Amidza je napisao/la: ↑pon apr 16, 2018 3:17 pm
Ali pazi ti igracina i trenercina molim te, sve magovi veliki. Projic se nesto kurci, a priziva ga se samo jer mu je konkurencija Livaja 2.0. Crnov se nervira i ljuti, a trpimo invalida dvije godine i jos mu platu dajemo. Zakari, kojem smo ozivjeli karijeru i trpili njegovo guzeljanje, se zivo jebe jer ce u strasnu Sloveniju. Asim Nargila, koji vise trci od kafane do kafane nego na treningu ne bi da igra, jer mu se ne igra. Trener, takticki genije, nam jeba znanje svima kolektivno nekakvim suludim idejama, a svlacionicu je ocito zijanio. Pomocnici mu Karic, koji evo vidimo od Kjosevskog pravi Neuera, i nepismeni Dzafic.
Sto je najtuznije uopste me ne bi iznenadilo da je to samo
vrh ledenog brijega, jer se nama samo ponavlja prosla sezona. Onda ce bit naknadna pamet, neke insinuancije, onda ce svi znati sve, ali su sutili kao za dobrobit kluba, pa ce i tad nastaviti da sute uz ono "znalo se, ali ne bih ja o tome sad." Vrijeme je da se reaguje, sad ili odmah. Upravo, sportski direktore, reagujte kako znate i umijete dok nije kasno, a vec je 5 do 12. Ako se ne napravi rez, ne zanima me kakav, sad, onda ga ne treba ni praviti. Sasvim je svejedno. Imajte sluha, kao Boga vas molim, prepoznajte vaznost ovog momenta i ove titule.
Ma ovo podebljano je sigurno. Ko da je bas ovo sa suspenzijama jedino sto se desava i sto se tice nezadovoljstva.
Sezonama unazad nismo nista znali "javno" a desavalo se bas svasta. Sto to ne bi i sad bio slucaj.
Al sta mu ja mogu, sam je kriv.
Prva polusezona odlicna, uvedeni neki omladinci. Oni se pokazali, ekipa rotirana dovoljno.
Dolazi drugi dio. Ocekujemo jos neke omladince,
a to je Adzem i potvrdio u intervijuuuuuu da ce novi juniori dobit sansu i sta se desi? Nit je jedan novi junior dobio sansu, pa cak i ovi sto su igrali nisu dobili onoliko prilike koliko su dobijali kad su tek stupali u senoriski nogomet, sto nikako al bas nikako nije logicno.
Ocekivao se Dacic, Sehic bar jedan, ocekivala se veca prilika za Zerica, Kemala...
Sad imamo ocajnog Sabana, Hajdar kojeg grcevi hvataju i koji je preumoran ( 100% tacna informacija, cak ga Adzem pitao moze li igrati i protiv Slobode u kupu. A i taj odmor mu je malo kako kaze ) , Zeru koji je inace bezvoljan ali sada nikad bezvoljniji i losiji itd...
Usro si Adzeme sve sto se moglo usrat.
Ponos + neznanje. Jbg kralju.