Gledam sta pises...Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:19 pm@storme halali haha. Ipak je gavran napisao te teze..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Gledam sta pises...Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:19 pm@storme halali haha. Ipak je gavran napisao te teze..
Nisam naisao na tu umotvorinu. Prijavite post kada to vidite, takav nam ne treba na forumu.11plavih'92 je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:46 pmDa ne listam, zivota vam je li to neko napisao da nece ici na utakmice zbog ovog novog trenera
Subhanalah
Baca malo na Dzafica1921.ba je napisao/la:https://ba.linkedin.com/in/du%C5%A1ko-l ... 7-4ab58a92
Bice da nisi shvatio poruku.To je kad ja napisem tri smislene recenice niko me ne razumije.Lijep i suncan dan danasHadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:19 pm@storme halali haha. Ipak je gavran napisao te teze..
Direktno nije, al oko toga se vrte komentari.storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:48 pmNisam naisao na tu umotvorinu. Prijavite post kada to vidite, takav nam ne treba na forumu.11plavih'92 je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:46 pmDa ne listam, zivota vam je li to neko napisao da nece ici na utakmice zbog ovog novog trenera
Subhanalah
Ma brate i gore su pisali, tjerali sve redom, kako su krenuli reko i fatu otjerase, ma svak' svoje.11plavih'92 je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:46 pmDa ne listam, zivota vam je li to neko napisao da nece ici na utakmice zbog ovog novog trenera
Subhanalah
Upravo to, zelimo normalnog trenera koji ima bar solidan CV, da je trenirao nekog duze od 24 utakmice, da je ostvario vise od 34 pobjede u 13 godina. Al eto krivi smo mi navijaci, nema gorih ljudi od nas..
Dever je to sada kopirati pa staviti. Ukucaj samo u pretrazivac njegovo imeLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:49 pmDe nam zalijepi da vidimo sta ima za reci![]()
Poruka bi trebala biti da podrzimo svakoga ko je u nasem klubu bez obzira na kvalitet? Ja tako shvatio pouku a ako sam fulio poentu ispravi me. Ako nisam onda se ne mogu sloziti sa tom tezom. Sve po zaslugama, pa tako i podrska..gavran je napisao/la:Bice da nisi shvatio poruku.To je kad ja napisem tri smislene recenice niko me ne razumije.Lijep i suncan dan danasHadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:19 pm@storme halali haha. Ipak je gavran napisao te teze..