Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 02, 2018 11:10 pm

Ps
Zajmovic otkrice

Muda do poda, prvo odbije posudbu a onda i pocne igrati fudbal kakav treba da igra. Muda do poda i na terenu ima, driblaj, sutaj i striktno ka golu. Nista okolo, nista nazad vracat..

mirsad94
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:22 pm

Off topic : Ovog Vugdalica dok neko ne upuca u koljeno on se nece kaniti komentarisanja, ako se ikad vrati neka vrsta golog otoka nadam se da ce on biti prvi zbog ovih blebetanja na televiziji cccc

avlami97
Kontakt:

Kajkut je zaista loše odigrao, a kod one šanse golman mu je slučajno odbranio. Ruka golmana je ostala u zraku i baš u nju pogodi.

Lijepo će se vidjeti na izvještaju sa kamerom iza gola.

Krupa nije "seljacka", oni su fakat seljacka ekipa u svom habitusu. Dokle god klubove budu vodili tajkuni, poput brace Ilica, A Husica, onog iz DK, Gracica...fudbal u nasoj ligi neće dugo ozdraviti.

Nazalost takva nam je Drzava.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Edis Mulalic 1921

sri maj 02, 2018 11:26 pm

Danas su manekeni igrali fudbal ha ha
Iskreno, otisao sam na tekmu opusten. Sablasno prazna slika Grbavice je prikaz odnosa igraca prema dresu ovu polusezonu. Dvjesto ljudi u kopu u finalu kupa je slika realnog stanja tog kopa.
Igru necu da komentarisem jer me zaboli qrina. Oni da osvoje 5 kupova pokazali su svoj karakter za ovu sezonu. Da se razumijemo sretan sam zbog pobjede i vjerovatno osvajanja kupa i trofeja nakon pet godina, ali to se ne moze porediti sa prvenstvom sto finansijski, sto statisticki, sto zbog prestiza, sto zbog milion drugih stvari. Lijepo ce biti podici trofej kupa, ali gorak okus barem kod mene ostace do jula.
Zdenka na sjeveru = Zeljin Jug.
Lijepa zajebancija i fina tekma na Grbavici.
Tradicija, slava, igraci, trofeji, rezultati, Zeljo se iz zdenke iz drugih razloga prati.
Sta ce biti u narednim utakmicama i hoce li manekeni htjeti igrati ostaje da vidimo. Vjecita enigma. Matematicki i postoje sanse za titulu, ali trenutno je Zrinjski bolji, mudevitiji, borbeniji i nek se raduju ljudi. Puno mi je zao gospodina Misimovica, cak vise nego navijaca jer niko od nas reprizu prosle sezone nije ocekivao. Nesto ne stima majstore,pa nemoj da se ponovo razocaramo.
Rijetka pozitivna stvar sportskog segmenta Plavog proljeca je Zajmovic. Svaka cast momak, ides i igras s mudima bez stednje i kocenja kao oni sto imaju deset puta veca primanja. Najvise od njega ocekujem u sezoni 2018/2019. Volim te Zeljo.
Modus vivendi !

Ch.Willa1986
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:32 pm

Cestitke ljudima koji su danas dosli da podrze Zelju bez obzira na vremenske prilike, datume, protivnike. Iako nas je bilo malo, atmosfera je bila prava a i u ovakvom ambijentu odigrasmo dobru utakmicu. Sto bi rekli ko nije bio zajebo' se :)

Tacno nam fali onaj presing iz prvog dijela sezone, vidjelo se sta znaci jedna eksplozivnost i borbenost Ramovica, Zeca... Vranjes i Kajkut ne smiju poceti nijednu utakmicu do kraja. Vojo u spici, Zaim i Zec po krilima, ramovic desetka, a Zaka nek uvaljuje guzove po klupi do kraja.
Ako Bog da osvajamo ovaj kup, ja ne sumnjam sekunde. Nek smo Starcevica klepili pa nek uvodi juniore u uzvratu otac ga ebo.
Vukota se sjebao ko foka nakon napada sjevera, bas mu bi vokri ato ga publika popisa...

Idemo na oba fronta dok god ima sanse, a ove sto traze izgovore da se ne pojave na tekmi molim da ne dolaze vise nikad.

Ono sto primjetih, poslije objave na stranici kluba vezano za sudjenje, ovi iz saveza nas jebase jos jace. Petrovic inace protiv nas sudi dobro, a danas se vidjelo da je bas sudio s tendencijom da nas sjebe sto vise. Ja ne znam sta misli taj debeli krmak u savezu i ostale ustase koje ga prejedaju? Sta treba da se desi da bi neko reagovao, pokusao pooraviti stanje? Nek nam je Bog na pomoci s ovakvom fudbalskom organizacijom...
Miske nazovi Brajlovica nek prejede Salema dok ne crkne, bit ce jedno krme manje u savezu!

PS: Adi igrac utakmice :)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

BlueSide
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:36 pm

Ajzea je napisao/la:
sri maj 02, 2018 11:05 pm
Sa razlogom. Neka Zakaric nije izbacio loptu, kao da je mene pitao. Pa neka materi svojoj kadete izvode.

Svi se sjecamo koliko smo se ibretili presingu koji vrse Goran, Vojo, Asim i Ramovic. Ne znam sto nam je trebalo da remetimo nesto sto je fenomenalno funkcionisalo.
Istog sam misljenja.Dobro su funkcionisali i trebalo je samo nastaviti a imali smo i Dzenana koji je mogao uskakati, sve mi se cini da bi bilo bolje ali..
Dolazak Vranjesa je dosta toga poremetio mada nije trebao je je to igrac cija je pozicija DM..al Adzem je to drugacije protumacio..vjerovatno iz dobre namjere da istog iskoristi maximalno ali je isao samo iz dubioze u dubiozu..najbolji primjer ovo danas gdje od Vranjesa nismo vidjeli skoro nista ili bolje receno vise smo vidjeli od Ramovica za 15-tak min
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

igla
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:37 pm

avlami97 je napisao/la:
Kajkut je zaista loše odigrao, a kod one šanse golman mu je slučajno odbranio. Ruka golmana je ostala u zraku i baš u nju pogodi.

Lijepo će se vidjeti na izvještaju sa kamerom iza gola.

Krupa nije "seljacka", oni su fakat seljacka ekipa u svom habitusu. Dokle god klubove budu vodili tajkuni, poput brace Ilica, A Husica, onog iz DK, Gracica...fudbal u nasoj ligi neće dugo ozdraviti.

Nazalost takva nam je Drzava.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Slažem se, samo bih dodao da nije stvar tajkuna, Misimović je milioner isto, samo za ove manje klubove odgovara to kad je klub društvo jednog lica.
Zato meni nije jasno kako neki to prizivaju kod nas, najveći klub u državi ne smije imati taj sistem.

damirfile
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:42 pm

Tek sad vidje da je mafija iz saveza prijenila termine zadnjih kola. Pa kako znam zadnja tri kola se igraju u istom terminu ali ove godine ne. I to kako znam nije doneseno na početku sezone cccc. Pa šta rade da dođu do trofeja ovo je strašno.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:42 pm

Statut koji je Misimovic i potpisao zabranjuje upravo vecinsko vlasnistvo, bilo koga osim navijaca. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:43 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ISB87
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:44 pm

pokazite inat manekeni jeb.emu

dupla
MIRZA RASCIC

Amar927
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:45 pm

Anel danas fantasticno odigrao..Graovac zasluzuje kapitensku traku..momak me kupio svojim zalaganjem i igrom ko sto nije odavno neki igrac

BlueSide
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:48 pm

Od 40 glasova u anketi Blagojevic ima 2 glasa
Ja se sad pitam koju sam ja utakmicu gledao :shock:
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Edis Mulalic 1921

sri maj 02, 2018 11:49 pm

Gledajuci zadnje utakmice od svih igraca volio bih da ostanu samo Graovac, Zajmovic, Blagi i nasa djeca na kojima se moze zaraditi. Ustvari gledajuci polusezonu. S druge strane opet razumijem da Blagojevic hoce vani jer mu je zadnji voz. Papac mora traziti ratnike i igrace sa karakterom. Evo naprimjer za Sinisu i Graovca se znalo da su borbeni i mudeviti. To su im i najbolje karakteristike. Takav je recimo i Hajdarevic, pa cak i Osmankovic je karakter. Ostali nisu zato smo tu gdje jesmo. Sve neki majstori, prekucavaci lige ha ha ha pičiči
Modus vivendi !

bianco blu
Kontakt:

sri maj 02, 2018 11:56 pm

1863 gledalaca na Grbavici.
Bruka i sramota!
Više ljudi bilo kad su igrali finale Olimpik-Široki prije par godina.
Da li i zaslužujemo trofeje sa ovakvom posjetom.

fcz
Kontakt:

čet maj 03, 2018 12:00 am

Ne znam, meni je danas igra bila skroz dobra. Imali smo ih pod kontrolom od pocetka do kraja i realno morali zabiti barem jos jedan. Ako ne bude nekog zesceg glupiranja, Kup je nas.

