Onda ostaviti jednu neopranu, Adzemovu, i zakaciti je na vrh sjeverno-istocnog reflektora. Tamo su i onako gostujuci navijaci
Ne treba rizikovati sa njegovom tvrdoglavoscu i stavljanje nekih igraca na neprirodne pozicije. Mislim da je vrijeme za novog. Adzemu se zahvaliti.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 09, 2018 7:07 pmPrvi trofej u nizu trofeja i za ovu upravu!
Ja sam vala podijeljen izmedju ostanka Adzema i otkaza. Osvojio je trofej i to mu niko uzeti ne moze, a nama treba kontinuitet. On moze biti samo bolji. Ne znam...
Ima on finog fudbalskog znanja, ali je jednostavno pokazao da je pizdurina.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 09, 2018 7:07 pmJa sam vala podijeljen izmedju ostanka Adzema i otkaza. Osvojio je trofej i to mu niko uzeti ne moze, a nama treba kontinuitet. On moze biti samo bolji. Ne znam...
Isti sam... Kakvo god misljenje imali o njemu usao je u odabrano drustvo sa par trenera koji su nam donijeli trofej.storm_raider je napisao/la:Prvi trofej u nizu trofeja i za ovu upravu!
Ja sam vala podijeljen izmedju ostanka Adzema i otkaza. Osvojio je trofej i to mu niko uzeti ne moze, a nama treba kontinuitet. On moze biti samo bolji. Ne znam...