Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 09, 2018 6:50 pm

Velika steta za Sinisu, jedini normalan bek.
Daj Adzeme Projica zivota ti. Promasili ste s Mehremicem, nema veze desava se, ali nemoj da titulu zijanimo zbog tvrdoglavosti.

cikazubo
Kontakt:

pon apr 09, 2018 6:51 pm

Steta za shortya, taman je zacepio usta kriticarima, najbolji bek lige, bez premca.

Simply Blue
Kontakt:

pon apr 09, 2018 6:58 pm

Ko bi rekao da cemo žaliti za Sinišom...ali nije kraj svijeta..nema ni Hadzic dvije lijeve..bio je solidan na lijevom beku..ne mora biti kao Siniša, ali vjerujem u njegove solidne partije..sasvim dovoljno da ne diramo Graovca sa CB..
A vrijeme je i da Šehić krene prema prvom timu..u Youth ligi, najmanje problema smo imali na njegovoj strani, izgledao je više nego sigurno
Samo nemojte crnjačiti ljudi, atmosfera poslije Sirokog kao da smo pred ispadanjem iz lige
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

boja mora
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:02 pm

Ma Hadžić desno, Projić lijevo. Štoperi Graovac i Osmanoković i po malo priključivati Beširevića, v
Velića i Zilića a Bogija u penziju. Samo da šta Adžem ne usere to je najvažnije

Eric Cantona
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:09 pm

Ciao Zeljo!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:13 pm

Šta ćemo, koga nema bez njega se mora. Iskombinovati moramo, pa šta bude.
Prije svega Adžem mora računati na Zeca i Projića. Šta god da je između njega i Asima, mora se zaboraviti i nastaviti dalje. Projić je manje lošiji od Mehremića, tako da ga očekujem u srijedu. Pa čak i Crnov treba dobiti minutažu, kakav god da je. A nije valjda da je zaboravio potpuno igrati... Eh, da je onaj Žerić ozbiljniji bar malo, pa bi i on mogao protiv Slobode. Ali, ono što sam ja od njega vidio protiv Radnika kad je ušao... Ona nezainteresovanost, ne mogu da vjerujem.
Moramo odmoriti bar dva, tri igrača. Po meni to trebaju biti Bogičević, Hajdarević, Ubiparip, Vranješ (iako mislim da njemu nije problem ovaj tempo)...

Ja bih izveo ovaj sastav:
Kjosevski- Hadžić, Graovac, Osmanković, Projić- Blagojević, Šabanadžović- Zakarić, Ramović, Zec- Zajmović.

Izmjene:
Modić -> Šaban/Jovan
Vranješ -> Ramović
Crnov -> Zakarić

Pobjediti moramo.
Sa pobjedom od 2:0 jednom nogom bismo bili u finalu. Tako da, u napad od prve minute. Kao protiv Radnika. Zabiti ga rano, poslije još jedan i privesti kraju (samo ne onako k'o što mi to radimo :D)
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

LARSSON
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:23 pm

Kod Krupe pred suspenziju: Savic, Milanovic, Dujakovic, Marjanovic, Ljubenovic
Kod nas zuti pred suspenziju: Ramovic, Zec, Osmankovic, Ubiparip

Možda ne bi bilo loše da , ako Adžem već ne planira Zeca za sada da igra, nek ga bar na klupu stavi i nek osuje koji put sudiji da očisti kartone. Pa možda zafali pred kraj :D

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:23 pm

I ovo s Modicem predugo traje to neko "prilagodjavanje".
Nece on za 2mjeseca bit deblji 10kila, jaci duplo nego sad. A nije levat lik, igrao je i seniorski fudbal, nije dijete od 17 godina.

Sigurno on moze dati ruke, ali ipak tu na centralnom i zadnjem veznom smo fino popunjeni ali ja ga ocekujem bar malo u kupu, da i on malo bude "nagradjen" za treniranje.

Saban - Blagi - Vranjes krila Sinan i Zakaric . Modic nek udje umjesto Blagija, Zaim umjesto Vranjesa, a Zera bi mogao i odmah umjesto Zake al eto ako nista onda uci umejsto njega.

svraka
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:26 pm

Vi zaboravili kako Pronic igra. Zadnji put ga gledao na prijateljskoj protiv Rudara iz Kaknja i tu je imao bas velikih ispada. Stvarno ne znam koga bi na lijevog beka. Mehremicu uozbilji se molim te
Forza 1921!

Oda majstore!

cikazubo
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:31 pm

Al smo se ponadali da je Mehremic igrac nakon Krupe :D

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:40 pm

Prvi ginem ja i onda i ekipa za mnom. :ganja: , ako useremo, ima na klupi ko će nas iz govana vaditi :D :D

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:42 pm

što bi rek'o sad rahmetli sabit hadžić - igrajmo normalno ***** mu materina...
gradi željo boli te *****

bogi
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:46 pm

Ne lupajte oko Siniše još se ne zna. :)
Nemojte da igram i protiv Slobode sad iz inata :D
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:48 pm

i to beka :rofl:
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:48 pm

bogi je napisao/la:
pon apr 09, 2018 7:46 pm
Ne lupajte oko Siniše još se ne zna. :)
Nemojte da igram i protiv Slobode sad iz inata :D
neka te, odmori malo :D :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

bogi
Kontakt:

pon apr 09, 2018 7:51 pm

Poželio sam slobodnjak izvesti, oni levat(c)i mi nedaju...
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Grbavica
Kontakt:

pon apr 09, 2018 8:13 pm

Izronice Bogi za one sto ga vole.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

mirsad94
Kontakt:

pon apr 09, 2018 8:14 pm

Kako bi nam sada legao jedan niz od 2-3 utakmice pune elana i borbe sto smo imali pred kraj jeseni , odnosno to bi prelomilo u ovoj mrtvoj trci, u kojoj svi toliko zelimo da prvi prodjemo kroz cilj. U ovoj ligi nekako svaku ekipu zadese te crne rupe od par utakmica, mi smo ih imali upravo sada od pocetka lige za prvaka i ovo sto smo dobili bilo je povuci-potegni, ali i Zrinjeski je cini mi se prvu pobjedu u LZP upisao prtiv FK Frozen proslo kolo tako da se i za njih moze reci da su upali u blagu krizu stim da su imali kiks vise od nas(Radnik kuci).

Usudio bi se reci da nam u 10 dana slijedi i prelom sezone, kada se stvari tako postave uvijek postoji doza straha od nezeljenog neuspjeha. Prvo srijeda, Slobodanka, tesko je biti pametan koliko izrotirati ali to nam je neophodno ako ne zelimo da izgorimo kao i prosle godine nedo Allah DZ S da ikakoga zadesi sto je nas prosle godine, a pogotovo ne ove ljude u upravi i nas navijace kojima toliko ovaj klub znaci. Prelazni rok mozda jedan od najboljih u zadnjem periodu, sirina je tu samo je treba pravilno i pametno iskoristiti. Nadam se da ce i Papac pomoci oko toga, prije svega na psihickom planu jer on steka, ne koci kvalitet jer znamo da ga imamo to su pokazali razbijanjem svih redom u jednom periodu. Postujem savremenu tehnologiu u sportu ali treneri su u neku ruku i psiholozi prema svojim igracima, i on su ti koji trebaju od svakog pojedinca izvuci maximum prije svega na treningu a zatim i u takmicenju. Po meni tehnologija je dobra da ti pokaze ko se vise zalaze a ko kaska i da od pojedinca koji je bio bitan za tim a koji odjednom pada kako pokazuje tehnika moras ga vratiti na onaj stari put na neki nacin jer ti je pokazao da moze a iz nekog razloga je stao. A nikako da se udaljava iz tima na osnovu nekih losih parametara nego da ti pokaze da trebas dodatno snjim da radis kako na fizickom a pogotovo na psihickom planu te da izvuces iz njega maximum da pomogne ekipi jer svaki al svaki covjek je timu sada potreban, ucimo na greskama koje smo skupo platili.

Treba nam stari zar i borba, treba nam odvaznost da se opuca na gol, teba nam jednostavnost igre iz koje smo tako brzo dolazili u prilike za gol. Ne trebazimo umiranje u ljepoti ali vratite onu jednostavnost iz jeseni, odvaznost i vjera u sebe svakog pojedinca , htjenje i volja da se preslika na teren zamisao iz svlacionuce,.Stani uz druga pokrivaj ga ako ispadne i potapsi ga po ramenu da bi bolje sljedeci put reagovao. Pokazite jedinstvo i zajednistvo iz kojeg dolaze golovi, voljni momenat koji vi dajte za naseg zelju e on ce biti pomozen za milion i dobicete kolika je kolicina ljubavi i podrske sa tribina svih ovih ljudi koji zivot daju za ove boje. Donesite nam srecu ovaj put ,u ovoj godini, i budite uvjereni da ce te cijeli svoj fudbalski vijek prepricavati u svlacinici nekim novim kolegama sta je to Plava lokomotiva i sta je Zeljo i ko su Zeljini Manijaci. Svaki pojedinac koji je krocio na Grbavicu a dao je zadnji atom snage dobio je ogromnu podrsku i sada takvi pricaju uvijek biranim rijecima kada govore o Zeljeznicaru. Prepoznajte trud ljudi koji su se napeli iz petinih zila da grade Zeljin hram i a isto vrijeme daju vama uslove koje niko nema u ovoj drzavi, Bez vaseg zalaganja sve uradjeno pada u sjenu, a ako nam donesete rezultate vi ste oni koji ubiru najsladje plodove uspjeha,a vasa imena ce biti ugradjena dubogo u srce Plave lokomotivem jer ste krunisali jedan dio Plave price koja se pise vec gotovo jedno stoljece...

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 09, 2018 8:19 pm

Treba nam bljesak. :D

Simply Blue
Kontakt:

pon apr 09, 2018 8:25 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon apr 09, 2018 8:19 pm
Treba nam bljesak. :D
i Oluja :ganja:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava