I gdje Šehu zaboravih, jedan od mojih top golmana sigurno, ali eto, Kružika ko dijete zavolih, kasnije sam i ja golmana glumio samoinicijativno zbog njega svuda

i jos kad na to dodas da su x protiv borca izvukli u zadnjim minutama vrlo sumnjivim slobodnim udarcem, protiv radnik spasavali x u zadnjim minutama i protiv nas izvukli x u zadnjim sekundama
Da se igra u srijedu, imalo bi smisla da imaju taj "pogon", ali obzirom da je pauza od 2 sedmice ja se nadam da ce taj mentalni "pogon" ispuhati do tada.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon mar 19, 2018 6:29 amMah ne bi ja baš tako bio siguran za keca ili x u lištici..
Športski jako loši ove polusezone. Oni bez Menala i Ćabraje nemaju igrača da valja naprijed.
A Zrinjski ide na pogon ovih golova od prekjuče..
Sad jel 100% ne znam. Tako kazu ovi sto prate treninge, a vidim da ga nije bilo ni na klupi protiv svinjskog, pa pretpostavljam da ima neki problem.
IvanOsim brate,itekako ti imas protiv Blagojevica. Ni jedan tvoj komentar na ovom forumu o njemu nije bio pozitivan. Samo pljuvacina. Kad odigra dobro,ti to ignorises potpuno,kad odigra prosecno ili lose ti si tu da ga pljuljej prvi i baziras pljuvanje na njemu. Ocigledno imas neki problem s njim i to svi vide.IvanOsim je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 11:42 pmJa ne bi imao nista protiv da dobije novi ugovor i da igra. Ali da mu ugovor istice na kraju sezone, pri tome da imamo na toj poziciji dobru konkurenciju igraca koji imaju ugovore, a on neprestano da igra, to mi nema logike nikako.Schwarz je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 11:37 pmNisam ja to zaboravio.U toj utakmici on je bio kao i svi ostali los. Igrac koji ima najvise dodira s loptom i preko kojeg ide vecina nasih akcija , normalno je da ima i koju vise gresku od ostalih. Dakle Celo od svih igraca ima najvise presjecenih lopti, uklizavanja, uspjesnih driblinga. Jedan od najborbenijih igraca. Po meni on bi trebao dobiti novi ugovor(naravno ako zeli da ostane), jer trenutno nema igraca u ekipi koji ga moze zamijeniti.
Al nije samo to nelogicno ovog proljeca.
Veoma moguce. Ako je tako, jebi ga. Adzrmova mora biti zadnja, ali se mora gledati i dobrobit kluba. Nadam se da ce iskoristiti ovu pauzu za sve. Zeko nam treba, definitivno.south side je napisao/la: ↑pon mar 19, 2018 8:04 amSad jel 100% ne znam. Tako kazu ovi sto prate treninge, a vidim da ga nije bilo ni na klupi protiv svinjskog, pa pretpostavljam da ima neki problem.
Što je najgore on nema izlazaka na ubačaje nikako, da bar proba pa da promaši pa hajde nego jednostavno ne pokušava da krene na centaršut. Mislim da je krenuo ne bi ni onaj onako lako dao gol bar bi mu zasmetao malo ako vec ne bi loptu odnio. Šteta odličan linijski golman i mislim da bi i ova izlijetanja naučio samo da počne bar pokušavati jer od ovoga nema gore, nekad bi promašio loptu, nekad bi pogodio, nekad bi bio faul nad golmanom.igla je napisao/la: ↑pon mar 19, 2018 12:28 amMa ima refleks ko malo koji golman, to ne spori niko. Izlasci su mu užas u drugom dijelu sezone, vjerovatno zbog onog ispadanja lopte protiv Krupe. Od tad je na svakoj tekmi nesiguran.
I gdje Šehu zaboravih, jedan od mojih top golmana sigurno, ali eto, Kružika ko dijete zavolih, kasnije sam i ja golmana glumio samoinicijativno zbog njega svuda![]()