Tako je.Izlija je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 12:09 amNa žalost ovakve stvari će nam se dešavati sve dok nam je dio kluba koji upravlja sportskim segmentim sastavljen od amatera. Svi oni vole klub ali to im je najjača referenca, za slijedeću sezonu ako ne dovedemo pravog profesionalca koji ovaj sport shvata i razumije nama će se opet isto desiti, može i Adžem ostati trener ali bez pravog stručnjaka da upravlja kompletnim timom nema napretka. Trener vodi samo onaj dio sa loptom ali to nije ni 20% kompletnih zaduženja oko tima.
Igraju jednu jako dobro, drugu tanko, trecu bolesno lose, pa cetvrtu prosjecno...za plakati ! Nekad se bore, nekad stoje, nekad padaju.MrRiccoli je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 12:28 amNa Papcu je da zadrži one najbolje i nadje nove igrače koji će pored igre imati i želju za igranjem i dokazivanjem. Golman je taj koji ekipi treba da donese 10 bodova u ligi reče legendarni Ferguson daleko od tog da Kjosevski Želji nije donio nijedan ali ne daje onu sigurnost odbrani koju bi trebalo. Puna su nam usta Mehremica meni prvom ali gdje je Ubiparip igra li? Gdje je Zakaric igra li taj čovjek? Gdje je Vranjes? Nema ih braco nikog i da je Bogdu Mehremic najveći problem. Amar Osim svi se najezimo na tu pomisao (naravno u pozitivnom smislu), sta je tu problem ne interesuje me ali pored svog njegovog znanja o mangupluka to je jedini čovjek koji može vratiti nadu navijačima, vratiti atmosferu u dolinu cupova koja je u zadnje vrijeme onakva kao da bi svi voljeli da pobjedimo i da izgubimo. Ovo sto nam se dešava dvije sezone je plod srljanja i plod sto želimo nesto na silu, a tako jednostavno ne ide, a ako i ide osvojiš titulu i sta poslije koji je put kojim želimo ići. Klub treba definisati strategiju i ciljeve jer već sad mi je zao sto smo potrošili sezonu, a da nismo još kojeg juniora promovisali da ih uživamo gledati slijedeće sezone u lovu na titulu.
Druze moze li konkretno na koga mislis pod "dio kluba koji upravlja sportskim segmentim sastavljen od amatera", ko su ti ljudi? Papac i ....Izlija je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 12:09 amNa žalost ovakve stvari će nam se dešavati sve dok nam je dio kluba koji upravlja sportskim segmentim sastavljen od amatera. Svi oni vole klub ali to im je najjača referenca, za slijedeću sezonu ako ne dovedemo pravog profesionalca koji ovaj sport shvata i razumije nama će se opet isto desiti, može i Adžem ostati trener ali bez pravog stručnjaka da upravlja kompletnim timom nema napretka. Trener vodi samo onaj dio sa loptom ali to nije ni 20% kompletnih zaduženja oko tima.
Ali ja mislim da njihove loše igre ili to sto se Ubiparip vraća na centar sto Vranjes igra pozicije koje ne može ni u ludilu da je za to kriv onaj ko postavlja igru, a to jeste Adzem i zato sam od Sirokog molio Boga da pročitam da je bivši ali ne on je ostao i forsirao to isto. Ubiparipova pozicija u zadnjih 6 tekmi je sve osim napadač.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 12:35 amPa ako se neko bori na terenu to je Vojo. Ali sta ce momak kad se mora vracati na centar da bi dotakao loptu, nema nikoga ko ce mu namjestiti neku sansu. Za Vranjesa se slazem da je los zadnji par tekmi ali opet momak nije plej nego zadnji vezni.
MrRiccoli je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 12:40 amAli ja mislim da njihove loše igre ili to sto se Ubiparip vraća na centar sto Vranjes igra pozicije koje ne može ni u ludilu da je za to kriv onaj ko postavlja igru, a to jeste Adzem i zato sam od Sirokog molio Boga da pročitam da je bivši ali ne on je ostao i forsirao to isto. Ubiparipova pozicija u zadnjih 6 tekmi je sve osim napadač.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 12:35 amPa ako se neko bori na terenu to je Vojo. Ali sta ce momak kad se mora vracati na centar da bi dotakao loptu, nema nikoga ko ce mu namjestiti neku sansu. Za Vranjesa se slazem da je los zadnji par tekmi ali opet momak nije plej nego zadnji vezni.
Nek misli ko sta hoće brate sta me briga to ko će to meni odrediti koliko ja volim Želju. Ova uprava je glavni krivac sto imamo stadion kakav imamo u odnosu na sta smo imali, što imamo poprilično uređen klub, ali isto tako glavni krivac sto smo sportski gdje jesmo, neko se pita zašto e pa zato sto se srljalo bezveze i dovodio i kunto i Pa to ne bi li se dobio instant rezultat (**** pitare ali i oni su radili istu stvar) umjesto da se realno pristupilo problemu od početka danas bi imali ekipu koja bi danas proslavila titulu bez obzira na rezultat, a koja bi možda po imenima bila i slabija. Instant rezultat ne donosi ništa dobro na duže staze i sto se to prije shvati, prije ćemo se okrenuti putu kojem trebamoVortex je napisao/la: ↑sub apr 28, 2018 12:36 amProblem na ovim geografskim prostorima jeste taj što kad nekad i iz najbolje namjere i najrealnije uputiš kritiku, odmah ti skaču za vrat da te prikolju, nema većeg dušmana bla bla. Nema nepogriješivih i nedodirljivih, svi griješe i svi za dobro urađeno trebaju da budu pohvaljeni a za loše sankcionisani.Jedna mi stvar bode oči. A to je ovaj termin "sportski segment". Đizuz krajst kakav crni sportski segment u fudbalskom klubu ???. Pa FK je sam od sebe sportski segment. Mislim da je ovom podjelom na nekakav upravljački i sportski segment učinjena medvjeđa usluga i to samo kakva. Niko se ne sjeća ko je 84., 85. izgradio sjevernu tribinu, ali se svi sjećaju da je tad Željo igrao polufinale Kupa UEFA. Tako i sada. Svaka čast za sve urađeno, najiskrenije, ali ako ne osvojimo titulu ni ove ni iduće godine, ova uprava će postati jedna od najneuspiješnijih u posljeratnoj istoriji kluba. To su činjenice. Tako trebamo postaviti stvari, Meni je dovoljan pokazatelj izrazi lica kod raje večeras na tekmi i komentari pri izlasku sa stadiona. Situacija je jako jako loša. Nemojmo se zavaravati.
Neko iza koga ce uprava apsolutno stati i igracima, ako mu se budu kurcili i zajebavali ga kao Kostica, hebati mamicu.