Ps
Zajmovic otkrice
Muda do poda, prvo odbije posudbu a onda i pocne igrati fudbal kakav treba da igra. Muda do poda i na terenu ima, driblaj, sutaj i striktno ka golu. Nista okolo, nista nazad vracat..
Istog sam misljenja.Dobro su funkcionisali i trebalo je samo nastaviti a imali smo i Dzenana koji je mogao uskakati, sve mi se cini da bi bilo bolje ali..Ajzea je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 11:05 pmSa razlogom. Neka Zakaric nije izbacio loptu, kao da je mene pitao. Pa neka materi svojoj kadete izvode.
Svi se sjecamo koliko smo se ibretili presingu koji vrse Goran, Vojo, Asim i Ramovic. Ne znam sto nam je trebalo da remetimo nesto sto je fenomenalno funkcionisalo.
Slažem se, samo bih dodao da nije stvar tajkuna, Misimović je milioner isto, samo za ove manje klubove odgovara to kad je klub društvo jednog lica.avlami97 je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 11:22 pmKajkut je zaista loše odigrao, a kod one šanse golman mu je slučajno odbranio. Ruka golmana je ostala u zraku i baš u nju pogodi.
Lijepo će se vidjeti na izvještaju sa kamerom iza gola.
Krupa nije "seljacka", oni su fakat seljacka ekipa u svom habitusu. Dokle god klubove budu vodili tajkuni, poput brace Ilica, A Husica, onog iz DK, Gracica...fudbal u nasoj ligi neće dugo ozdraviti.
Nazalost takva nam je Drzava.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Kako snazna i bolno tacna recenica. Svaka cast!za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet maj 03, 2018 12:05 ammoram reci da me ova prica o posjeti nervira a poteze se svako malo.
eto pune su nam kino sale, pozorista, muzeji, koncertne dvorane, teatri, galerije, bazeni, igralista, pa se sad svi kao ibretimo gdje nam je publika na stadionu iako i ove godine imamo najbolji prosjek gledanosti u BiH.
u BiH su pune samo javne kuhinje. i ljudi su puni sebe. ostalo je prazno.
al jok, krivi su nam igraci, Uprava, Adzem, Papac...Zeljo.