Taj sam xDDominic je napisao/la: ↑uto mar 27, 2018 7:21 pmDruze stomatolog, ti si jelde onaj sto popravljao zube ljudima i gledao radove na Istoku?drtooth je napisao/la: ↑uto mar 27, 2018 6:56 pmJa vjerujem Upravi, da su pazili na sve detalje. Cinjenica je da mi nemamo prave info, a samim tim ni pravih argumenata. Cak i da cijena jeste oko milion KM, ne znamo sta ona podrazumijeva, ne znamo konkretno sta ce ko raditi, kako itd. Ako klub dobije garanciju na teren, a vjerujem da ce streberi insistirati na tome, libo nas dupe hoce li on za 3 godine biti kao Bilino Polje, jer firmi koja je dala garanciju, valja ga dzabalame popravljati.
Sto se odrzavanja tice, mislim da ce i Savez biti ukljucen u to, ako ne direktno, onda indirektno placanjem Grbavice za potrebe svih reprezentacija koje ce igrati na njoj.
Nekad sam znao i cifru koju je Savez na godisnjem nivou placao Bilino Polje, ali da ne lupetam sad...Helem, kamo srece da se sta otkine od njih ali nema od toga sanse. FSBiH samo placa zakup stadiona na dva dana kad se igra utakmica kao i kada smo mi konama za nastupe u EL i to je to. Gdje ce ti oni jos placati nesto drugo? Mislim da ce nam dugo fakturisati i one radove na reflektorima. Nema od njih nista na lijepe oci.
Pridruzujem se. Uzgred zna li neko jesu li Turci za njega isplatili posljednjih 100000 eura, tako nekako od dogovorenih 500k? Oni iz Mersina.
Ja bih pratio situaciju a vi kako hoćete