Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

omladina1921zeljina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 20, 2018 11:45 am

slika

ZA SVETE BOJE PLAVE
I POSLJEDNJE ATOME SNAGE

HUK SA TRIBINA IZOSTATI NEĆE!
AVANTI RAGAZZI
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Elegant
Kontakt:

uto mar 20, 2018 11:49 am

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto mar 20, 2018 12:05 pm

nookey je napisao/la:
uto mar 20, 2018 11:12 am
Tek pročitah onu bljuvotinu na gg, pa je li moguće da su se toliko srozali? Srce šampiona? Pomeli pod sa Željom? Jadovi jadni, prodani. Za lijeka vam trebalo!
Treba se izdići zbog svega ovoga , zbog kitara koji slave s njima pobjede, zbog smrdljivog saveza sve ih sje.bati!
Evo i ja sam sada, vidim svi spominju. Dovoljno je vidjeti autora i koliko su se nisko srozali. Frajer kao da je sa zvanicne stranice Zrinjskog. Zbog ovakvih stvari treba uzet titulu, pa nek kukaju na svim stranama. :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

azbaha
Kontakt:

uto mar 20, 2018 12:23 pm

Da se prisjetimo

phpBB [video]

Dr. Adzem
Kontakt:

uto mar 20, 2018 1:29 pm

Jedba cekam 21 maj pa da spavam na stadionu. A do tad probudimo se svi i i ko nikad mobilizacija na utakmice. Zeljo nas treba. Ispisimo jos jednom historiju. Zasluzili smo i mi i klub. I kad budem dedo voljecu te ZELJO! UJEDINIMO SE SVI JER MI SMO ZELJEZNICAR!
Cuva Bog Zelju svog!

JUZNJAK
Kontakt:

uto mar 20, 2018 1:50 pm

Uprati li iko koliko sliskovic dobi suzpenzije za lajanje...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 20, 2018 1:52 pm

JUZNJAK je napisao/la:
uto mar 20, 2018 1:50 pm
Uprati li iko koliko sliskovic dobi suzpenzije za lajanje...
Nije još bila hitna telefonska sjednica.. :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Norsborg
Kontakt:

uto mar 20, 2018 1:57 pm

avlami97 je napisao/la:
uto mar 20, 2018 8:59 am
@Norsborg

Ide centarsut prema igracu u ofsajdu i onda igrac suparnicke ekipe dodaje loptu glavom (obicno slucajno), želeći da je izbije. Sudija priznaje gol.

Ofsajd ili ne? Iznad je Izlija postavio pravilo.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Naučite više da se gleda samo momenat upučivanja lopte.Takve situacije ste barem gledali na Tv-u.
Slika se zamrzava u momentu upučivanja lopte.Nakon toga mogu petorica dirati loptu i nema veze,
ofsajd je.
Pravilo ofsajda je vrlo jednostavno.U momentu upučivanja lopte,ispred napadača na protivničkoj
polovici moraju biti najmanje dva igrača(i golman je igrač).Ofsajd nije kod ispucavanja lopte od strane
golmana nakon napuštanja korner linije,ne može bit ofsajd nakon ubacivanja iz auta i kornera.
Naravno nije ofsajd ako se lopta odigrava unazad jer je igrač koji dodaje najisturenij.
A Izlija će otići u sudijsku i raspitati se kako ubuduće ne bi pojedince dovodio u zabludu.

avlami97
Kontakt:

uto mar 20, 2018 2:47 pm

Norsborg je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
uto mar 20, 2018 8:59 am
@Norsborg

Ide centarsut prema igracu u ofsajdu i onda igrac suparnicke ekipe dodaje loptu glavom (obicno slucajno), želeći da je izbije. Sudija priznaje gol.

Ofsajd ili ne? Iznad je Izlija postavio pravilo.

Naučite više da se gleda samo momenat upučivanja lopte.Takve situacije ste barem gledali na Tv-u.
Slika se zamrzava u momentu upučivanja lopte.Nakon toga mogu petorica dirati loptu i nema veze,
ofsajd je.
Pravilo ofsajda je vrlo jednostavno.U momentu upučivanja lopte,ispred napadača na protivničkoj
polovici moraju biti najmanje dva igrača(i golman je igrač).Ofsajd nije kod ispucavanja lopte od strane
golmana nakon napuštanja korner linije,ne može bit ofsajd nakon ubacivanja iz auta i kornera.
Naravno nije ofsajd ako se lopta odigrava unazad jer je igrač koji dodaje najisturenij.
A Izlija će otići u sudijsku i raspitati se kako ubuduće ne bi pojedince dovodio u zabludu.
http://bportal.ba/primjena-u-brazilu-no ... -i-sudije/
FIFA i UEFA su prije nekoliko mjeseci donijeli propis po kojemu svaki svjesni pokušaj odbrambenog igrača da otme ili izbije loptu upućenu igraču u ofsajdu automatski deaktivira ofsajd. Donedavno se ofsajd poništavao samo ako je odbrambeni igrač kontrolirao loptu pa je preusmjerio suparniku, ali sada svaki njegov svjesni dodir lopte, bez obzira kontrolira li je ili ne, poništava ofsajd.

Ranije ovo pravilo nije važilo. Sjećam se na utakmici Sarajevo - Željo na Koševu, završilo 0:0, trener Simo Krunić., Pelak koji je igrao za nas se nalazio u ofsajdu od 10 metara i neko od naših mu je pokušao dodati loptu po zraku. Jedan igrač Sarajeva je igrao glavom i proslijedio loptu do Pelaka koji je zabio gol. Sudija je naravno poništio gol - ispravno.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto mar 20, 2018 3:17 pm

Ta utakmica je iza nas...nego dajte ideje kako da napunimo Grbavicu protiv Radnika. Bice sramota ako bude samo 3-4 milje redovnih "bolesnika".
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

exbabilon
Kontakt:

Poslije teksta o propasti dinastije Misimovica, nista me ne iznenadjuje. Jasno je kako pisu portali, sta radi savez, sta prica Baka... Ali ovaj put smo fakat sami sebi krivi. Da je ostalo 0:3 ili eto 1:3, svi bi pricalu o blistavoj pobjedi, sampionski Zeljo, korak do titule, Adzem nadmudrio Sliskovica, itd... Okej, ofsajd situacija, ali ne bi to bilo zanimljivo na konacan rezultat 0:3. Ovako dali smo im povod, svima odreda. Portalima da pisu o sampionskom mentalitetu Zrinjskog, nasem luzerskom, Baki da pljuje po sudijama i da se vadi za marifetluke koji su isli u njihovu korist. Umjesto da imamo lagodnih +5, imamo +2 i sve su oci uprte u nas, svaka utakmica nam je pod lupom, kobajagi mi nesto stelimo, stimamo, nas se gura. Stvara se slika da se Zrinjskom ostalo duzno i da im se to treba vratiti, a mi smo pogurani.

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto mar 20, 2018 3:24 pm

Norsborg je napisao/la:
.
Izlija je napisao tačno koje pravilo o ofsajdu se u onoj situaciji primjenjuje i ne znam šta ti više nije jasno, nikada ništa nisam napisao što nije bila 100% istina i provjerena informacija. Optužiti nekog da dovodi ljude u zabludu je uvijeni način reći nekome da laže i sad te pozivam da pred svima dokažeš svoju tvrdnju.
イビチャ・オシム

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 20, 2018 3:33 pm

Izlija je napisao/la:
Norsborg je napisao/la:
.
Izlija je napisao tačno koje pravilo o ofsajdu se u onoj situaciji primjenjuje i ne znam šta ti više nije jasno, nikada ništa nisam napisao što nije bila 100% istina i provjerena informacija. Optužiti nekog da dovodi ljude u zabludu je uvijeni način reći nekome da laže i sad te pozivam da pred svima dokažeš svoju tvrdnju.
Što se srkletis. Norsberg sigurno nije imao lošu namjeru. Pravila se mijenjaju i onda je teško to pohvatati.

Mene čudi da Boro "ekspert" ne zna osnovna pravila, ali me više nerviraju oni koji namjerno ne postavljaju gol Sarajeva u Sirokom (pasivni ofsajd). Gledao sam tekme gdje sudija svira ofsajd, a covjek je u pasivnom ofsajdu izvan 16 m, jer je procijenio da je golmana doveo u zabludu.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 20, 2018 3:58 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
Ta utakmica je iza nas...nego dajte ideje kako da napunimo Grbavicu protiv Radnika. Bice sramota ako bude samo 3-4 milje redovnih "bolesnika".
da zvanicna objavi sljedece :
"Ko ne dodje dabogda mu otpo" :D :D :D

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 20, 2018 4:04 pm

Mislim iskreno nije ni bitno kakvu ideju skontati. Moze ideja biti idealna, ali ako se u nasim glavama ne stvori ta slika da nas Zeljo treba, taj dan ce sve biti prece od utakmice. Sto se ideje tice volio bih da se momci sa strane pripaze i da im se podijeli ulaznica za ovu tekmu. Za tekmu protiv Slobode smo podijelili ulaznica raji sa strane ( zahvaljujuci jednom forumasu iz dijaspore) i vidjelo se da im znaci.

19tm87
Kontakt:

uto mar 20, 2018 4:15 pm

Najteža anketa do sada...udario bi po duploj al bojim se da ne ispehiram 😎😀

avlami97
Kontakt:

uto mar 20, 2018 4:28 pm

Ovo novo pravilo o ofsajdu bi neko trebao mail-om poslati Bori Elcicu, da se više ne provaljuje.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto mar 20, 2018 4:42 pm

Kako još uvijek nije kažnjen sudija koji nam je sudio protiv Zrinjskog? Ne razumijem?
Željezničar ante portas !

sajo10
Kontakt:

uto mar 20, 2018 4:54 pm

Sta igra Edin Mujic u kadetima? On nije centarfor? Vise je krilo?

ponosannavas
Kontakt:

uto mar 20, 2018 5:19 pm

sajo10 je napisao/la:
uto mar 20, 2018 4:54 pm
Sta igra Edin Mujic u kadetima? On nije centarfor? Vise je krilo?
Krilo klasično. Mogao si nam tamo na temi mlade repke staviti sve igrače koje su do sada pozivali ovi selektori mladih selekcija. Malo si mi sktivan ovdje. Stvarno imaš dobre analize tih selekcija.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava