ja to gledam ovako... da nije bilo viteza i tog kiksa, ne bi sigurno nanizali ovaj niz pobjeda...
ja to gledam ovako... da nije bilo viteza i tog kiksa, ne bi sigurno nanizali ovaj niz pobjeda...
Bila bi i gora jer bi bilo hladnije, a i u subota, grad...Omar500 je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 1:21 pmMa iskreno, meni je bezveze ubaciti u kratkom periodu i Kajkuta i Zebu, zato smo onako tromo izgledali. Da ne govorim da se izvadio Zec iz igre. Jedan od njih da udje, to je prihvatljivo, ali oba, nisam bas siguran. Izgledamo dosta sporo, gubimo na agresivnosti, ne mozemo vrsiti presing.
Posjeta je bila slaba, jer nije bilo padavina, a pohladno jeste, ali nisu nehumani minusi u pitanju. Jedino sto je termin bio nezgodan, ali i da se igralo u pet, ne vjerujem da bi nesto bolje bilo.
Jedino pozitivno sa MojaTV jeste da se jednostavno moze uplatiti 2km i pogledati utakmica. To je samo pozitivno ako se nema neka alternativa. Sve ostalo je lose i za klub i za gledatelje. Za klub je lose zato sto su za smijesnu cifru dobili tv prava za sve utakmice lige. Ta prava nisu podijeljena klubovima kako je standard u ostalim ligama, sto nije u korist Zeljeznicaru. Nemogu ici kritike zbog losih kamera i reportera na BHRT, jer je MojaTV ta koja je kupila prava, i treba da osigura taj kvalitet. Njih placamo, a ne BHRT. Nije sigurno ni njima lako jer se tesko i moze nesto zaraditi na pay per view, vec se samo koristi ovo prenosenje lige kao motivator da se predje i koristi njihov paket a ne neki od konkurenata. To je normalno legitimno ako je Savez iskljucivo prodao njima prava zbog toga sto je bila najbolja ponuda.Rigel je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 12:15 pmKao prvo ne radi prenos telecom nego unajme bhrt koji radi prenos za njih. Znaci kritike za kvalitet slike ide javnom emiteru. Nije mi jasno u kojem svijetu zive pojedinci? Cuj ne promovisu bh fudbal nego monopolisticki emituju utakmice na svom kanalu. Gdje to na svijetu neko dzaba ustupa prenose za koje je masno platio i ulozio pare? Daje li mozda uefa dzaba prenose lige prvaka kako bi popularizovala fudbal? Ili mozda engleska fudbalska asocijacija daje dzaba prenose premier lige? Daje kurko moj iko ista dzaba, samo je bosnjo naucio da nista ne placa i da mu se sve servira besplatno. Telecom je platio sponzorstvo lige i logicno je da pokusavaju naplatiti to kroz povecanje broja korisnika ili pay per view prenose. Isto bi to uradio i telemah ili bilo koji drugi operator... Plati pa se klati![]()
Ne odnosi se na tebe nego generalno vecina ovako prica. Ja isto placam pretplatu kupim svaku gostujucu preko moja tv, ali me ne vidis da kritikujem svaki vikend jer znam da osim mene to radi jos max par hiljada ljudi u citavoj drzavi. Sto kad bacis na papir je mizerna cifra a ljudi ocekuju BBC. Kad svi budu placali ili barem vise od 50% onda cu biti prvi koji kritikujem. Do tad sam zahvalan i na ovome jer znam da kad u sivom domu crkne sijalica domar se penje na sprat iznad i izvrce onu koja radi jer nema para za novu. Krivac za to drzavni parlament, Dodik, Bakir i co koji se svim silama trude da razvale drzavnu tv a glupi bosnjo nasjeda na to.Pompey je napisao/la: ↑ned feb 25, 2018 10:53 amPosto se ovo vjerovatno odnosilo na mene jer cesto volim pljucnuti mojutv i bh telecom... Recite mi je li ih dozvoljeno kritikovati ukoliko se redovno placa pretplata, redovno plate 2KM kad se nije u stanju pogledati utakmica, te zvezde granda se uopste ne prate, cigare uopste ne konzumiraju, a zivot nije tezak?zubanovic89 je napisao/la: ↑sub feb 24, 2018 11:21 pmPa psuju BHT kad ne prenosi govore necu placat pretplatu (nikad je ne placaju), kad BHT prenosi govore prenos ko da se snima digitronom necu placat pretplatu (ne placaju opet ni prije ni poslije a opet gledaju), kad prenosi moja TV, psuju moras platit 2 KM da gledas utakmicu (psuju BH Telecom sto drzi monopol zao para), zapale drinu od 5 marka, kazu jest zivot tezak, prebace na zvezde granda.Rigel je napisao/la: ↑sub feb 24, 2018 10:03 pmNije mi jasno sto ljudi ovoliko pjene na MojaTV? Imas prilliku gledati Zelju svaku domacu i gostujucu utakmicu u direktnom prenosu i opet ne valja? Pa vratite se samo 5-10 godina u nazad kad smo Zelju imali jednom godisnje u direktnom prensou... Ko bi bosnji ugodio...
Evo ovo pitanje za vas sto volite braniti bhtelecom vise nego se hljeba najesti.