pon mar 19, 2018 3:12 pm
Tek ce ovoga jos biti. Kao sto su mnogi govorili, stvara se misljenje kdo javnosti koja ne prati previse ligu da mi kupujemo, da se dosudjuje u nasu korist i sta se ne. Zrinjski ce biti zasticen kao polarni medvjed u sljedecim utakmicama. Sliskovic opet nece biti kaznjen. Ponavljam, Petrovic je samo spomenuo sudjenje, bez vristanja i napadanja saveza, dobio odmah kaznu. I to kup utakmica protiv nizeligasa, ako se dobro sjecam, to je bilo protiv Gorazda. Ekspresno kaznjen. Ovako nista. Sliskovic moze raditi sta hoce. Ja sinco nisam gledao emisiju, nisam fakat ni izvjestaj pogledao osim izjava na kraju, nemam snage. Pretpostavio sam da ce Boro lupati, zato nisam ni gledao. Dno dna. A najjaci su mi pitari, bjezimo im cetrnaest bodova, ej, oni moraju dobiti sljedecih pet tekmi, a mi izgubit, da bi nas stigli. Znate li sta je to. I opet im najveci praznik sto je nama Zrinjski uzeo bod. To je jedino bitno. Poginut ce protiv nas u derbijima, a vidjet cemo kako ce protiv Zrinjskog odigrati. Strasno je bitno sto je Zrinjski kiksao protiv Radnika kuci, ali mi moramo dobit obje tekme protiv Radnika, i Krupe, da bi nam to bilo mozda i presudno. I jos smo tri puta dobili Siroki u sedam dana, bit ce strasno tesko motivisati ekipu na pravi nacin protiv njih, jer sigurno iz Sirokog zele popraviti utisak. To im se ja mislim nikad nije desio, da ih neko dobije u sedam dana tri puta, to je ogromno. Mnogo je jos posla pred nama, a bit ce i sumnjivih radnji u to smo sigurni. Zrinjski nije bolji od nas, ali ovakve stvari mogu presuditi. Pa sjeti se Radnika, koliko god smo mi zasrali one dvije tekme, oni nisu mogli Radnika dobit dok im sudija nije dao penal. Eto. Sta vise trebam reci.
Sreca pa nema Mladosti u LZP, to bi se naguzilo Zrinjskom samo tako, ovako bar znas da ce Radnik i Krupa igrati jako protiv svakog. I nama to otezava, ali te utakmice jednostavno MORAMO dobiti. I Zrinjskog kuci.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?