Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 20, 2018 12:38 am

Timscho je napisao/la:
ned maj 20, 2018 12:15 am
Timscho je napisao/la:
sub maj 19, 2018 11:04 pm
jel bio penal nad Mehremicem nakon onog njegovog prodora?
ma cist penal, sad sam vidio na snimku.
Dva cista penala nam sudija nije svirao. Prekrsaj nad Mehremicem i prekrsaj nad Zakaricem(u drugom poluvremenu). Tako ocita dvaa faula koja bi i Musemic svirao, sudija Adis Mulahasanovic nije svirao. Treba isto reci da je nas drugi gol bio iz ofsajda..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

ned maj 20, 2018 12:40 am

Oče

slika
slika

1921.ba
Kontakt:

ned maj 20, 2018 12:43 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

ned maj 20, 2018 12:45 am

1921.ba je napisao/la:
ned maj 20, 2018 12:43 am
Zajko Zeba - oproštaj.

https://www.facebook.com/pg/1921.ba/pho ... 4324537748

Fotografije sa utakmice.

https://www.facebook.com/pg/1921.ba/pho ... 8101204037
Opet vi, gledaj ruke :placeodsmijeha:

slika

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 20, 2018 12:50 am

Legenda, zadaca ostalima.
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

ned maj 20, 2018 12:51 am

cikazubo je napisao/la:
sub maj 19, 2018 11:55 pm
Sta glume ovi s parolama, kao oni kadri procijeniti ko je potrosen, a kad se potpisao Vranjes isti ti su u euforiju padali, a sad kao pametni na najlonu i farbi.
Ne znam koja je parola gluplja, ona za pistolje, za kup, ili ove danasnje dvije, to je za ankete. Dusa me boli na sta se svela grupa, a na zidu prva stvar koju ujutro vidim je grb grupe, ali ostala su samo sjecanja na strasne TM87.
Nek se pozabave svojim dijelom posla, rukovodstvo kluba i igraci koliko god su imali losih odluka opet su miljama ispred grupe, ovi grade stadion, ovi uzese kup, a grupa jedino izbi par desetina hiljada KM iz kluba sa 3 baklje po utakmici i pjevusenjem sebi u njedra. Covjece danas nije bilo pjesme bez je i be i "sarajvo", postali smo kao pitari nekad, kakav manjak osjecaja za fudbal, igru, vic, zezanciju, atmosferu. Zato ih je i ostalo jos 50tak sa 200tinjak djecice i zato se redovno na poluvremenu pola kopa izvuce u a i d sektor.
Lagano nam se desava pitarizacija tribina. Neke nove, lose furke.

Ne znaju sta hoce da kazu, samo je bitno kurciti se i prosipati neku silu krijuci se iza mase. Grupa je sama sebi svrha, sama sebi na prvom mjestu, Zeljo je mozda na cetvrtom, petom.

Isti taj Vranjes ce opet postati igracina i kapitalac (sto on i jeste) kad ga iduci trener - ako bude imao imalo pameti - stavi na njegovu poziciju i pocne dozirati kako treba. Generalno je navijanje lose. Utakmica juniora protiv Ludogoretsa je pravi primjer navijanja i zdrave, fudbalske atmosfere, dizanja ekipe do pobjede - to je Zeljo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

KrajPrice
Kontakt:

ned maj 20, 2018 12:52 am

Meni sam nije jasno kako mozete jedva cekati odlazak Adzema, pa majka mu stara svi volimo Amara, ali kada je jasno da nece doci, zasto onda ne podrzite naseg covjeka. Ado je preuzeo ekipu poslije Svaka ublehe, igracki kadar osrednji, osvojio trofej, promovisao par mladica, zeljovac od glade do pete. Sta treba sada, opet postaviti polovne neznalice preko granice, dosta ih se ucilo na zelji, pa zasto i Ado ne moze jos jednu sansu dobiti? Pricate kao da ima ekipu duplo jacu od lige, a jebete sve Mehremicu, Bogocevicu, Kajkutu i ostalim propalitetima. Ado je izvukao maximum od ove ekipe, da se razumijemo imamo 5 finih igraca, ostalo nabiti nogom. Dovedite covjeku igrace kako bog zapovjeda i pustitie ga da radi, nas je i bolji od polovnjaka preko granice. ADO puna podrska.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

ned maj 20, 2018 12:54 am

Zato sto je glup, arogantan, bezobrazan i ne zna.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

KrajPrice
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:01 am

Amidza je napisao/la:
Sir Alex Ferguson je bio jos gori, svi protiv njega, a ljudi mu dali sansu i promijeni im historiju. Ne moze preko noci nista....

Edis Mulalic 1921

ned maj 20, 2018 1:03 am

Kasno je za sve...Adzeme odlazi.Hocemo titulu iduce godine. Ramovicu izdrzi.
DAKLE, Adzem out pa sve ostalo .
Modus vivendi !

kikirikikospice
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:04 am

Razmisljati u pravcu da ce novi teren, nakon instaliranja hibridnih vlakana biti izuzetno brz. To znaci samo brzi igraci na svim pozicijama, dizelasi tu nece imati sta traziti. Iole spor igrac je tu igrac manje i prema naprijed i prema nazad.

