Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pompey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 20, 2018 5:10 pm

Definitivno treba ovako cesce i raduje sto cemo nastaviti praktikovati ovakve utakmice. Ne samo da ce priliku dobiti mladji i igraci sa manjom minutazom nego mozda i Adzem i Papac skuze nekog dobrog i perspektivnog malca u tim drugoligasima pa ga na kraju krajeva i dovedu.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

LeBlue
Kontakt:

uto feb 20, 2018 5:24 pm

Uzivanje je pratiti kako se radi u klubu, od uprave, sportskog direktora Sase Papca, trenera Adzema i Dzafica. Posebno mi je drago zbog Adzema sto je pokazao da zna, a isto sto je uvjek bio lojalan klubu. Adzeme samo naprijed!

Kospicar
Kontakt:

Off topic

Bilino P. ce ubrzo biti prosireno, za jos 5 hiljada mjesta
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Masinovodja
Kontakt:

uto feb 20, 2018 5:34 pm

Kospicar je napisao/la:
Off topic

Bilino P. ce ubrzo biti prosireno, za jos 5 hiljada mjesta
Jos bolje,jer sto vise drugi napreduju u bilo kojem polju,ni mi se necemo opustati :)

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 20, 2018 5:37 pm

Valja dočekat' subotu..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 20, 2018 5:46 pm

LARS1921 je napisao/la:
pon feb 19, 2018 12:43 am
Sastav protiv Mladosti:

slika

Sastav protiv nas u tuzli

slika

Tu je to, mada mislim da su malo jači bili u prvoj utakmici. Nemaju dva normalna stopera, ovaj ignjatovic je letva
Evo sastav. Dosta izmjena ima u sastavu u odnosu na proslu godina.

salle86
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:33 pm

Medijski partner...zanimljiva "titula" od koje ovaj portal ima mnogo više koristi nego što klub ima od tog partnera.
Inače respektujem one koji pokušavaju svojim radom i trudom isplivati na površinu (u ovoj nakaradnoj državi) ali sve manje imam vjere u ovog partnera.
Jer i oni, kao i 90% ovakvih rade po principu sjedi i prepisuj.
Jedini pravi medijski partner kluba je raja iz 1921.ba i to što oni rade je ono što treba dan radi partner...i još više od toga.
Za sad, bar meni tako izgleda ovaj portal ne ulaže ništa a dobija mnogo od kluba.
A nije sad da se nema, da se ne može bolje.
Haj sve, nego još svakim danom idu sve više u pogrešnom pravcu, idu za senzacijama i klikovima, idu kontra svog partnera.
Dokle pitam se...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plavi orkestar
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:35 pm

”Medijski partner” objavio i potpisao Sportski zurnal.Ko eto nismo mi.Mi samo prenijeli.Kako je to perfidno,jadno i bjedno.Samo iza neke pitarcine moze ovakav smrad ostati.Svi smo gledali i culi šta je covjek izjavio samo ”medijski partner nije”.I odavde treba dici sidro pa nek svojim familijama objavljuju ove gadosti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:40 pm

Je li vas sramota?

cikazubo
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:40 pm

Nije da ih branim ali neki ovaj portal previse uzimaju na zub samo jer smo uletili na ovaj forum nesto speltakularno ili subjektivno ocekujemo, a ne mozemo ih porediti sa 1921 jer su ovi zvanicni medij kluba, a sta uopste znaci to medijski partner za nas ako neko moze objasniti, samo vidim da ovi nisu nista bolji/losiji od ostalih medijskih partnera a najmanje su uticajni odnosno mocni ako uzmemo u obzir da su u toj grupi hayat, klix, obn, antena sarajevo, doduse obn se istice al i to jer je predsjednik skupstine voditelj jedine sportske emisije koju imaju..

salle86
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:41 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
”Medijski partner” objavio i potpisao Sportski zurnal.Ko eto nismo mi.Mi samo prenijeli.Kako je to perfidno,jadno i bjedno.Samo iza neke pitarcine moze ovakav smrad ostati.Svi smo gledali i culi šta je covjek izjavio samo ”medijski partner nije”.I odavde treba dici sidro pa nek svojim familijama objavljuju ove gadosti.
(Možda će ružno zvučati ali mi nije to namjera) Sport1.ba je bio prije ovog sporazuma o partnerstvu sa našim klubom negdje na 10% nivoa govnogovno.ba
Željo im je digao rejting, i neka je, i treba tako. Jer zajedno se može mnogo više, bolje.
Na žalost to partnerstvo više nije od neke koristi Želji, nema nikakvih informacija iz kluba koje se ne mogu pročitati negdje drugo, ili ima ali šturo...ili prepisuju od drugih.
A evo i kad treba da budu produžena ruka kluba u medijskom nebu, oni idu kontra.
Da je sve crno, nije...odlično je odrađeno i propraćeno ovo što se dešavalo u Mostaru.
Ali opet, trebali bi se zapitati šta je sport1-ba bez Želje, nas...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:45 pm

Da ocekujemo nesto specijalno, ne ocekujemo. Sa druge strane, ocekujemo i korektno bi bilo da tekstove koje kopiraju barem provjere, jer ovim stete ugledu naseg kluba a Starcevic se niti u jednom trenutku nije osvrnuo na sudjenje.

gavran
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:47 pm

salle86 je napisao/la:
uto feb 20, 2018 4:02 pm
"Ja mogu biti zadovoljan, zadovoljan sam ja i rezultatom jer smo napravili pomak od 4-1 sa Grbavice danas smo izgubili 4-2. Mislim da smo izgubili u utakmici gdje se pokazalo da ipak Željezničar ima iskusniju ekipu i one naše male greške i velike greške koje smo mi pravili danas u zadnjoj liniji maksimalno dobro su to iskoristili i ja njima čestitam i želim im svu sreću u borbi za prvo mjesto"

http://www.dailymotion.com/video/x6ewnz1

nigdje, ali apsolutno nigdje nije rečeno ono što papci pišu
fuj :zid:
U pravu si.
Ima i video zapis gdje se moze i vidjeti i cuti sta je rekao.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plavi orkestar
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:55 pm

salle86 je napisao/la:
(Možda će ružno zvučati ali mi nije to namjera) Sport1.ba je bio prije ovog sporazuma o partnerstvu sa našim klubom negdje na 10% nivoa govnogovno.ba
Željo im je digao rejting, i neka je, i treba tako. Jer zajedno se može mnogo više, bolje.
Na žalost to partnerstvo više nije od neke koristi Želji, nema nikakvih informacija iz kluba koje se ne mogu pročitati negdje drugo, ili ima ali šturo...ili prepisuju od drugih.
A evo i kad treba da budu produžena ruka kluba u medijskom nebu, oni idu kontra.
Da je sve crno, nije...odlično je odrađeno i propraćeno ovo što se dešavalo u Mostaru.
Ma ovo jejedan totalno neprofesionalan pokušaj sportskog portala na koji ja nikada nebih ušao da nema ovog foruma a vjerovatno i vecina drugih.Ovako nešto objaviti moze ne neko ko nema veze sa novinarstvom vec samo neko ko mrzi Zelju iz dna duše i zeli da mu napakosti pa bar malo.Evo da porucim onom ko ovo objavi da je mali,premali...da bi Zelji naštetio a vratit ce mu se bumerang.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hadzijalagic
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:56 pm

Ako su medijski partner onda neka se tako i ponasaju ili im iz kluba dati sut kartu kao i gg-u.. Bez Zeljovaca sa ovog foruma niko ne bi ni cuo za njih..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Pompey
Kontakt:

uto feb 20, 2018 6:58 pm

salle86 je napisao/la:
A kad je osnovan ovaj portal? Jer ja npr. nisam ni znao da uopste postoji dok nisam naletio na ovaj forum.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

salle86
Kontakt:

uto feb 20, 2018 7:03 pm

98% postova na forumima je napisano na temama Želje
to dovoljno govori...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

uto feb 20, 2018 7:09 pm

A šta ako je to stvarno izjavio Starčević? Jedno je izjava što je dao za Moju TV odmah nakon utakmice, a šta ako je ovo stvarno izjavio za Sportski žurnal, a drugi samo prenijeli?

Rashid
Kontakt:

uto feb 20, 2018 7:29 pm

Nije Starcevic glup da da ovakvu izjavu a zna da ga ceka u kupu isti taj Zeljo kojem se mora maksimalno ulizati. Izmisljena izjava.
Uostalom svaki trener da istu izjavu i u kamere poslije utakmice i na pres konferenciji nakon utakmice.

storm_raider
Kontakt:

uto feb 20, 2018 7:29 pm

arctg je napisao/la:
uto feb 20, 2018 7:09 pm
A šta ako je to stvarno izjavio Starčević? Jedno je izjava što je dao za Moju TV odmah nakon utakmice, a šta ako je ovo stvarno izjavio za Sportski žurnal, a drugi samo prenijeli?
:palacgore:

Kako je drugacije moglo biti? Problem je kada medijski partner prenese izjavu? Je li je medijski partner prenio to kao svoj zakljucak? I to je problem mnogima - sto je citiran trener Krupe?

Portal me ne interesuje, samo forum, ali se trivijalne stvari traze...

https://goo.gl/XyRzc4 - SC SPORT
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

Prijava