Manje vise su vala svi bili dobri, mozda su se najvise izdvojili Zajim, Saban, Graovac, Blagi i, pajsad ovo... Mehremic. Ali fakat. Frajer je strasno prodoran, ima centarsut i o tome serem vec sedmicama; samo nas Mourinho to ne vidi. Dobri su bili i Sinan i Zekoslav... Ma ono u sustini svi vrlo solidni, najmanje Zakaric i Sasa. Fina, tecna igra s dosta presinga i ono sto cekamo cijelo proljece a desilo se u samo par utakmica - noge napokon "odvezane".

I dalje stojim pri svome da ovaj neutemeljeno prepotentni lik ne moze i ne smije voditi Zelju. Ranije sam ga branio ali odnedavno vise nemam nikakvog razumijevanja za njega jer da mu je Zeljo na prvom mjestu odstupio bi umjesto da drsko i naustrb rezultata gura svoju politiku. Nada se valjda covjek da ce tako ispeci zanat i napraviti karijeru koja mu ocigledno nije sudjena. Npr. I povrsan poznavalac fudbala vidi da Mehremica moras barem probati na krilu a Zajima na spicu, samo on ne. Igre, odnosno neigre, a za koje je doticni umnogome zasluzan, su jedan od glavnih razloga onakve posjete danas. Uz, naravno, umobolan termin umobolnog saveza. Dajte brate sljedece godine finale za Novu oko 23:30.

Draganu Petrovicu, Vladimiru Bjelici i onoj jos trojici jarana nabijem, natakarim i istamburam sve sto imaju. Dok jednom neko od tih govnara ne bude plakao i strahovao za svoj zivot nakon neke kradje, nece nas se okaniti. S gospodom gospodski - s ciganima ciganski!

Idemo ako Bog da u seoce kraj Vrbasa dici tu kantu a onda sveopsta potraga za zvjerskim trenerom.
Zadnja izmjena: fcz, dana/u čet maj 03, 2018 12:04 am, ukupno mijenjano 1 put.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 03, 2018 12:02 am

Ne podrzavam, ali shvatajuci nas mentalitet i naravno razocarenje (a svi smo razocarani, laze ko kaze da nije), shvatam i posjetu, donekle. Osvojicemo taj kup, nadam se barem, ali prvenstvo jeste uvijek najbolji trofej i Zrinjski nam tu zadaje zadacu. Nebitno vise na koji nacin, ali to je tako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 03, 2018 12:05 am

moram reci da me ova prica o posjeti nervira a poteze se svako malo.

eto pune su nam kino sale, pozorista, muzeji, koncertne dvorane, teatri, galerije, bazeni, igralista, pa se sad svi kao ibretimo gdje nam je publika na stadionu iako i ove godine imamo najbolji prosjek gledanosti u BiH.
u BiH su pune samo javne kuhinje. i ljudi su puni sebe. ostalo je prazno.
al jok, krivi su nam igraci, Uprava, Adzem, Papac...Zeljo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Okolele
Kontakt:

čet maj 03, 2018 12:16 am

Drago mi je sto su golove postigli Zajmović i Graovac jer su zasluzili zbog igra u prethodnom periodu..Također pohvalio bih i Adija bio je dobar danas..Malo je na pocetku krenuo lose ali kako ga krenuse furati sa sjevera Bgm i on poce igrati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Amidza
Kontakt:

čet maj 03, 2018 12:17 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
čet maj 03, 2018 12:05 am
moram reci da me ova prica o posjeti nervira a poteze se svako malo.

eto pune su nam kino sale, pozorista, muzeji, koncertne dvorane, teatri, galerije, bazeni, igralista, pa se sad svi kao ibretimo gdje nam je publika na stadionu iako i ove godine imamo najbolji prosjek gledanosti u BiH.
u BiH su pune samo javne kuhinje. i ljudi su puni sebe. ostalo je prazno.
al jok, krivi su nam igraci, Uprava, Adzem, Papac...Zeljo.
Kako snazna i bolno tacna recenica. Svaka cast!
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava