Koliko sam ja shvatio pored ovog danasnjeg zlatnog sponzora dogovorili smo i generalnog sponzora i to bi uskoro trebalo biti i ozvaniceno.heisenberg je napisao/la: ↑pet mar 09, 2018 3:55 pmSarajevo osiguranje je zlatni sponzor, a ne generalni. Za generalnog izgleda uskoro objava, a ja mislim da je to TZB obzirom da su ih stavili i na ulaznice
“Klub uvijek ima obavezu da traga za generalnim sponzorom, kada gledamo na koji način da osmislimo tu saradanju onda prijašnja vremena nisu uporediva sa sadašnjim, generalni sponzor treba da pokrije operativnu podlogu za jednu godinu, zbog internih procedura našeg partnera to nismo u prilici da objavimo i u narednom periodu će taj događaj biti medijski ispraćen”, rekao je Misimović. sporttske.ba

Ovo za pokrivanje operativne podloge vjerovatno se misli na plate igraca, doprinose itd,(nek me neko ispravi ako grijesim) sto bi u sustini (ako sam ja dobro shvatio ovo oko operativne podloge)bilo odlicno za klub u finansijskom smislu jer bi gs preuzeo to a klub bi onda mogao novac investirati u krov na istoku, trening kamp itd..