Amidza
Kontakt:

KrajPrice je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Sir Alex Ferguson je bio jos gori, svi protiv njega, a ljudi mu dali sansu i promijeni im historiju. Ne moze preko noci nista....
Daj Boze da si ti u pravu, ali ja u Adzemu ne vidim nista sto bi ga moglo nekad napraviti vodjom bilo gdje, kamo li dobrim sefom struke jednog ozbiljnog kluba...

Dr. Adzem
Kontakt:

Bravo Ado ipak tri puta je tri puta. Volio bih da Ado ipak ostane u klubu jer vjerovatno stize neki novi sef. A sad uzivajmo ide teren idu neka nova imena neki novi kapitalci kako je Misimovic rekao 20% moramo bit jaci od konkurencije i tako ce nam I biti naredne sezone. Covjek sve sto je rekao i obecao je ispunio . Puna podrska Misimovicu I upravi.
Cuva Bog Zelju svog!

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:05 am

KrajPrice je napisao/la:
Meni sam nije jasno kako mozete jedva cekati odlazak Adzema, pa majka mu stara svi volimo Amara, ali kada je jasno da nece doci, zasto onda ne podrzite naseg covjeka. Ado je preuzeo ekipu poslije Svaka ublehe, igracki kadar osrednji, osvojio trofej, promovisao par mladica, zeljovac od glade do pete. Sta treba sada, opet postaviti polovne neznalice preko granice, dosta ih se ucilo na zelji, pa zasto i Ado ne moze jos jednu sansu dobiti? Pricate kao da ima ekipu duplo jacu od lige, a jebete sve Mehremicu, Bogocevicu, Kajkutu i ostalim propalitetima. Ado je izvukao maximum od ove ekipe, da se razumijemo imamo 5 finih igraca, ostalo nabiti nogom. Dovedite covjeku igrace kako bog zapovjeda i pustitie ga da radi, nas je i bolji od polovnjaka preko granice. ADO puna podrska.
Druze moj,direktno Ado kojem pruzas podrsku je izgubio titulu.Ti ako to ne vidis,onda ti nema pomoci.I nije Amar jedino rjesenje.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

KrajPrice
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:09 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned maj 20, 2018 1:05 am
KrajPrice je napisao/la:
Druze moj,direktno Ado kojem pruzas podrsku je izgubio titulu.Ti ako to ne vidis,onda ti nema pomoci.I nije Amar jedino rjesenje.
Nije je Ado izgubio nego igraci. Pola ekipe treba otjerati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:10 am

Mi moramo sva raspoloziva sredstva dati u nekog trenera sa vizijom i trenera koji ce stvoriti sistem iz kojeg ce se znati sta i kako igramo i kakvi igraci su nam potrebni!Dzaba neko igracko ime,kad mi nemamo prepoznatljivu igru i nemamo trenera koji zna izvuci maximum iz svakog igraca.To pod jedan.

Pod dva,dovoditi samo PRAVA pojacanja,mlade igrace ili nikako ne dovoditi.Dosta je vise dovodjenja reda redi!Bolje i nas junior nego nekakv polovnjak!

@Kraj Ado je direktno izgubio svojim neznanjem.Od izmjena na 3:0 u Mostaru,preko neiskoristavanja kadra,sablona itd itd.Lik je limitiran i ne zna se prilagoditi.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:12 am

Mehremic, Bogicevic i Kajkut i ostali koji su crkli od const igara, sami sebe stavljali u igru. Zec, Ramovic, Sabanadjovic sami sebe drzali na klupi

Refa1921
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:13 am

Ne bih ja ništa imao protiv Adžema da je uvidio svoje greške, priznao ih i da ih je pokušao ispraviti. Ali bezobrazno forsiranje Mehremića (kofol radi igre naprijed, a naprijed imaš Zaimovića koji i baš nije posebno odgovoran nazad, a imaš i Projića koji je bolji u defanzivi, onda si nekako to dvoje mogao iskombinovati). Onda forsiranje Vranješa na poziciji na kojoj imaš boljeg igrača i koji se ubio za tu poziciju. I povrh svega pripreme na kojim su se izgleda spremali za šah a ne za fudbal (Zakarić poslije onog duela kada smo traili penal, nije mogao da hoda, na škrge je disao). Profi prvom uručiti otkaz pa nek sprema šahiste.

neroazzuro
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:16 am

@kraj price, pa nerotiranje ti je glavni razlog sagorijevanja i automatski manjka samopouzdanja i slabijih igara tih istih igraca. Pa jel to stvarno Projić kraj onakvog Mehremica nije mogao dobiti koji minut više? Ili Šaban kraj onako umornog Hajdarevica. Ili Ramovic nakon povrede i sl.?

Amar927
Kontakt:

ned maj 20, 2018 1:18 am

Na nasim terenima zadugo se nece pojaviti igrac kakav je majstor Zeba ...hvala za sve majstore sa loptom..sve najbolje u trenerskim vodama..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava