(Možda će ružno zvučati ali mi nije to namjera) Sport1.ba je bio prije ovog sporazuma o partnerstvu sa našim klubom negdje na 10% nivoa govnogovno.baPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 6:35 pm”Medijski partner” objavio i potpisao Sportski zurnal.Ko eto nismo mi.Mi samo prenijeli.Kako je to perfidno,jadno i bjedno.Samo iza neke pitarcine moze ovakav smrad ostati.Svi smo gledali i culi šta je covjek izjavio samo ”medijski partner nije”.I odavde treba dici sidro pa nek svojim familijama objavljuju ove gadosti.
U pravu si.salle86 je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 4:02 pm"Ja mogu biti zadovoljan, zadovoljan sam ja i rezultatom jer smo napravili pomak od 4-1 sa Grbavice danas smo izgubili 4-2. Mislim da smo izgubili u utakmici gdje se pokazalo da ipak Željezničar ima iskusniju ekipu i one naše male greške i velike greške koje smo mi pravili danas u zadnjoj liniji maksimalno dobro su to iskoristili i ja njima čestitam i želim im svu sreću u borbi za prvo mjesto"
http://www.dailymotion.com/video/x6ewnz1
nigdje, ali apsolutno nigdje nije rečeno ono što papci pišu
fuj![]()
Ma ovo jejedan totalno neprofesionalan pokušaj sportskog portala na koji ja nikada nebih ušao da nema ovog foruma a vjerovatno i vecina drugih.Ovako nešto objaviti moze ne neko ko nema veze sa novinarstvom vec samo neko ko mrzi Zelju iz dna duše i zeli da mu napakosti pa bar malo.Evo da porucim onom ko ovo objavi da je mali,premali...da bi Zelji naštetio a vratit ce mu se bumerang.salle86 je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 6:41 pm(Možda će ružno zvučati ali mi nije to namjera) Sport1.ba je bio prije ovog sporazuma o partnerstvu sa našim klubom negdje na 10% nivoa govnogovno.baPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 6:35 pm”Medijski partner” objavio i potpisao Sportski zurnal.Ko eto nismo mi.Mi samo prenijeli.Kako je to perfidno,jadno i bjedno.Samo iza neke pitarcine moze ovakav smrad ostati.Svi smo gledali i culi šta je covjek izjavio samo ”medijski partner nije”.I odavde treba dici sidro pa nek svojim familijama objavljuju ove gadosti.
Željo im je digao rejting, i neka je, i treba tako. Jer zajedno se može mnogo više, bolje.
Na žalost to partnerstvo više nije od neke koristi Želji, nema nikakvih informacija iz kluba koje se ne mogu pročitati negdje drugo, ili ima ali šturo...ili prepisuju od drugih.
A evo i kad treba da budu produžena ruka kluba u medijskom nebu, oni idu kontra.
Da je sve crno, nije...odlično je odrađeno i propraćeno ovo što se dešavalo u Mostaru.
Ali opet, trebali bi se zapitati šta je sport1-ba bez Želje, nas...
A kad je osnovan ovaj portal? Jer ja npr. nisam ni znao da uopste postoji dok nisam naletio na ovaj forum.salle86 je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 6:41 pm(Možda će ružno zvučati ali mi nije to namjera) Sport1.ba je bio prije ovog sporazuma o partnerstvu sa našim klubom negdje na 10% nivoa govnogovno.baPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto feb 20, 2018 6:35 pm”Medijski partner” objavio i potpisao Sportski zurnal.Ko eto nismo mi.Mi samo prenijeli.Kako je to perfidno,jadno i bjedno.Samo iza neke pitarcine moze ovakav smrad ostati.Svi smo gledali i culi šta je covjek izjavio samo ”medijski partner nije”.I odavde treba dici sidro pa nek svojim familijama objavljuju ove gadosti.
Željo im je digao rejting, i neka je, i treba tako. Jer zajedno se može mnogo više, bolje.
Na žalost to partnerstvo više nije od neke koristi Želji, nema nikakvih informacija iz kluba koje se ne mogu pročitati negdje drugo, ili ima ali šturo...ili prepisuju od drugih.
A evo i kad treba da budu produžena ruka kluba u medijskom nebu, oni idu kontra.
Da je sve crno, nije...odlično je odrađeno i propraćeno ovo što se dešavalo u Mostaru.
Ali opet, trebali bi se zapitati šta je sport1-ba bez Želje, nas...