ZA SVETE BOJE PLAVE
I POSLJEDNJE ATOME SNAGE
HUK SA TRIBINA IZOSTATI NEĆE!
AVANTI RAGAZZI
Evo i ja sam sada, vidim svi spominju. Dovoljno je vidjeti autora i koliko su se nisko srozali. Frajer kao da je sa zvanicne stranice Zrinjskog. Zbog ovakvih stvari treba uzet titulu, pa nek kukaju na svim stranama.nookey je napisao/la: ↑uto mar 20, 2018 11:12 amTek pročitah onu bljuvotinu na gg, pa je li moguće da su se toliko srozali? Srce šampiona? Pomeli pod sa Željom? Jadovi jadni, prodani. Za lijeka vam trebalo!
Treba se izdići zbog svega ovoga , zbog kitara koji slave s njima pobjede, zbog smrdljivog saveza sve ih sje.bati!
Nije još bila hitna telefonska sjednica..
Naučite više da se gleda samo momenat upučivanja lopte.Takve situacije ste barem gledali na Tv-u.
http://bportal.ba/primjena-u-brazilu-no ... -i-sudije/Norsborg je napisao/la: ↑uto mar 20, 2018 1:57 pmNaučite više da se gleda samo momenat upučivanja lopte.Takve situacije ste barem gledali na Tv-u.
Slika se zamrzava u momentu upučivanja lopte.Nakon toga mogu petorica dirati loptu i nema veze,
ofsajd je.
Pravilo ofsajda je vrlo jednostavno.U momentu upučivanja lopte,ispred napadača na protivničkoj
polovici moraju biti najmanje dva igrača(i golman je igrač).Ofsajd nije kod ispucavanja lopte od strane
golmana nakon napuštanja korner linije,ne može bit ofsajd nakon ubacivanja iz auta i kornera.
Naravno nije ofsajd ako se lopta odigrava unazad jer je igrač koji dodaje najisturenij.
A Izlija će otići u sudijsku i raspitati se kako ubuduće ne bi pojedince dovodio u zabludu.
Izlija je napisao tačno koje pravilo o ofsajdu se u onoj situaciji primjenjuje i ne znam šta ti više nije jasno, nikada ništa nisam napisao što nije bila 100% istina i provjerena informacija. Optužiti nekog da dovodi ljude u zabludu je uvijeni način reći nekome da laže i sad te pozivam da pred svima dokažeš svoju tvrdnju.
Što se srkletis. Norsberg sigurno nije imao lošu namjeru. Pravila se mijenjaju i onda je teško to pohvatati.Izlija je napisao/la:Izlija je napisao tačno koje pravilo o ofsajdu se u onoj situaciji primjenjuje i ne znam šta ti više nije jasno, nikada ništa nisam napisao što nije bila 100% istina i provjerena informacija. Optužiti nekog da dovodi ljude u zabludu je uvijeni način reći nekome da laže i sad te pozivam da pred svima dokažeš svoju tvrdnju.
da zvanicna objavi sljedece :boju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto mar 20, 2018 3:17 pmTa utakmica je iza nas...nego dajte ideje kako da napunimo Grbavicu protiv Radnika. Bice sramota ako bude samo 3-4 milje redovnih "bolesnika".
Krilo klasično. Mogao si nam tamo na temi mlade repke staviti sve igrače koje su do sada pozivali ovi selektori mladih selekcija. Malo si mi sktivan ovdje. Stvarno imaš dobre analize tih selekcija.