Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 08, 2018 5:12 pm

:karanje: :karanje: :baklja: :baklja: :rofl: :rofl: :ganja: :ganja: :rofl1: :rofl1: :klanjase2: :klanjase2: :shisha: :shisha: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :palacgore: :palacgore: :karanje: :karanje: :pljesak: :pljesak: :DD: :DD: :titula: :titula: :kafa: :kafa: :r :r :violina: :violina: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :prst: :prst: :bih: :bih: :bih: :bih: :klanjase: :pivo: :pivo: :pivo: :doktor: :zid: :zid: :skoljka: :skoljka:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:14 pm

Al fakat zamisli Handzica iz Zrinjskog na krilu...

ChWilla
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:14 pm

brkizam...
gradi željo boli te *****

mirzza
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:17 pm

Sa presingom i tempom koji je imaoza Zec smo zgazili sirokog 3 puta u 7 dana, gdje je Zec zabio glavom, interesantno da mu se taj gol ne prikazuje u evidenciji. Zajmovic može sanjati o takvom presingu lik je mesar ala Ivan Drago i nikad neće biti nosioc niti prvotimac u Želji ma koliko se gurati.
Gol drugoligašu Čeliku i onaj Radniku gdje nije znao ni cime je udario loptu se veliča aman zaman. Da ne pričamo o njegovoj defanzivi.

LARSSON
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:20 pm

Ko te pita čime si loptu udario? Ko spominje da je Kajkut dao gol ramenom, kao i Bagarić jučer, da je kurcem ućero on ga je dao.

damirfile
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:24 pm

Neko napisa kako smo uveli ono za mjerenje ucinka kod igraca zec ne igra nezz ima li istine u tome.

exbabilon
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:28 pm

Poredjenje Zeca i Zajmovica moze otici i na jednu i na drugu stranu, zavisno od posmatraca. Ipak, kod nas je slucaj da jedan pocinje od prve minute svaku, a drugog nema u zapisniku. Tolika razlika nije garant, ali valja izgurati svoje do kraja, po cijenu rezultata. Ali ni to nije najradikalniji primjer. Projic kao manje los lijevi bek sa zapada gleda bravure Mehremica.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:38 pm

i ja se slažem da je zec kad hoće bolji igrač. ali naravno da nije tolika razlika, ni u kojem slučaju, ni u čiju korist. bar u ovoj situaciji oni bi morali dijeliti minutažu.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:40 pm

Mi odavno nemamo odgovorno lijevo krilo i onda najviše ispastaju lijevi bekovi.
Desna strana sa Memijom, Sinisom, Mirom i Zakom je puno bolje. Ako nista znaju se pozicionirati i pomoći beku.
Da bi jedna strana u potpunosti funkcionirala, bocna strana mora biti kvalitetna i odgovorna. Kada nabavimo dobro lijevo krilo, tada ce i bek biti bolji.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Daris_
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:43 pm

bianco blu je napisao/la:
ned apr 08, 2018 4:00 pm
Daris_ je napisao/la:
ned apr 08, 2018 3:12 pm
cikazubo je napisao/la:
ned apr 08, 2018 3:07 pm

Yani je pored Kvese jedini normalan lijevi bek koji je igrao na Grbavici u zadnjih nekoliko godina.
Napravio je on finu karijeru poslije Zelje.
Ma on je borac i srcem je igrao..i kad ga nece lopta..grize na terenu ako nista...volio sam ga drama..dodje medju navijace..uzme megafon i navija :D..a ne kao ovi pojedini manekeni...sve imaju..a kidaju zivce ljudima...
gdje je Urdinov sad?
u Azerbejdzanu

zeljeznicka21

ned apr 08, 2018 5:46 pm

ma Zec je ronaldo za Zajmovica, pa samo ono njego zujanje i pritisak na protivnicke igrace donosi nekad mozda i vise od gola, ne mozes samo gledati golove, kad Zec kod nas uopste nije imao ulogu golgetera nego upravo konstantno vrsenje pritiska i navlacenje protivnickih igraca sto je ostavljalo vise prostora Zakaricu i Ramovicu, a ovaj Zajmovic, nit trci, nit zna driblat, nit je brz, nit ima sut, jednostavno nista, katastrofa covjek
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:47 pm

Brkoo je napisao/la:
ned apr 08, 2018 5:08 pm
"Zajmovic je ako nista odgovorniji i manje sebican od Zeca." Dole onda jos recenica po kojoj je Zec startniji ali nije brzi od Zajmovica.. :doktor: :pivo: :klanjase:

Sta se sve nece procitati kako bi se odbranio panj poput Zajmovica. Ovako isto se branio i Mehremic. Isto ovako su se branili i Dino Hasanovic, Stevo Nikolic, Slavko Petrovic itd.

Imate li oci ljudi dragi, Zajmovic je krilo koje nema brzinu, dribling, ne moze proci nikoga 1 na 1, ne moze napraviti nista po svojoj strani, ni prodor jedan poslije kojeg bi centrirao ili isao okomito prema golu, ma nista. Nije ni Zec vau nesto, ali lik uvijek zuji, nepredvidiv je totalno, i uvijek je opasnost za protivnika.

Ovi gore jos gori, prizivaju Urdinova, isto kao da su izgubili pamcenje i ne znaju da je lik taraba, kojoj je jedina vrlina srcanost, isti fazon igraca poput Dine Hasanovica, nemaju nista fudbalsko u sebi ali imaju tu borbenost.

Nekad se zapitam da li su pojedinci navijaci naseg Zelje ili Iskre iz Bugojna ili Gorazda, svaka cast tim ekipama kakve sve igrace ljudi prizivaju u nas klub. Daj Urdinova, prosli ljetni prijelazni daj Zeljkovica, jos samo fali da neko kaze daj Vasilica i on je nekad igrao dobro i cinio bedem ispred gola zajedno sa Bogicevicem.. :doktor:
Ne kontam šta imate protiv momka, je l' zato što je došao iz Travnika ? Imao jucer 2 strasna trka po lijevoj strani s loptom, centarsut kad je na odbijenu sutao Ramovic, isto tako imao dobru priliku koju mu je katastrofa dodavanjem Ramovic sjeb**. Šta je to Zakaric uradio od pocetka ove polusezone ili posebno ovu zadnju utakmicu ?
Znam da bi vi vjerovatnije gledali nekog crnca sa menadzera ili iz svicarske ali smanjite malo dozivljaj.
Mlad je još poprilicno, pokazuje da ima nesto, posebno tehniku i brzinu za onakvu visinu, a i radiju cu gledat' njega nego raspalog Crnova ili rahmetli Kajkuta, isto kao sto bih radije gledao Mujagica ispred ovog drugog.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Simply Blue
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:50 pm

Do kraja dana očekujem da Zec bude najzaslužniji igrač za onu seriju na kraju jeseni i za Vecin odbranjen penal na Koševu, te prolaz juniora protiv Ludogoretsa
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Daris_
Kontakt:

ned apr 08, 2018 5:58 pm

Ma treba kupiti ovo sve do kraja i bez sekiracije :P...**** postenje..kako Svinje to godinama rade..sad kad su opet prisli..idu kojekakvi penali i dalje ...najjace kad su onom pitaru Hamzicu na golu Olimpika platili da mahnita po golu..kaze na kraju tekme..nije mu nesto dobro bilo pa zato napravi smijesan penal i primi gol iz kornera i ovi nam uzese opet titulu,,treba se snaci nekad u zivotu..ako budemo posteni..najebat cemo i ove godine kao i ovom slucaju,a i u Bijeljini prosle godine..najbolji smo,ali ne igra to uvijek glavnu ulogu..niti *ebe lijep uvijek :D

LeBlue
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:03 pm

Odma na pocetku utakmice sam napisao da je previse nervoze u nasoj igri, ta ista nervoza je igrace pratila tokom citave utakmice. Umjesto da se spusti lopta i igra mirno, ima se vremena, oni poceli nazor da guraju kao da se utamica igra samo 15 min. Da li je to zbog vaznosti utakmice, zbog toga sto klub postaje profesionalan, generalni sponzor itd. Ja mislim da sve to ima uticaja. Mi nemamo lidera u ekipi, tako da trebamo da ucekujemo da svi igraci zajedno pokazu veci nivo odgovornosti u narednim utakmicama. Ima jos nekih stvari koje mislim, ali mislim da nije korektno u ovom momentu pisati.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:07 pm

Joj ne branite Zajmovića,ne lažite sami sebe k'o što ste se lagali za Crnova..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

19tm87
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:09 pm

Presmjesno pricati da je Zajimovic bolji od Zeca...sto neko rece bar su bare bare stim da je jedan konstantan drugi ni minute.
I ove price ko ce nedostajati Slobodi ko ce nedostajati pitarima su glupost, kao eto to ce nam nesto olaksati, Siroki je juce ja mislim u nikad gorem sastavu na Grbavicu dosao pa su pakazali, tj Sablic odrzao lekciju Adzemu.
I mi smo najbolje poluvrijeme odigrali protiv Radnika kad su nam nedostajali Zakaric i Blagojevic i na toj utakmici je fenomenalan posao radio Ramovic na desnom krilu.
Sve se ocito svodiko ce bolje analizirati protivnika i spremiti taktiku

Brkoo
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:12 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
ned apr 08, 2018 5:47 pm
Brkoo je napisao/la:
ned apr 08, 2018 5:08 pm
"Zajmovic je ako nista odgovorniji i manje sebican od Zeca." Dole onda jos recenica po kojoj je Zec startniji ali nije brzi od Zajmovica.. :doktor: :pivo: :klanjase:

Sta se sve nece procitati kako bi se odbranio panj poput Zajmovica. Ovako isto se branio i Mehremic. Isto ovako su se branili i Dino Hasanovic, Stevo Nikolic, Slavko Petrovic itd.

Imate li oci ljudi dragi, Zajmovic je krilo koje nema brzinu, dribling, ne moze proci nikoga 1 na 1, ne moze napraviti nista po svojoj strani, ni prodor jedan poslije kojeg bi centrirao ili isao okomito prema golu, ma nista. Nije ni Zec vau nesto, ali lik uvijek zuji, nepredvidiv je totalno, i uvijek je opasnost za protivnika.

Ovi gore jos gori, prizivaju Urdinova, isto kao da su izgubili pamcenje i ne znaju da je lik taraba, kojoj je jedina vrlina srcanost, isti fazon igraca poput Dine Hasanovica, nemaju nista fudbalsko u sebi ali imaju tu borbenost.

Nekad se zapitam da li su pojedinci navijaci naseg Zelje ili Iskre iz Bugojna ili Gorazda, svaka cast tim ekipama kakve sve igrace ljudi prizivaju u nas klub. Daj Urdinova, prosli ljetni prijelazni daj Zeljkovica, jos samo fali da neko kaze daj Vasilica i on je nekad igrao dobro i cinio bedem ispred gola zajedno sa Bogicevicem.. :doktor:
Ne kontam šta imate protiv momka, je l' zato što je došao iz Travnika ? Imao jucer 2 strasna trka po lijevoj strani s loptom, centarsut kad je na odbijenu sutao Ramovic, isto tako imao dobru priliku koju mu je katastrofa dodavanjem Ramovic sjeb**. Šta je to Zakaric uradio od pocetka ove polusezone ili posebno ovu zadnju utakmicu ?
Znam da bi vi vjerovatnije gledali nekog crnca sa menadzera ili iz svicarske ali smanjite malo dozivljaj.
Mlad je još poprilicno, pokazuje da ima nesto, posebno tehniku i brzinu za onakvu visinu, a i radiju cu gledat' njega nego raspalog Crnova ili rahmetli Kajkuta, isto kao sto bih radije gledao Mujagica ispred ovog drugog.
Ovo prvo pitanje jel zato sto je dosao iz Travnika je u rangu toga da ga ne volim zato sto je bijelac, apsurdno. Kroz Zeljinu povijest je iz manjih klubova u Zelju doslo mnogo igraca i mnogi su ostavili dubok trag, imali su kvalitet da mogu igrati u Zelji. Nije bitno odakle dodjes nego imas li kvalitet ili ne.

Zajmovic puni ove godine 24 godine, nije klinac nego covjek, kod nas u Bosni igrac je talentovan do 30-te, a kad dodje u 30-tu postaje star..

Spominjes Zakarica, ko je zabio 4-ti gol protiv Krupe, kako smo zabili prvi gol Zrinjskom u Mostaru, ko je zabio iz penala tu istu tekmu, kako je pao gol protiv Krupe na Grbavici, ko je tad asistirao iz kornera za Voju? Zakarica pocinjemo gledati slicno poput Kjosevskog, naviknemo se na dobre stvari, to nam postane sasvim normalno sto Kjosevski odbrani par dobrih sansi svaku tekmu ili u Zakaricevom slucaju golove, asistencije i ako jednu - dvije tekme ne zabije gol ili ne asistira odmah je los, nikakav, uvaljuje guzove, da bi opravdao Zajmovica pljujes po covjeku bez kojeg bi bili bodovno,dosta iza Zrinjskog i Sirokog..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vipla1921
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:29 pm

Ne mogu se porediti po meni Zeko i Zajim.. Jbg nisam ja Adzem, ali mislim da Zeko mora igrati sad prije Zajima.. Ne znam apaurini su spremni za ovaj kraj sezone nisam pametan ni sekunde.. Ne znam sta hocemo na terenu da postignemo, ali ono juce.. Nikad gori, a bod uzeli..

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

igla
Kontakt:

ned apr 08, 2018 6:31 pm

Zec je sebičan igrač do bola.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava