Namjerno sam stavio klip sa Wembley stadiona iz 2011, ima i ovo što se sada radi
Namjerno sam stavio klip sa Wembley stadiona iz 2011, ima i ovo što se sada radi
Vjerovatno nece jer nisu nikad dali, idi na sjever.teatrale36 je napisao/la: ↑pet mar 30, 2018 10:56 amZna li neko ko je blizak klubu, hoce li dopustiti sutra sa kišobranima ulazak na Istok, vodim dva starija gospodina , pa da ne bude problema kao protiv Čelika da se ne brukam?
Unaprijed hvala
Pravi bošnjo, voli ispijat kafu, vole pjevat, nisu oni konga očima vidliHurmasica je napisao/la: ↑pet mar 30, 2018 11:31 amFranjevačka zajednica u BiH, od prije godinu, bogatija je za dva nova člana. Studij teologije u Sarajevu pohađaju i dvojica mladića iz Afrike, točnije iz Konga. Kažu da navijaju za Željezničar, u Bosni im se sviđa običaj ispijanja kafe, a najteže im padaju hladnoća i snijeg.
https://www.slobodnaevropa.org/a/29118757.html
Zeku po nekoj mojoj procjeni otpisi,da će poceti,uzasan je.
pa šta se desi Zecu, onda je Sinan krilo 100%exdomorocki je napisao/la: ↑pet mar 30, 2018 11:57 amZeku po nekoj mojoj procjeni otpisi,da će poceti,uzasan je.
Nazalost će mozda morati nesto eksperimentisati,tako mi se cini.
Jovan nas je malo poremetio.
E to sam ja pisao prije mjesec dana kada smo pricali o losoj posjeti. Daj djeci 1000 karata i doci ce ti na to 200 roditelja. Nek 30% djece zavoli ici na utakmice bice dobro. Ja bi svaku utakmicu to radio 1000 karata za maalisane, jer djecu treba od malena navikavati na pravo.avlami97 je napisao/la: ↑pet mar 30, 2018 10:48 amLijep potez Uprave. Gratis ulaznice za 500 osnovaca, do 15 godina, za istočnu tribinu. Kratkoročno ce privući oko 100 roditelja koji ce platiti kartu za istok, a dugoročno se regrutuju novi navijači.
Ovu praksu treba nastaviti.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk