pon apr 23, 2018 9:03 am
Nisam namjerno htio od petka ništa pisati, ne možeš od ovih što pišu samo poslije poraza doći na red.
Zaletio sam se neki dan i rekao da ako pobijedimo posoljene da ćemo i Krupu.....i naravno za.ebo se.
Da igram ikad kladaru, na ove naše nebih ubuduće ni marke stavio nek se gone u tri lepe.
Ja čak i mogu da razumijem umor kod većine - ali Kajkut čovječe ne može potrčati ni 15 minuta, šta je ono.
Majke mi mene bi bilo stid.
Adžem isti ko' i permanentni, 12-13 igrača i vrti, jbg zato će i ostati bez posla, nisu mu vala forumaši krivi.
Vranješa boli K, ko' da je na turniru u Semizovcu.
Juče me jaran pita hoćemo li gledati pitice, rekoh: "Šta da gledam, da i oni i Lištica istupe iz lige nama meJma hajra"
Poslije (zato što sam gledao Hajduk-Dinamo) viđoh 2:0 ko' od šale, mi se nismo vidjeli protiv Lištice j.ebo te...
Ne dirati ništa do kraja sezone a onda...
A onda bez doooobre kese para nema ni dobrog trenera jbg.
A naši puno para NIKOM ne daju, e onda... opet imat ćemo reprizu i sljedećeg maja.
Neko je ovdje spominjao Mešu, NIPOŠTO ljudi ovoj bagri treba Staljin, a moje info vjerujte iz PRVE ruke govore da je Meša znao doći u Hercegovinu ujutro i kaže igračima:" Danas je trening u 2 pa eto ko hoće da dođe neka dođe"...
Jbt kako bi to tek kod nas izgledalo?
Ma nešto kontam možda bi i izgledalo ... da se onom njegovom Žiliju daju ovlasti da može štocirati bilo koga od igrača - prema svom nahođenju!
Ne mislim ići u dolinu više u ovoj sezoni, pogoršalo mi se zdravstveno stanje zbog boli.kuraca.
Nabijem ih.
Vidimo se najesen u dolini ABd