad, treneri da te Bog lijepi sacuva.
Ali ne, sad se skidaju glave najvise. Kao luta se, kao dosta je.
Ne svidja se ni meni. Naravno da mi se ne svidja sto smo izgubili dvije titule. Ali okrenite se malo oko sebe i pogledajte ustvari gdje smo mi. Jel u ligi ima trenera od 30 milja, jel ima igraca kapitalaca od 20 milja. Il samo od Zelje to zahtjevamo. Hajd da se to radilo prije ove uprave pa da sad skidamo glave jer smo pali negdje, a mi i ovako "losi" smo bolji nego prije.
Amar je nama jedini koji je donio trofeje i sto mozemo reci "nije se lutalo", ali tad je drugi segment kluba lutao.
Zadovoljan nisam, al ipak biram pravilan rad kluba, gradnju stadiona, kolko tolko bolje stanje u sportskom segmentu ( period bez Amara ) i 10000000x bolje stanje u administraciji nego ikad.