Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 17, 2018 5:13 pm

storm_raider je napisao/la:
sub mar 17, 2018 5:06 pm
I dalje je sve u nasim rukama. Boli ovo, gdje nece boliti, ali idemo dalje. Na kraju ce ova reprezentativna pauza dobro doci po nas da se psihicki odmorimo i napunimo baterije nakon ovog kiksa. Ne mogu vjerovati jos uvijek.

Sami smo ih vratili psihicki, ali do nas je jos uvijek sve.

Senade, molim te da u ovoj pauzi psiholozi obave sa njima razgovore, sto individualno, sto kolektivno.
Do nas je bilo i prosle godine druze,pa kako zavrsi? Ova ekipa je jedna velika prevara.Imas tekmu da fakticki rijesis titulu,a mi sad opet moramo sve rjesavati u zadnjem kolu koje je derbi,usput receno!?' Hocemo li se to mozda vaditi u historijski najtezoj tekmi? Hocemo ku.rac moj!
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

blueheart
Kontakt:

sub mar 17, 2018 5:14 pm

ne ***** nikom nista, ne zelim promjene u ss, zelim im pruziti podrsku, bezrezervnu... jednostavno podrska ne smije doci u pitanje... mada mi nije dobro
DRZAVA ZELJO

neroazzuro
Kontakt:

Volio bih da griješim, ali daBogda da iduću pobijede. Ovi igrači imaju prihičkih problema.

barbarez
Kontakt:

Stvarno je smijesno sta smo uradili. Dokazali smo jos jednom da smo sami licno ovom Zrinjskom poklonili 2 titule. Oni ko oni najsretnija ekipa na dunjaluku. Ali Boze moj,generalno ni bod nije los.
Ne znam Boga mi koje picke materine sad psujete i nervirate se. Kad cijelu sezonu virite iz supka pojedinim igracima,za koje kad se kaze da se vidi da su losi i nemaju kvalitet za nas,tada ih zdusno branite.
Mi danas nismo uopste lose igrali. Sve smo usrali za 5 minuta. Ali kad do izrazaja dodje nesposobnost i idiotluk pojedinaca,nemojte onda da ih branite,nego budite realni.
Meni nije krivo zbog ovog 3-3. Bod je super. Nego sto mi jadove ustaske vracamo i na kraju ce se oni sluziti svime i svacim ,i pojest cemo zivaca tonu.
Nema potrebe za sekiracijom. U sljedecem kolu idemo na plus 4.

zastavnik
Kontakt:

prije tekme bih potpisao bod sav sretan ali nakon ovakvog finisa zaista nemam rijeci kakav psiholoski pad dozivimo.Umjesto da se odlijepimo svinjskom na 5 bodova mi ih vratimo i drzimo u trci za titulu.Adzem nije smio poceti sa Mehremicem toliko je ispadao da sam se ja isprekidao ziv, a onda uvede 2 sidrasa Kajkuta i Zebu i jos nas uspori dodatno i smanji nam broj igraca koji se vracaju nazad.Bogicevic definitivno treba u biblioteku pa tamo nek cita a fudbal ostaviti mladjima.Ispao je na drugom golu i jos nam zabio treci, a mi se bojimo pilipovica i bilbije.Sto prije psihologa angazovati koji ce raditi sa igracima non stop.Zbog ovakvih varijacija nece nas biti 3-4000 sljedecu tekmu.Sreca pa je pauza. Ne mogu da vjerujem sta smo sebi uradili.Zebu , Kajkuta, Bogicevica zahvaliti se, Merhemic na klupu.Imamo Kemu, Zeru, Sabana i Projica.

barbarez
Kontakt:

Stvarno je smijesno sta smo uradili. Dokazali smo jos jednom da smo sami licno ovom Zrinjskom poklonili 2 titule. Oni ko oni najsretnija ekipa na dunjaluku. Ali Boze moj,generalno ni bod nije los.
Ne znam Boga mi koje picke materine sad psujete i nervirate se. Kad cijelu sezonu virite iz supka pojedinim igracima,za koje kad se kaze da se vidi da su losi i nemaju kvalitet za nas,tada ih zdusno branite.
Mi danas nismo uopste lose igrali. Sve smo usrali za 5 minuta. Ali kad do izrazaja dodje nesposobnost i idiotluk pojedinaca,nemojte onda da ih branite,nego budite realni.
Meni nije krivo zbog ovog 3-3. Bod je super. Nego sto mi jadove ustaske vracamo i na kraju ce se oni sluziti svime i svacim ,i pojest cemo zivaca tonu.
Nema potrebe za sekiracijom. U sljedecem kolu idemo na plus 4.

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 17, 2018 5:15 pm

.
Zadnja izmjena: neroazzuro, dana/u sub mar 17, 2018 5:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Adzemov bod.. idemo dalje. Iskoristiti ove 2 sedmice i utuviti im u glavu neke stvari. Kako nemaju pobjednickog mentaliteta ovako...

Evo buljim u zid 10 minuta. Nista, podrska do kraja! Najbolje da prenoci.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amidza
Kontakt:

Kakvi luzeri i mentalni patuljci. Ma da 10 bodova prednosti imamo ***** cemo mi osvojit, a ne titulu. Ne moze kad si luzer. Brko HALAL od foruma citavog, sve si u pravu za Mehremica bio.

Nije mi dobro. Muka mi je stare mi. Odo se napit pa ispovracat ko krmak. ***** ti zivote majku u picku da ti *****
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

damirfile
Kontakt:

Zeba i kakkut ne smiju više nikada uci u igru . Pa nismo ni jednu pobijedili ili smo se mučili sa njim. Dotakli lopte nisu ni jedan.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Nije mi jasno zasto nije umjesto Vranjesa ubacio Osmankovica i na taj nacin pojacao odbranu a ne on ubacuje dva metuzalema Zebu i Kajkuta. Ovo je poraz i to veliki imali smo sansu da se odlijepimo a mi ih vracamo u zivot
Alea iacta est!

mirzza
Kontakt:

sub mar 17, 2018 5:16 pm

Adi i Bogicevic, ako do kraja odigraju i minut jos treba i trenera i njih odyebati. Neka igra mali Besirevic kad vec 3 godine neznamo naci lijevog beka, a Kemo sine, za Bogicevica si Nesta, vjeruj mi, mali Velic je sada igrac za njega. Adzeme tvoj je poraz i ti si tragedija, branio sam te od pocetka sezone, ali si tvrdoglav ko mazga sa ovom dvojicom i panjem Zajmovicem.
Samo napisite da Adiju treba utakmica i da je Bogicevic clan najbolje odbrane lige. Kome su ova dvoja dobri nek pocne pratiti hokej na travi.
Storme, sta ce Senad, ne stavlja Senad hadalje da igraju vjeruj mi, stavlja ih trener koji u 5 utakmica ne vidi da je Adi propuh, a da Bogicevic ne moze u Celiku igrati kao i ovaj panj Zajmovic. Zec do kraja, Adzeme.
I da, nemoj da bi se ko bunio za posjetu jer ovim luzerima je sve preko 500 navijaca previse, oni su zasluzili da iducu igraju pred praznim stadionom - luzeri.

MrRiccoli
Kontakt:

sub mar 17, 2018 5:16 pm

exbabilon je napisao/la:
sub mar 17, 2018 5:09 pm
Kakvi kreteni svi odreda, i kaze sto je slaba posjeta? Jos ne vjerujem sta se desilo, ovo je da covjek sebi puca u nogu.

Gledam u tacku i ne progovaram, kao zadnje kolo prosle sezone. Jadovi jadni!
E pa možda je i bolje sto se desilo drugo kolo nego da nam se desi opet zadnje. Idu Krupi slijedeće kolo možda odemo na plus 4, mislim da vrijeme za negativu nije, sta bi bilo da smo izgubili 1-0 ko prošlu manje bi nam bilo krivo, a bili bi u zaostatku bod. Da nam je igra tanka jeste ali evo Zeljovci moji pravi ispit koliko smo Zeljovci zaista. Bolje bi bilo da je bilo 0-0 najviše radi psihe.

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 17, 2018 5:17 pm

Radil dežurna apoteka majke vam *****
Već organzivo cugu vrhunsku poslije posla da se proslavi a otjerat ćete me u hitnu života mi puknut ću

Isti yebeni osjećaj ko vraćanje i zenice pretprošle godine te sa koševa prošle godine isti yebeni osjećaj
Majke vam luzerske treća jebena godina zaredom, treća i sve isto
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

south side
Kontakt:

I vi jedete govna cuj nekom hebat mater prebit halo ba do jucer ste i sa bodom bili zadovoljni i sad bi nekom hebali polako treba ohladiti glave i dati podrsku momcima bice to dobro akbg.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Dr. Adzem
Kontakt:

E nek nam se ovo desilo ovu bili izdominirali u 88 minuta ovi sanse nisu imali. Neka nece vise iz svega se uci. Ne vjerujem. Sta se desilo Bog samo zna ***** ti i srecu. Sami sebi smo do kraja protivnici
Cuva Bog Zelju svog!

IvanOsim
Kontakt:

Onaj govor Sliskovica na kraju ako ne bude suspendovan na 10 utakmica, bice smjesno, i treba komentarisati non stop sudjenje, moj Sliskovicu, ti si gori od Adzema, kako nemas stida poslije onakve titule i onakva dva penala.

Samo da vas podsjetim da smo uzeli mrtvog Kajkuta i zapostavili Mujagica. I pored toga sto frajer ulazi svaku utakmicu, kad god udje nasa igra pada drasticno, ali Adzem to ne vidi. Pa nevjerovatno. Lopte nije dotakao, usao svjez zadnjih 20 minuta. I to ne samo u ovoj utakmici, nego u svakoj na proljece.
Fuj fuj fuj.

Okolele
Kontakt:

sub mar 17, 2018 5:18 pm

Ovo moj mozak ne moze svariti,totalno sam sjeban..Haj da je to bila neka utakmica gol za gola ali primiti tri gola u sudijskoj nadoknadi je za psihijatrije..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrRiccoli
Kontakt:

Možda im ne ovo i trebalo da vide da nema opustanja

LARSSON
Kontakt:

Adžem se zajebao, ubacio Zajku a htio je Raifa
Spoiler:
**** te svetac svečevi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava