Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 11, 2018 11:38 pm

Ko dobija u derbiju? Ne zna se ko je u većem qrcu. 0:0 ? :D
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:39 pm

To što je on ušao u 10. minuti utakmice ne mijenja uopšte činjenicu da realno nije spreman za više od 60-70 minuta te da je i za to vrijeme bio loš. Ušao u 10. minuti, izašao u 70 i nekoj, ne sjećam se više. Đe je problem? A to što se on ljuti, to je već njegova stvar, al' nije baš u poziciji da može negodovati.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

igla
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:39 pm

Ne vjerujem da je Zec trazio od Adzema da ne igra, bio je sa Projicem na istoku, pricao sa nekim momcima, po facijalnim ekspresijama nije djelovao ko da je on trazio. Jos i ovi sto ga slusaju se cude... Boga pitaj.

Okolele
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:40 pm

cikazubo je napisao/la:
sri apr 11, 2018 11:37 pm
Crnov debil, lik promasi loptu na cistom pasu, u pokusaju bicikla pobjeze mu lopta, od 6-7 pokusaja da centrira mozda jednom nije pogodio prvog protivnickog igraca.
Vadi ga Ado iz igre a on kao ode pravo u svlacionicu skida dres, ma mrs debilu. Ado budala sto mu dade sansu, umjesto da se ponizno i zahvalno ponasa prema klubu nakon svih problema on i dalje ima neki ego i misljenje da je neki igrac.
Upravo to i onda se neko cudi sto je zamijenjen a frajer milion lopti upropastio,totalno beskoristan bio..Trebao ga je ranije zamijeniti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:40 pm

Što ga ne izbaci nakon dvije minute pas mu mater yebo nezahvalnu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:41 pm

Pa problem je sto je uvodio nespremnog igraca. Uvede ga i kaze "Nije spreman, pa sam ga izveo." Imas Zeru i Zajmovica. Sto bacit izmjenu? Sto si ga uvodio?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

"Imao sam razgovor s njim prije utakmice i kazao mi je da se ne osjeća spremnim da igra ovu utakmicu". A sastav si odredio 24 sata prije utakmice ;)

Reha1921
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:42 pm

Kemo mora igrati derbi danas bez greske draze mi je njega gledati nego onog kretena Sindikalca ako bude igro Mehremic derbi nek nam je bog na pomoci on je nesposoban da hoda a ne da cuva igrace Projic isto nije neki igrac ali je pouzdan defanzivac kao Stevanovic nema u napadu od njega koristi al u odbrani je pouzdan

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:43 pm

Govorio sam i prije kupa i prije Širokog, vrijeme je da se vrate Projić i Zec na lijevu stranu.
Željezničar ante portas !

Zeljo
Kontakt:

LeBlue je napisao/la:
Ranije sam isto pisao, ali imam osjecaj od kada smo dobili sponzora i generalno sva ova pozitivna desavanja oko stadiona, da se trener a isto tako igraci ne znaju da nose sa tim.
Nek onda igraju u Vrbanjusi.Cuj ne mogu da se nose sa tim, pa valjda takve stvari daju vjetar u ledja, a ne pritisak.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Plava Porodica
Kontakt:

Projić u odbrani pouzdan?!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:44 pm

Jel se sutra mogu kupiti karte za derbi u fan shopu i od koliko sati..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

PratimsamoPlave

sri apr 11, 2018 11:44 pm

AsharaK je napisao/la:
Ko dobija u derbiju? Ne zna se ko je u većem qrcu. 0:0 ? :D
U vecem kurcu je onaj ko je od 4 zadnje izgubio 3 utakmice.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:45 pm

Amidza je napisao/la:
Pa problem je sto je uvodio nespremnog igraca. Uvede ga i kaze "Nije spreman, pa sam ga izveo." Imas Zeru i Zajmovica. Sto bacit izmjenu? Sto si ga uvodio?
To je sad već drugi par kopački, da li je trebao uopšte on ulaziti. Što ga je uveo i šta je htio postići sa tim, to vjerovatno zna samo Adžem Više sam se osvrnuo na njegovu reakciju prilikom izlaska. Eto šatro ljut što je izašao..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Reha1921
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:45 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Projić u odbrani pouzdan?!
U ovoj raspaloj ligi jeste kad je igrao nikad nije pravio neke kardinalne greske ako mislis na Zoryu kad je bio kao amater to je veci level i za nas kao klub i za njega kao igraca al prije bi njega stavio na poziciju lijevog beka nego ovog panja Mehremica

svraka
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:47 pm

A ja iskreno nisam puno ocekivao od nas, jer smo imali dosta izmjena. U odnosu na zadnju utakmicu imao si tu nove igrace od prve minute: Kemo, Saban, Modic, Kajkut,Crnov. Mislim da ce ovo na derbiju biti ok. Vratice se Vojo. Ne znamo jos sta je sa Ramom. Al vezu nek igraju Celo Vranjes i Hajdar. Zakara je danas opet podsjecao na onog starog, al nije imao s kim igrati.

Odbrana je problem. Sta mislite hocel se na derbiju izaci s graovcem desno,kemo i bogi stoperi? Da li Graovca pomjerati sa svoje pozicije na kojoj igra odlicno?
Forza 1921!

Oda majstore!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Gledajuci danasnju utakmicu primjetio sam jednu stvar, a to je da nam je igra bez lopte ravna nuli. Nasi igraci kada dodaju loptu ostaju potpuno staticni nema kretanja i otvaranja. Vranjes je danas vise od pola utakmice presetao, Kajkut ne moze lopte primiriti a ne da potrci, bekovi staticni jednostavno katastrofa. Adzeme imas posljednju sansu u nedjelji ako ne bude pobjeda kupi prnje dok nije jos sve izgubljeno. Dosta mi je bila prosla sezona ovu tesko da mozemo preziviti.
Alea iacta est!

sahmat

sri apr 11, 2018 11:48 pm

Zadnje dvije utakmice idu sve na račun Adžema, zar je teško napraviti plan B, da imaš rezervu za svaki slucaj, ne bolje je nabijanje lopte gdje bek (Mehremic, Hadzic) ne zna loptu da ubaci..
Kakva je logika da se stavi Šaban i Modić, Adžem je kriv jer nemaju minuta na proljeće i očekuješ da odigraju dobro, pa nije FM da ide to tako.
Što se tiče ambicija za titulu i osvajanje kupa, sa ovakvom igrom i pristupom daleko smo mi od toga, jer su nam igraci mutavi, nemaju muda.. Ovi igraci imaju takvu specijalnost, da ti zgade fudbal.
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Charlie Sheen
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:48 pm

Kako god smijesno je da na klupi nemas nijednog beka,Projica si poslao na tribine bar je mogao mali Sehic dobiti koju minutu, ako je gori od one dvojice nek upise fax i ganja skolu.
Adzem me je razocarao mnogo i cini mi se da gubi konce,na hajr na dobro.Na Kosevu dobar i x.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 11, 2018 11:49 pm

cipiripi je napisao/la:
Gledajuci danasnju utakmicu primjetio sam jednu stvar, a to je da nam je igra bez lopte ravna nuli. Nasi igraci kada dodaju loptu ostaju potpuno staticni nema kretanja i otvaranja. Vranjes je danas vise od pola utakmice presetao, Kajkut ne moze lopte primiriti a ne da potrci, bekovi staticni jednostavno katastrofa. Adzeme imas posljednju sansu u nedjelji ako ne bude pobjeda kupi prnje dok nije jos sve izgubljeno. Dosta mi je bila prosla sezona ovu tesko da mozemo preziviti.
Ja ne znam sta si ti gledao, ali Kajkut je uz Zakaru, Kemu i Graovca zasluzio pozitivnu ocjenu. Naravno i Veca.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava