Što se znanja, taktike i pripreme utakmice tiče, Pjanić je u par intervjua maglasio da se ne razlikuje ništa u poređenju sa Romom i Juventusom i da nisu imali profesionalnijeg selektora, nema se tu šta dalje razmišljati..
Fakat ovi u Sevilji kao da nemaju oci. Da mi je samo znati na osnovu cega su oni njeg doveli i ko ga je doveo. Jer taj lik je glupan teski ocitoOmar500 je napisao/la: ↑ned apr 29, 2018 2:47 pmPa da nam se smjeska na presicama nakon poraza i trazi alibijeLeon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 29, 2018 2:44 pmTreba Montelu dovest, uklapa se u nas sistem apsolutno.
Da dobije otkaz za 3 mjeseca![]()
Ali sto kazes, uklopio bi se bez problema![]()
cikazubo je napisao/la: ↑ned apr 29, 2018 2:54 pmMeša ima dovoljno jako ime da ne mora bit šibicar za ove klošare u našoj ligi, a sve i da mora zna on i to, ima on tu prgavost još od igračkih dana, u ono doba pljunut sudiju![]()
Što se znanja, taktike i pripreme utakmice tiče, Pjanić je u par intervjua maglasio da se ne razlikuje ništa u poređenju sa Romom i Juventusom i da nisu imali profesionalnijeg selektora, nema se tu šta dalje razmišljati..
Ali kako izbaci Man Utd iz LPLeon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 29, 2018 2:55 pmFakat ovi u Sevilji kao da nemaju oci. Da mi je samo znati na osnovu cega su oni njeg doveli i ko ga je doveo. Jer taj lik je glupan teski ocitoOmar500 je napisao/la: ↑ned apr 29, 2018 2:47 pmPa da nam se smjeska na presicama nakon poraza i trazi alibijeLeon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 29, 2018 2:44 pmTreba Montelu dovest, uklapa se u nas sistem apsolutno.
Da dobije otkaz za 3 mjeseca![]()
Ali sto kazes, uklopio bi se bez problema![]()
![]()
Pa sta ti mislis ko bi mogao. Onako te pitam, svakako samo pricamo i predlazemo.
Normalno da Adzem treba da nastavi ako je zainteresovan kao pomocnik. Dobro bi bilo i za nas a i za njega. Ja bih to volio.